Lütfen bünyesi sağlam olan baksın insanlık dışı olay--BAYANLAR GİRMESİN!![+16]

bÖle bir dünyada yaşadım için kendimden utandım ... hayvanların bile yapmadığını ''' insan '' dediğimiz bir mahlukat yapıyor... yaradan sonumuzu hayırlı etsin ..

bu zawallı kız dün öldü adı Alexdi 19 yaşında bakire öldü. ve ben onun küçük ölü bedeniyle biraz oynadım. hiç alınmıyordu. önce kafatasını kestim ve beynini dısarıya cıkardım sora gögsünden a**** kadar yardım. Parmaklarımı a***** içine sokdum we kızın bakire oldugunu farkettim. Wow cok güzeldi.Parmaklarımla onun **** oynadım. Sora göz toplarını dısarıya cıkardım ve eglenceli bişey yapabilirmiyim diye düşündüm. Kız agzında kendi gözüyle duruyordu. son olarak onu s***** beni heyecanlandırdı. vicudunun ve kanının soguklugu ve etrafda bulunan parçaları beni öyle tahrik etti ki birkaç dakika içinde boşaldım. bu benım hayatımda yasadıgım en güzel orgazmdı. Cok süperdi.içten içe gülüyordum onun vicudunu we parçalarını ailesine verince. Tertemizdi ve makyajla yaşıyor gibiydi. Ailesi kızın böyle ölümüyle şoka girmişlerdi. Ve içten içe gülüyordum taki kızın mezara içinde benim spermlerimle gideceğini ögrenene kadar .. Ha Ha Ha Ha !

çeviri için teşekkürler arkadaşım

ya insanlık yok bunlarda mezardan kızı çıkarıp tecavüz edenler var ya nekrofili (ölü sevicilik) diye bi hastalık var ruh hastası bunlar normal insan yapamaz bunu :vur

abi hayvanlar zaten böyle bişey yapmaz onların yaptıkları da iğrenç yada canice bişey değildir yaradılışları gereği yaparlar ve gereklidir.. İnsanoğlu ise kendi kafasında tasarladığı dünyada yaşayan ve aklına geleni uygulamak için çalışan bir varlıktır ki bu uygulamalar bazen kötü yönde çığrından çıkabilir... Unutmamak lazım ki 2 tane böyle salak varsa 1000 tane iyi örnek var saygılarımla....

bunu yapan kimse çok sıcak bi yere gidiceği kesin.....

ne kadar kötü insanlar var bu dünyada ölü ye bile rahat yok

sapık bir doktor otopsi sırasında yapmış bunları ve yazmış. sonra da cesedi toparlayıp ailesine teslim etmiş hiçbir şey yokmuş gibi.

Ne manyaklar varmış..kelimeler kifayetsiz kalıyor...

Bende de iyi mide varmış yaaa baktım vallaa.....Zaten midem mamak çöplüğü gibi(ankarada olanlar bilir)

miden mamak çölüğü gibiyse bişey demez sana bu resimler ..

de bunu yapandan sonra başka birileri daha oynayıp çekmiş bu fotolrı bence bu fotolarda var bi tuhaflık... sadece bir psikopatın işi deil gibi yane nese ama enteresan bi tarzı varmış çok testere izlemiş galiba...

Otopsi motopsi kadının üreme organına birşey sokmuşlar insanlıkmı bu. :(

hmm

kardeş bunların devamı var mı otopsi galiba yada ölü işkencesi gibi bişey emeğe saygı eline sağlık

ya bu eleman otopsi uzmanı değil bence yabancılarda cenaze törenleri farklı oluyor illa tv.de görmüşsünüzdür. ölen kişinin iç organları falan alınıyor ve pamuk gibi sargı bezi gibi maddeler ile dolduruluyor ki çabuk bozulmasın. Çünkü bizdeki gibi hemen ertesi gün gömülmüyor birkaç gün insanlar ziyaret ediyor tabutun içine kilisede veya evde yatırılarak. bu işi yapan cenaze firmaları var ölüyü temizleyip makyajı falan yaplır işte. bu da bence orda çalışan bi sapık...

bu zawallı kız dün öldü adı Alexdi 19 yaşında bakire öldü. ve ben onun küçük ölü bedeniyle biraz oynadım. hiç alınmıyordu. önce kafatasını kestim ve beynini dısarıya cıkardım sora gögsünden a**** kadar yardım. Parmaklarımı a***** içine sokdum we kızın bakire oldugunu farkettim. Wow cok güzeldi.Parmaklarımla onun **** oynadım. Sora göz toplarını dısarıya cıkardım ve eglenceli bişey yapabilirmiyim diye düşündüm. Kız agzında kendi gözüyle duruyordu. son olarak onu s***** beni heyecanlandırdı. vicudunun ve kanının soguklugu ve etrafda bulunan parçaları beni öyle tahrik etti ki birkaç dakika içinde boşaldım. bu benım hayatımda yasadıgım en güzel orgazmdı. Cok süperdi.içten içe gülüyordum onun vicudunu we parçalarını ailesine verince. Tertemizdi ve makyajla yaşıyor gibiydi. Ailesi kızın böyle ölümüyle şoka girmişlerdi. Ve içten içe gülüyordum taki kızın mezara içinde benim spermlerimle gideceğini ögrenene kadar .. Ha Ha Ha Ha !

üsütndeki ingilizce metnin türkçesi bu

Ya sradan bi otopsi daha sonrasında fotoğrafçının mahareti

Geri