Lıncoln'den şok Açıklamalar!..

shallafi

New member
Reaction score
0
"Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. O, bu takımın başından gitmeden benim İstanbul’a dönüşüm çok zor olur."

73409_1_090325094540.jpg

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray'daki Lincoln-yönetim restleşmesinin yankıları hala sürüyor. Cimbom’a büyük umutlarla gelen ancak oynadığı futboldan çok yaptıklarıyla gündemi meşgul eden Brezilyalı yıldız, teknik direktör Michael Skibbe’nin gidişi ve ardından Bülent Korkmaz’ın bu göreve gelmesiyle kişilik değiştirdi.

UEFA Kupası’nda Almanya’daki Hamburg maçı sırasında Lincoln ile G.Saray’da büyük başarılara imza atan Korkmaz arasında gerilmeye başlayan ipler Brezilyalı yıldızın önceki günkü davranışıyla kopma noktasına geldi.

Kıskançlık duygusu

Apar topar ülkesine giden, hem de bunu 10 bavulla gerçekleştiren Lincoln’ün derdi ne? Sezona bomba gibi başlayan adından sıkça bahsettiren yıldız oyuncu, Bülent Korkmaz ile anlaşamayınca adeta futboldan soğudu. Lincoln gitti, ama dedikodusu bitmedi. Sambacı İstanbul’dan ayrılmadan önce takımdaki yakın arkadaşlarına içini döktü, sıkıntılarını anlattı.

İşte Cassio Lincoln’ün ses getirecek sözleri: "O, (Bülent Korkmaz) bu takımın başından gitmeden benim İstanbul’a dönüşüm çok zor olur. Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Galatasaray forması giydiği için her düşündüğünü yapma hakkı yoktur. Böyle teknik adamlar etrafımızda çok var.

Bu yaptığı hareketler ona göre normal olabilir. Çünkü bu tip teknik adamlar, takım içindeki isimli futbolculara karşı bir antipati taşırlar. Bu da bir kıskançlık duygusunun perçinlenmesidir.

Yıldızımız barışmadı

Her eski futbolcu teknik direktör olacak diye kural yok. Ben kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. Kendisi daha yolun başında olduğunu bilmeli. Büyük teknik adam olmak çok zor, zaman ister. Önce dünya futbolu nereye gidiyor buna bir bakmalı ve öğrenmeli. Sonra da bir teknik adam olarak futbolcu ilişkilerini gözlemlemesi gerekir. Kendisiyle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı. Benim burda kendisiyle birlikte olmam bir hayli zor."

Günlük 15 bin Euro ceza

Futbol şube üyesi Haldun Üstünel ise takımdaki bütün futbolculara yarına (bugün) kadar izin verildiğini hatırlatarak, "Lincoln de diğer oyuncularımızla aynı durumda. Biz antrenman saatini bekleyeceğiz, eğer gelmezse kendisine prosedürleri uygulayacağız" dedi. Üstünel, yönetimin Lincoln’e bugünden itibaren gelmediği gün başına 15 bin Euro para cezası keseceğini de açıkladı. BaşkanAdnan Polat da Lincoln’e ceza verileceğini belirtti.

KaynaK

asıl kendisi ne nok ki konuşuyor bu adamı taa geçen sene göndermek lazımdı.böyle futbolcular bu takıma lazım değil.kaprisiyle diğer futbolcular arasında huzursuzluk çıkartıyor.ne faydası varki bize.zaten uefa kupasından elenmemizin tek sebebide lincoln dür.cehennemin dibine kadar yolu var.inşallah gelmez...

ya bu sümüklü ne konuşuyo. ne gibi bi başarısı varda ötüyo böle.sanki dünya starı. havasından gecilmiyo artisin ya. kewell e bole haksızlık yapılsa o konuşsa böle eywallah derim. ki kewell gibi adam böyle polemiklerin içine girmez. 1 numaralı profesyonel o. lincoln yalan olur. bu acıklamalarıda büyük ihtimal sözleşmesini feshetsinler die yaptı. bonservisini eline almaya ugraşio. zaten bu adamın buraya getirilmesi hataydı. ben bu adamı shalkedeyken fenere karsı oynadıını gördüm. ondan sora ne shalkede ne galatasarayda bir mac oynayamadı. kolpa bi futbolcu. 10 numara yakışmıyo ona.

Cidden Necati bile 10 numarayı bundan daha ii taşıyordu

Haber Kaynağını Görmeden Yorum Yapmam bu habere Kaynak belirtmeksizin konu açılabilirmi bak bunu Bilmiyordum.:saskin

kaynak hürriyette var heryerde var kaynak belirtmeden konu acarsan belirtene kadar konun kapanır...
shallafi arkadaşım konun altına kaynak:xxx bişi yazarsan ii olur.

aman gitsin ne hali varsa görsün.....

Konuya Tarafımdan Kaynak EkLenmiştir ArkadaşLar...

En sonunda futbolcular bunu iyi bi dövecek ama:S

Zaten şu dakikadan sonra takıma yararLı oLmaz,Bari 1-2 gün geLmesinde iyi bir para geçireLim akLı o zaman başına geLir kuzu oLur,Sonra nereye hangi takıma istiyorsa çeker gider !!!

''Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun'' Sen dünya üçüncüsü takımın kaptanı,uefa kupası kazanan takımın kaptanına bunu nasıl söyleyebilirsin ki.Sen ne başarı aldınki laf atıyosun Bülent hocaya...

Adamın kariyerindeki tek şampiyonluk Galatasaray'da onda da hiç bir katkısı yok

bu da çok dengesiz..asıl kendisi çok kaprisli.kovasunlar şu iti

Lan Bu Kim Oluyor Bizim Kaptana Laf Söylüyor.
Nereye Giderse Gittin.
........ , .... , ........

Yaw Buda Iyi Futbolcuda çok Inişli çıkışlı Sewmiyorum Böyle Insanları

Haber Kaynağını Görmeden Yorum Yapmam bu habere Kaynak belirtmeksizin konu açılabilirmi bak bunu Bilmiyordum.:saskin

Arkadaşın dediği gibi " Kaynağını Görmeden Yorum Yapmam ... " diyorum ama 1 nokta var ki belirtmek isterim aşırı derece Galatasaray'lıyım ve 2 tane sorun vardı GS de

1 - Meira ( Kurtulduk )
2 - Lincoln (İnşallah KURTULURUZ )

evet İnşallah ülkesinden geri gelemez ve fulbolu bırakır ki bizi dolandırdı başka takımları dolandırmaz

Teşekkürler.

Asıl kaprisin en büyüğünü yapan kendisi diye düşünüyorum ve ayrıca lincoln'ün psikolojisi ve karakteri ile ilgili problemleri olduğu
yönünde ki şüphelerim iyice artmış durumda umarım bir an önce bu saçma inadından vazgeçip kendisini futbola ve takıma adapte etmeyi başarır..

Bizim medyaya inanmak güç röportaj yapılmamış biri almış kalemi yada klavyeyi Senaryo Yazmış Bilinçli Taraftar yemez.:goz:

Geri