Lütfen Şu Siteyi Biri Hacklesin

aynı siteyi 10larca insanın ayrı ayrı konu acıp hackleyin demesi tabii ki saçma.Ama net alemi büyük bir alem ,bilgi ve beceriye sahip defacer lar tüm sitelerden haberi olamazçtek bi başlık olsa ve ihbar tarzı bi şey olsa(türk halkının değerlerine ters düşen siteleri ihbar etmekten bahsediyorum) daha iyi olur.Oraya kim nerde hangi sitenin yamuğunu gördüyse yazar defacerlarda halledebildiğini halleder..

Hade kolay gelsin bakem

+ web hack konusunda rahat ollun türk hackerlar ilk 3 e rahat girer.Bizimle başedebilcek başka bir ülke olduğunu sanmıyorum.

stallone' Alıntı:
Bence cok saçma bir yazı olmuş ben mesela nasıl hacklendiğini bilmiyorum.bahsedilen sitelerin hiç birine denk gelmedim ama eger geelirsem buradaki dostlarımla paylaşmak siteyi bilip bilmediklerini sorarım hacklemelerini rica ederim.Bu benim dostlarımdan ricam olur sadece emir vermek kimsenin haddi değil tabi ama sizin uslubunuzu hoş bulmadım.Birde zarar vermekten bahsettiniz ne zararı anlamadım oda ayrı bir konu tabi

saygılarımla
stallone

***ama eger geelirsem buradaki dostlarımla paylaşmak*** edmişsin burada
5O.OOO üye var bunlarla mı paylaşıcan bunların 1O.OOO'i baksa o siteye ne
kadar hit sağlar biyon mu :saf:
Böylece ne kadar yardımcı olursun onlara bunu düşündün mü :eek:

bim dostum boşver anlatma anlamayacaklar bu kafa böyle sürer gider anlatamıyorsun millete...ya madem rahatsız oluyorsun nasıl yazabiliyorsun yazarken rahatsızlık duymuyomusun sitenin ismini telaffuz etmek bile çok çirkin iğrenç ki paşa paşa yazıyosun...boşver dostum çözümü yok bunlar yazacaklar modlar kaldıracak böyle devam edip gidecek... :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

arkadaşlar... söylediklerinize katılmakla birlikte bir noktada size hak veremiyeceğim... ben uzun süredir hackhell'de aktif olarak bulunan bir üyeyim... benim böyle bir isteğim ( hatırlayabildiğim kadar ile ) hiç olmadı... ama unutmayınız ki, bu siteyi kullanan herkesin bilgi, yaş, duygu ve düşünce düzeyleri bir değil... bu tür isteklerde bulunan arkadaşlar reklam amacı ve endişesi taşımaksızın, iyi niyet ve düşüncelerle de isteyebilirler... eminim ki, kendi becerileri olsa bunu ulu-orta dillendirip kimseden yardım istemez... siz olgun davranın... olmazsa tatlılıkla ve link vererek bunun olamıyacağını anlatın... lütfen...

perteklim' Alıntı:
arkadaşlar... söylediklerinize katılmakla birlikte bir noktada size hak veremiyeceğim... ben uzun süredir hackhell'de aktif olarak bulunan bir üyeyim... benim böyle bir isteğim ( hatırlayabildiğim kadar ile ) hiç olmadı... ama unutmayınız ki, bu siteyi kullanan herkesin bilgi, yaş, duygu ve düşünce düzeyleri bir değil... bu tür isteklerde bulunan arkadaşlar reklam amacı ve endişesi taşımaksızın, iyi niyet ve düşüncelerle de isteyebilirler... eminim ki, kendi becerileri olsa bunu ulu-orta dillendirip kimseden yardım istemez... siz olgun davranın... olmazsa tatlılıkla ve link vererek bunun olamıyacağını anlatın... lütfen...
Sende haklısın ama demişsin ki bu sitede uzun süre aktifim o zaman
kim ne iş yapıyor iyi bilirsin ve kurallarıda iyi bilirsin...
O zaman birkaç kişiye Pm atarsın rica edersin elinden gelen bişeyse yaparlar...
Burda tabi her çeşit üye var ama böyle ulu orta başlık açıp lütfen hackleyin
denilmez çünkü insan merak eder neymiş bir bakayım der ve o sitede hit kazanır...

don't panic life is life :p

evet yüzde yüz haklısın. sana katılıyorum.

böyle saçma konulara yer vermediğin için sağol :D

Geri