Lübnana Asker Gidiyor.Peki Doğrumu Yapıyoruz Yanlışmı?

Lübnana Asker Gidiyor.Peki Doğrumu Yapıyoruz Yanlışmı?

• Evet doğru bi girişim

Kullanılan: 13 29.5%
  • Hayır bu büyük bi yanlıştır

Kullanılan: 31 70.5%

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Bence çok yanlış. Sonuç olarak bizim askerimiz oraya hizbullahi silahsızlandırmaya gidiyor. Yani israilin yanında yer alıyor. Kısacası işgale ortak olmuş oluyor. Bence hiç karışmamalıyız. :(

sanırsam takip ettiğm kadarı ile Türk askeri oraya barış icin gidiceq

ama tabi bence savaşın içine göndermeLeri ayrı bi oLay

eğer gitmek gerekiosa ilk önce başbakanın,milletvekillerinin oğuLLarı gitsin :sigara:

ya kazayla bi askerimiz sehit olsa bunun hesabını ne BM verebilir nede o askeri oraya yollayanlar

Bariş Için Gidecekse Neden Olmasin

Amerika ya yalaklanmada son nokta....Bizene yaw elalemin savaşından.Oraya gidenler müslüman - yahudi kanı dökülmesin diye mi gidecek zannediyorsunuz eğer öyle düşünüyorsanı ya çok safsınız yada dünyadan heberiniz yok derim :D

Atlayiniz Sayin Me(b)cuslar

BENCE KESİNLİKLE YANLIŞ ORAYA GİDEN ASKER BENCE ŞEHİT BİLE OLMAZ ŞEHİT OLMAK İÇİN ALLAH YOLUNDA ÖLMEK GEREKİR İSRAİL YANINDA DEĞİL AMA BİZİM SAZANSILAR ÖLE DEMİO İŞTE ONA BUNA YALAKALIK ÜÇ BEŞ KURUŞ PARA VE BAZI ŞAHSİ ÇIKARLAR UĞRUNA OLTAYA TAKILIOLAR TÜRKİYE ORAYA BURAYA ORDU GÖNDERMEKTENSE GÜNEYDOĞUDAKİ PROBLEMLERİ VE KUZEY IRAKTAKİ KARAYILANI YOK ETSİN OOOOOOOOOOOOO KADAAAARRR!!!!
İŞBİRLİKÇİLER UNUTMASIN AMERİKAN SEVDALISI MENDERESİN SARKMIŞ DUDAKLARINI VE DÜZMECE DELİ RAPORUNU TANRI TÜRK ORDUSUNU KORUSUN VE YÜCELTSİN:mad: :Sopa :eek:

İsraiL K.peklerini BiLmem ama LübnanLı KardeşLerimize FaydaLarı Dokunacaksa GitsinLer.. ALLAH AskerLerimizi Korusun

Bence yalnsss bir karar once Guneydogudaki sorunu halletsinler...

Başbakan ''eğer silahsızlandırma konusunda hemen geri çekeriz'' lafında durursa bence girişim samimi ve tarihsle misyon açısından taşlar oyunun kuralına göre oynanırsa hayra vesile olabilir.

sevgili başbakanımız ırak a büzüğü yiyipte asker gönderemedi şimdi büyük ülkelerin gözüne iyi görünsün diye askeri lübnana seve seve yolluyor sanki kendi evladını yolluyor...
sen ırak gibi direk bizi ilgilendire bi yere asker sokma askerin şerefsizce ölsün lübnana gönder orda da ne olcak başımıza bi de hizbullah belasını alıcazzz....

şimdi ırağa girseydik abd nin ıraktaki kürt politikası bozulmuş kandil dağını darma duman etmiş pkk nın kökünü kurutmuş ve askerlerimiz kalleşçe değil savaşarak ölmüş olcaklardı ...

ama sevgili erdogan secimlerde diğer ülkelerin onu desteklemesi ve seçimlerde kaybettiğinde kendine yaşayacak yer bulabilmesi adına askerlerimizi oraya yolluyor topraklarımızı kullandırıyor....

geçen gün gördüm tempo dergisinin kapağında yazıyordu yanılmıyorsam :

" Tezkere Çıkarsa Bilal'de (bilal erdoğan) Gitsin Askere " ben katılıyorum ....

:sigara:

dün gazetede bir şey okudum ve cok hoşuma gitti payLaşmak istiyorum sizlerle

Çıkarsa teskere biLaL geLsin askere

erdoğanın oğLunun adı bilal ya :)

müslüman din kardeşlerim .eğer onlar o durumda olmuş olsaydılar bu batı devletleri izin verecekmiydi. onu bi düşünün başka bişey istemem .Ey ümmetı muhammet bizim dinimiz öyle bir dindirki dünyada bize rahat yok .dünya mümine cehenem kafire cennet dir. o yahudiler ve hiristiyanlar varya birgün öyle bir gün gelirki onlar neye uğradığını şaşıracaklar.bize verilen sabır ve dua dır. ama buna inanınki türkaskeri gitse onlar türk askerleriden cekinir ve onlra karışmazlarcekiner en ufak bir savaşta ben bile giderim gerekise canımı veda ederim

Aaaaaaaaaaaaaa bence gitmeli çünkü sonuçta orada da müslüman kardeşlerimiz var biz yardım etmezsek o yardım etmezse ne olucak hem lübnanlıların yaptıklarını görmüyormusunuz oladık şeyler yapıyorlar ordakiler insan değil mi yazık değil mi onlara zaten bizimkilerde bildiğim kadarıyla tabi barışı sağlamak için gidiyorlar gitmeleride gerekli tabi bence herkesin düşüncesi kendine...

kemalhan' Alıntı:
müslüman din kardeşlerim .eğer onlar o durumda olmuş olsaydılar bu batı devletleri izin verecekmiydi. onu bi düşünün başka bişey istemem .Ey ümmetı muhammet bizim dinimiz öyle bir dindirki dünyada bize rahat yok .dünya mümine cehenem kafire cennet dir. o yahudiler ve hiristiyanlar varya birgün öyle bir gün gelirki onlar neye uğradığını şaşıracaklar.bize verilen sabır ve dua dır. ama buna inanınki türkaskeri gitse onlar türk askerleriden cekinir ve onlra karışmazlarcekiner en ufak bir savaşta ben bile giderim gerekise canımı veda ederim
Bravo ya ağzına ve eline sağlık düşüncelerime ortak oldun bende zaten senin yazdığına yakın bir şey yazdım tekrar bravo...

natoya sartsız kabul edilmemizin nedeni koreye asker göndermemizdi..o zaman cıkarlarımız vardı(nasıl bir cıkarsa artık)
şimdi ise hükümetin cıkarı var ama ne? bakalım görecegiz..bazı seylerini kabul ettirmek için belki de askerlerimiz ölecek(şehit bile demiyorum cünkü Allah yolunda ölmeyecekler)...keşke şehit olabilseler,peygamberlikten sonra ki en yüksek mertebe orası herkes bilir..ancak orada kanı dökülen askerimizin sehit olabilecegine de düşünmüyorum...

gelecegimizi etkileyecek bir cıkarımız varsa en az ihtimalle tamam derim ama sanmıyorum ki yalakalıktan öte birşey olsun..son sözüm kesinlikle hayır

Geri