lütfenn... yardım edinn...

hicrannaz

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.. Ben karşı komşumla aynı ağı kullanıyorum.. Modem onun. İlk kullanmaya başladığımızda iki kişi daha vardı dolayısıyla 4 ayda bi fatura sırası bana geliyordu ama şimdi komşumun dediğine göre onun haricinde bir ben kaldım. Şimdi iki ayda bi sıra bana geliyor. Ama içime bi kuşku düştü acaba kandırılıyor muyum. Emin olmak için ağı benden başka birileride kullanıyormu öğrenmek istiyorum. Modeminin sayfasına girebiliyorum şifreyi bildiğim için. Nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız çok sevinirimm.....

arkadaşlar yardım edinn ama kimse beni ti'ye almıomu yaaaa :(:(:(:(

Ağ bağlantılarım dan görebilirsin... Ayrıca bir ara komşunu ziyarete giderek, modemde kaç girişin kullanıldığını çaktırmadan da kontrol edebilirsin... Bunlardan başka aklıma gelen birşey yok... En garanti yol Ağbağlantılarından kontrol etmendir...
Ayrıca bilmeni isterimki, TTnet bu tür durumlara karşı cezai yaptırımlar uyguluyor... Internet bağlantını paylaşmak kanunen yasak...

modemının markası nedir?
ayrıca wırelessmı?yoksa normal ethernet baglantımı

edit:kanunen yasak degıl 10mt lımıtın var,atıyorum ust katta bılgısayarın varsa kullanabılırsın aynı baglantıyı

2 şekilde görebilirsin dostum

thumb_467593365.JPG

gene bulamazssan burdayım

sağ alt köşede pc resmine 2 kere tıkla burdan ag ve paylaşım merkezini aç resimde görüldüğü gibi

edit:kanunen yasak degıl 10mt lımıtın var,atıyorum ust katta bılgısayarın varsa kullanabılırsın aynı baglantıyı
Malesef yasak... Komşundan kablo çekerek onun interneti kullanmak kesinlikle yasak... Biz öğrenci arkadaşlarla aynı evde 3 kişi kullanıyorduk internet i... Bu durumda bile abonelik işlemleri sırasında yarım saat dil dökmüştük... Aynı evde kaç bilgisayarla sınırlı bilmiyorum ama komşudan yada farklı bir evden internet almak yasak... Ancak o evlerin hepsi size aitse o zaman durum ne olur bilemiyorum...

Edit: TTnet sözleşmesinde geçen ilgili madde şu şekilde...

4.14.ABONE, adına kayıtlı HİZMET’i amacı dışında kullanamaz. TTNet’in yazılı izni olmadıkça başkalarına kullandıramaz. Aksi takdirde, TTNet tek taraflı olarak, yazılı bildirimiyle Sözleşme’yi feshetmeye ve gerekli hukuki prosedürleri gerçekleştirmeye yetkilidir.

teşekkürler arkadaşlar hepinize.... onun modemi kablosuz bende wiriles ile bağlanıorum. zaten hoş olmuyo bırakacağım kadın evden giderken modemi kapatıo yada üç günün biri net olmuo aynı parayla kendim rahat rahat kullanırım...

Geri