lütfen yardim edermisiniz önemli

sedalim

New member
Reaction score
0
:vurben pc mi orusun diye güya genelde internet cafelerde, okullarda ve bezeri yerlerde yüklenen bi program yüklemisim tam adini bilmiyorumama star(basla) sagtarafinda beyazgülenbir yüz var.bu programi silmek istiyorum cünkü hicbiseyimi kayit etmiyor pc yi kapattigim an otomatik yükledigimin programlar siliniyor.pc yi actigimda elimde sn yükledigim hicbir seyi birakmiyor.silmek istedim ama silemedim.bana yardim ederseniz sevinirim.

tesekkürler simdidenn

eğer bahssettiğin programın adı DeepFreeze ise aşşağıda bir yöntem war denemekte fayda var :goz:

DeepFreeze Kaldırılması
Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluşturduğunuz kurulum dosyasına ihtiyaç duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün değil. Birde korumanın kaldırılmış olması gerekli. yani önce programı pasif ediyoruz .ve pc yi yeniden başlatıyoruz . sonra ise Yapmanız gereken
pc nizde c ye ,oradan program filese, oradan faronics e, oradan deep freeze enterprise, oradan da DF5 installprogramsa (C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze Enterprise\DF5 Install Programs/DF^wks) yani kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall’ı seçmek ve next finish e kadar gitmek deep freeze kalkınca kurulumda olduğu gibi pc niz yeniden başlatılacaktır.

indir>> http://rapidshare.com/files/80244483/Secure_Eraser_2.1.rar
KURULUM yapdikdan sonra programi baslatmadan!!! INDIRDIGIN ACLAN odsyanin icindeki patch dosyasina tikla ACILAN PENCEREDE sol alt kösede crack yazan yere tikla sonra seni c: programlar{ASCOMP}Secure erasa dosyasini YÖNLENDIR OK de TÜM ACILAN PENCERELERI KAPAT masa üzerindeki ICON BAGLANTISINI TIKLA secure eraser VE programi FULL istedigin dosyalri silmek icin KESINLIKLE kalici olmak sartiyla siler not <<< istersen F5 TUSUYLA güvenlik modunda tüm bu islemleri yapabilirsin BASEDEMEDIGIN SILEMEDIGIN dosya varsa PROGRAMI F5 güvenlik modunda kurarak SIL en RAHATI kolay gelsin

sistemi geri almayı dene birde

ilk olarak başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/ sistem geri yükleme talimatlarını uyguluyoruz.Buraya girdiğimizde iki tane seçenek gelecektir.Birincisi "Sistem geri yükleme noktası oluşturmak" diğeri ise sistem geri yüklemektir.
Bu konu hakkında bilginiz yoksa sorabileceğiniz sorulardan bazıların cevap vereyim
SİSTEM GERİ YÜKLEME NEDİR?
Sistem geri yükleme bilgisayarınızı daha önceki bir tarihte olduğu duruma geri döndürmektir.

arkadşım senin kurdupun programın ismi deep freze dir. küçük bir ayıcık simgesi kullanır ve sol alt köşede bulunur. Bu simge sayesinde programın durumunu da kontrol etmemiz mümkün. Çünkü korumayı kaldırdığımız durumlarda simge üzerinde kırmızı bir “X” yanıp sönecektir. Programımızı herhangi bir sebepten dolayı devre dışİı bırakmak istersek yapmamız gereken CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuş kombinasyonu kullanarak açılacak pencereye daha önce belirlemiİ olduğumuz şifreyi yazmak olacaktır. Şifrenizi girdikten sonra karşınıza gelecek Boot Control bölümünden bilgisayarın bir sonraki açılışında programın çalışıp çalışmamasını sağlayabilirsiniz. Boot Thawed seçeneği korumayı kaldırırken Boot Frozen seçeneği korumayı sağlayacaktır. İster korumayı kaldırmak ister sağlamak adına olsun bu bölümde yaptığınız değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. On Time Password Uzun süre önce kurduğunuz Deepfreeze programının şifresini unuttunuz, belki de hiç şifre vermediniz. Bu durumda Deepfreeze’i sisteminizden kaldırmanız dahi mümkün değil. Peki ama ne olacak şimdi? CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuİ kombinasyonu ile çalıştırdığınız deepfrezee programının üzerindeki TOKEN numarasını bu bölüme yazıp “Generate OTP” düğmesine tıklayacak olursanız programa ulaşabileceğiniz şifreye sahip oluyorsunuz. DeepFreeze Kaldırılması Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluşturduğunuz kurulum dosyasına ihtiyaç duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün değil. Birde korumanın kaldırılmış olması gerekli. Yapmanız gereken kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall’ı seçmeniz

Geri