lütfen yardım!! bı hacker benle ugrasıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2pac

New member
Reaction score
0
mrb arkadaşlar 2 gun once mynet tawlada bı kızla tanıtım we msn adresını aldım bana resmını gonderdı bende aldım agzı cok iyi laf yapıyodu 4 saat konustuk w sora gercegı soledı erkekmıs aynı zmanda hackermıs sana trojen gonderdım dedı
bende tarattım 2 tne buldum hemen sıldım bana daha sora email atmiş ıp numaranı aldım pc nı halletcem dıye yasmıs ıp no nu degıstırırsende tojen tekrar aktıf olur dıyo n yapcam bılmıyorum BANA YARDIM EDIN LÜTFEN NE YAPMAM LAĞZIM... :( (mynette tawla oynayanlar warsa ismi melisa kosty dıye gecıyo aman dıkkat)

EUhueHuehue :)

Bişey olmaz merak etme...

Tehdit edenden korkma....

kur kasperskyı makineye bi de avast kullan o da gitsin elini kolunu hacklesin :cool:
ayrıca nette her kızım diyene inanma :D

herşeyden önce şu anda trojan yiyen pc yi kullanıyosan önce onu bi kapatki adam makinan da cirit atamasın :) ve internete girebilecein başka bir pc bulup şu başlığa bi göz at;)
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=29484

hiç bişi yapamaz sistemindeki trojanı tam olarak silmediysen

dostum belliki net aleminde yenisin.msn kullanıyorsan emin olmadığın kişiden dosya alma.hadi aldın trojan bulduğuna göre antivirüsün varmış.önce tarat en azından öyle aç.artı fletch in dediği gibi kız kılığına girmiş zavallı lamerde çok.kural 1 nette hayatta olduğundan daha uyanık ve temkinli ol.sana feyk atmışta olabilir.yapacak kişi bunu söylemez bence.
windowsunu güncelle,fairwall kur tavsiyem.trojan temizleme ile ilgili forumda oldukça program var(stinger mesela vb vb)

msnye virüs programını ekle, dosyaları almadan ötsün, en sağlam yol budur, ve ayrıca ağzı çok iş yapanın eli çalışamaz mrk etme, sana yaşattığı sadece korku olur :)

arkadaslar gosterdıgınıs ılgıyee cokk tesekkur edıyorum su anda avast stinger w ad aware ı kullanmaya basladım umarım tam sonuc alırım bu programlarla cokkk saolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri