Lütfen,Yardım

ursmayer82

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar dün kendi internet ağımdan komşuma kablosuz internt şifremi verdim..ancak bugün davamlı bir virüs geliyor siliyorum internete girdğimde tekrar geliyor.virüs programım microsoft security essentials ne yaptımsa olmadı siliyorum tekrar geliyor.yardımlarını bekliyorum..gelen virüs şu şekilde:Şimdiden yardım eden herkesten mevlam razı olsun.

trojan:win64/sirefef.D
trojan:win64/sirefef.K
trojan:win64/sirefef.B

bu sorun herhangi bir sitedemi oluyor yoksa her internet exlopreri actiğinizda mı

bu sorun herhangi bir sitedemi oluyor yoksa her internet exlopreri actiğinizda mı
kardeş site farketmiyor belli aralıklarla geliyor.temizliyorum belli süre sonra tekrar geliyor aynı anda 3 trojanda geliyor..bir öneirniz varsa litfen yazınız bilg,sayar yavaşladı zaten.

malwarebytes anti malware kullanabilirsin, hitman proda olabilir.

Bence Kaspersky internet security kur hem trojenleri temizliyor hemde zarar görmüş dosyalarıda düzeltme özellliğine sahip..

ingilizcen iyiyse oh ne ala,eğer yoksa gugıl çeviri kullan :) çözümü burada

birde ağ şifreni değiştir ve komşuna verme !!! yamuk işler yapıyor bilerek yada bilmeyerek :)

Manually Remove Trojan:win64/sirefef.D, trojan:win64/sirefef.d removal tool - Tee Support Blog

not: çalışan programlarda ping.exe dosyası var mı?

eğer var ise sorunun ağa bulaşmış sitelerden gelen ping atma uygulaması ve net hızını acaip derecede düşüren bir uygulama.Bu var ise birisi şöyle anlatmış :

arkadaşlar sölediklerinizi uygulayayım sonucu yazarım inşallah..gegazor35 arkadaşın dediği siteye baktım ama anlattıkları bende mevcut değil..birde az önce sistemi geri yükleme yaptım bakalım inş..hallolur..cevap verme nezaketinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Geri