lütfen acil yardım edin arkadaşlar

gencfbb

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kardeşim bilgisayara ne yapmışsa bilgisayar açıldığında sadece bomboş bir ekran geliyor alt ctrl delete tuşuna basarak sadece görev yöneticisini çalıştırıyorum f8 den sistem geri yüklemeye çalıştım olmadı ne yapsam olmuyor bana yardım edin format atmadan kurtarmak için çünkü içinde önemli bilgiler var benim içinn

arkadaş benimkide bugün dediğin gibi oldu formattan başka çare bulamadım. kolay gelsin.

Bilgisayar ilk açılışında sürekli F8 e basarak Güvenli kipte başlat Öyle Bilgilerini Kurtar..

Bilgileri Kurtardıktan Sonra Format atarsın =)

Bilgisayar ilk açılışında sürekli F8 usta öyle denedim ama o siyah ekran gelecegine bir mavi ekran geldi driverdan birşey yükleme istedi ben çözemedim

Format Cd Nİ Tak Wİndowsu Onar SeÇeneĞİnİ ÇaliŞtir Bende İŞe Yaradi Bİlgİlerİm Kaybolmadi

f8 komut istemiyle aç onemli bilgilerini d sürücüsübe yada usb aygıta atmayı dene

Olmadi Derken Ne Yaptin Da Olmadi DenedİĞİn Yolari Bİ Anlatsan

Fomat Cd Sİnİ Takip Onar I Denedİn Mİ

Olmayacak İŞ DeĞİl De

arkadaşım hart diskini kasadadan sök çalışan başka bi bilgisayara ikinci hartdisk olarak tak bilgilerini al ordan tek cözüm bu.

-harddiski baska bir bilgisayara tak...oradan kendi harddiskine gir sorusuz kurtarirsin boylelikle [bi internet cafeden bile rica etsen pclerden birine takar kurtarmak istediklerini cdlere cekersin. ]

-eger harddiski bolumler halinde yapilandirdiysan onceden [yerel disk c / yerel disk d / yerel disk e gibi] windows cd sini tak kurtarmak istedigin bolume dokunmadan baska bir bolume windowsu kur bu sekilde sorunsuz kayipsiz kurtarirsin bilgilerini.

-windows cdsini takip onarmayi dene

3. yontem bi umut ama diger ikisi kesin sonuc getirir [zaten onlar ise yaramazsa bunun Turkce meali: kurtarmak istediklerin yalan oldu' oluyor. ]

Konuyu Yeni Başlayanlar & Yardım Bölümüne Taşıdım

Eger Bilgilerin Çok Önemliyse Bir Hard Disk Daha bul ( İçinde Sistem Kurulu ) 2 Hard Diskle Çalıştır. Bilgilerini Kurtar Derim. O Kolay Kolay Çözülmüyor.Eger Hard Disk Bulmazsa Bir Bilgisayarcıya Git Derim

Geri