Lütfen Yardım: AirTies Modem Kurulumu

nevcivann

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, okul bilgisayarında kullanmak üzere AirTies kablolu modem aldım. Ancak kullanıcı adını ...@meb şeklinde giriyorum ama otomatik olarak @ttnet yapıyor. defalarca denedim hep aynı.
Öyle olunca da bağlantı sağlanamıyor.
Bu konuda deneyimi olan arkadaşların acil yardımlarını bekliyorum.

bildiğim kadarıyla onu bizimle deil telekomla paylaşman gerekiyor oradan ayarlaması daha kolay olacaktır ....

onlar telekomdan ayarlıdır yani değişmez modem büyük bi ihtimalle kampanya modem...değiştirilmez

aynı sorun bendede var mıllıegıtımın verdıgı uzantı akadasın dedıgı gıbı ttnet degıl meb bende degıstıremedım bır yol bulursan benıde bılgılendır bende bulursam buraya yazarım

444 0 375 çalışanı oalrak olaya hemen müdahele edelim günde 200 tane aynı problem geldğinden=) yukardada arkadaşın belirttiği gibi 212 444 02 39 nolu telf nu arıyarak yani AİRTİES'i modem arayüz güncelemmesi yapılması şart..muhtemelen şuanda kullandıgınız modem TTNET kampanyalı modem direk @ttnet ibaresi geliyor..modem firmasıyla arayüzü güncelledikten sonra oraya istedğini yazabilirsin @hotmail bile :d:D :p kolay gelsin..

@ttnet olarak dene öyle girebilirsin yoksa giremezsin .

güncellemeyide kendin yapabilirsin cd yükledikten sonra yüklediğin üzerine sağ tıkla güncelle ibaresi var oraya tıkla güncelleme yap

Geri