Lütfen yardım :( win7 32bit yuklu onun yerine 64 biti yuklerken hata

selcuk_erd

New member
Reaction score
0
win 7 32 bit yuklu ıkı gecedır sabahlıyorum ama hep aynı hatayı alıyorum bıostan fln denedım boot secıyorum ama ne cd ne flash hıc bırını gormeden dırekacılıyo oturum ıs yerınde ayakta uyuyorum bunun yuzunden kovulmazsam ıyı:D

E sorun belli arkadasım 32 bıtlik sisteme 64 bitlik bir program/programlar yuklemeye calısmıssın haliyle hata vermiş . 32 bit işletim sisteminde 64 bit program çalışmaz ama 64 bit işletim sisteminde 32 ve 64 bit programlar çalışır . en iyisi sen 64 bit versiyonunu kur kafan ağrımasın ..

Son ihtimal o açmak isteyipte hata aldığın program yada herneyse ona sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" de bakaLım sonuç yine aynı olacak mı görelim ..

iste sorun o ya zaten:( 64 bit win7 kullanmak istiyorm yuklemeye calisirken bu hatayi aliyorum:(

Hackhell'dan başka DVD indirip dene.

bilgisayar asus p5b anakart
intel core 2 1.8 mhz islmci
4gb ram
calistiriyo diye biliyorm

dvd aldim Netten indirdim baska bi dvd daha aldim ama hep ayni hata

su anda zaten win7 32bit yuklu ama rami tam gormedigi icin gecmek istiyorm;(

32 bit yüklü sistemi silmeden direk üzerine 64 biti yükledin gibime geliyor windows 7 veya vista yı kaldırmak diye google arat dökümanları incele önce 32 biti kaldır sonra 64 biti kur derim

olmuyo ya yapamıyorum yok mu başka bi fikri olan arkadaşlar__?

yok mu kımse ya ne iş bu_?_? yonetıcı flnda mı yok bı fıkrı olacak_?

Bios'tan pc'yi cd ' den başlat ayarlarını yap win7 cd pc'ye koy yeniden başlat sıfır kurulum yap sorunun biter.Kurulu 32 bit windows cd ' ye takdığınız bütün 64 bit windows cd'lerinde bu uyarıyı verir

Selam.Buna benzer bir sorunla bende karşılaşmıştım.Bios tan Main bölümünde Elt allta olmasi lazim yanılmiyorsam. 3 seçenekli bölüm var bunlar AHCI mode Sata Mode Ide mode.Sizinki muhtemelen Ahci de olabilir.Siz bunu İde ve sata ikisindede deneyin.Bi ihtimal bu sebepten olabilir.Kolay gelsin.

Selam.Buna benzer bir sorunla bende karşılaşmıştım.Bios tan Main bölümünde Elt allta olmasi lazim yanılmiyorsam. 3 seçenekli bölüm var bunlar AHCI mode Sata Mode Ide mode.Sizinki muhtemelen Ahci de olabilir.Siz bunu İde ve sata ikisindede deneyin.Bi ihtimal bu sebepten olabilir.Kolay gelsin.

ide de ama bakım sata yı denım bı :) saol hocam:)

bendede asus p5b var p4 3.0 işlemci ile 2 gb ramle window 7 kullanıyorum ama 32 bit hiç kasmıyor bence dvd'de bi sorun olabilir bence öncelikle sağlam bi 64 bitlik seven indir sonra xp kurmayı dene onun üstüne dene derim windows 7 'yi

bendede asus p5b var p4 3.0 işlemci ile 2 gb ramle window 7 kullanıyorum ama 32 bit hiç kasmıyor bence dvd'de bi sorun olabilir bence öncelikle sağlam bi 64 bitlik seven indir sonra xp kurmayı dene onun üstüne dene derim windows 7 'yi

tmm ole yapım ama xp de yuklemıyo kı :( en buyuk sorun bıostan ayarlamama ragmen pc acılırken cdyı gormuyo ve dırek acılıyo pc :(

yok olmuyoxp yuklemeye calisirkende benzerbi htaveriyo dahaust bi versiyon kullandiginiz icin fln diye pcye restatip biostanda ayarlayip kurmya kalksam olmuyo dirk aciliyo pc kafayi yiycm ya ;(

ynetici arkdslar saglun cozm onerileriniz icin cok iyi bi forum ama bence kapatin cunku kac gundur bi bka cozum sunamadiniz

Geri