Lütfen Bakın...

Otium

Altın Üye
Reaction score
0
Knight Online İsimli Oyunda PKK yı Protesto Etmek İçin Yaptıgımız Yürüyüş...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...
Resimler Herşeyi Anlatıyor... [ HERYERDEYİZ! ]
i792826_kahrolsunpkk.jpg

i792825_kahrolsunpkk1.jpg

i792827_kahrolsunpkk2.jpg

i792828_kahrolsunpkk3.jpg

arkadaşım bu yollada pkk nın ne olduğunu tüm düya ya anlatalım. ben bu oyuna karşıyım ama gerçekten helal olsun.sağolun.

Ayrıca bu tip oyunlarda yabancılara türk lerin nasıl insanlar olduklarını tanıtın
Malesef oyunu cok kücük yaslarda oynayanlar var ve bazen bazı şeylerin dozu aşıyor

Bugune kadar konustugum birçok yabanci bana senle tanışmadan önce türkleri sevmezdim dior onlara kardeşligin yardımseverligin sıcakkanlılıgın nasıl oldugunu gösterin basit bir oyunda olsa önemlidir

neccko' Alıntı:
Ayrıca bu tip oyunlarda yabancılara türk lerin nasıl insanlar olduklarını tanıtın
Malesef oyunu cok kücük yaslarda oynayanlar var ve bazen bazı şeylerin dozu aşıyor

Bugune kadar konustugum birçok yabanci bana senle tanışmadan önce türkleri sevmezdim dior onlara kardeşligin yardımseverligin sıcakkanlılıgın nasıl oldugunu gösterin basit bir oyunda olsa önemlidir

elimden geldikçe yardım ediyorum... Zaten yabancılardanda destek aldık... PMden bir kaç yabancıya durumu anlattım [ Yarım yamalak ta olsa :) ] Hemen geldiler yanımıza...
Yürüyüş güzeldi ama [ şimdi hakaret etmek zorundayım ] Bir kaç kendini bilmez GERİZEKALI "ne mutlu almanım diyene" "yaşasın pkk" "o.* kral o.* kral" "hadi kral artık gidelim işimiz var" diye bagırdı... YAZIK GERÇEKTEN YAZIK... İş keşke yaşla olsa necati abi... bunu yapanlar 16-17 yaşında ( Benim yaşım 14 :aşk )
Özellikle
"hadi kral artık gidelim işimiz var" diyene gerçekten acıyorum... 1 oyun...

revolation' Alıntı:
hıımm! güzel olmuş. hangi server burası... kral kim?

Server Pathos ama kral kim cidden bilmiyorum. Moradondaydım. charı yeni açtım bi baktım yukardan yazı geçti yürüyüşe herkes lufersona diye. zaten giderken 1 dk data ekranında kaldı...

Geri