lütfen yrdım :(

jaruswolf

New member
Reaction score
0
bnm elimnde orjinal windows 7 basitleştirilmiş çince sürümü var fakat ben buna ek dil kuarmıyorum demetim masasında ekran dili çıkmıyo bende direkt dvd entegre etmek istiyorum vlite işe yaramadı başak türlü nasıl olur ltfen yrdm edin.bide sizce dillyle oynarsam key geçersizliğini kaybeermi ?

Basitleştirilmiş sürüm dediğin Home basic mi? Biraz daha açık yazarsan yardım gelir. Eğer Home Basic ise güncellemelerde Türkçe desteği zaten vardır. Elinde orijinal key varsa ne uğraşırsın Çince'yle. (Ya da ben tam anlayamadım yapmak istediğini galiba.)

bencede yükledikden sonra güncelleştirmelerden türkçe dil deseğini yükleyip ayarlarsın uğraşmana gerek yk....

arkadşlar benm elimde windows7 pro var ama dili çince kurdum fakat update de dil paketi vermiyo yada dil paketini kedndim indirdiğim zaman denetim masasından kurulmuyo bende direkt dvdye türkçe dil paketi eklemk isitiyorum.

hacettepe üni. bilgiasayar fak. okuyanlara bi şifre ve kullanıcı adı veriyo biz bu şifer ve kullanıcı adıyla microsoftun ürünlerini bedava satın alabiliyoruz ama dil olarak çince vardı bende indirdim dvd ye yazdım update yada kendim indirirek türkçe olmadı bende direkt dvdye dil paketini entegre yapmak istiyorum bu konuda yrdm istedim :)

kardeş vistalizator programını indir siteden tr mui dosyasını indir
express instal yap dili türkçeye çlevirebilirsin... kolay gelsin...

windows vista home basic bunuda isvecceye cevirmek istiyorum ..yapabilirmiyim ?

vistalizator programıyla oluyor...

ok..tşklr.. bugün windows7 yi kurup deniyecem umarım olur :)

Geri