Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarını kimseye teslim etme sende anladım kardarıyla birisi senin kullanıcı adını mı kullanıyor yoksa pc ni mi tam olarak anlamadım eger kullanıcı bilgilerini kullanıyorsa arkadaşın dedigi gibi kullanıcı adını degiştir ve şifreni ama bu da imkansız olsada bazen açıkları var.
yada sen ortak internet hattı kullanıyorsan ortaklıgı bitir
merhabalar hachell mensupkarı süper olanın süpersiniz benim fovarim kaspersky full sürümü türkçe takdir sizlere çok çok kaliteli bir sitesiniz aradığımı bulabilrceğime çok yüksek umutluyum burada n üye olmuş arkadaşlara merhabalar diyorum hackhell lazım olan programlar bilgisara yarıyan programlar benzerlerini rahatlıkla bulabileceğime yürekten inanıyorum saygı ve selamlar dileğiyle anidendir
Adsl Kullanıcı Adını Ve Şifreni KullanamazLar,TeLeKom O Açıgı Kapattı.Büyük İhtimaLLe TroJan Yemişsin.Bilgisayanı Yönetip Dosya IndiriyOrLarDir.İyice Bi Virüs Taraması Yap.oLmadı Format At.Tabi Şifreni De Değiştir Her İhtimaLe Karşı.