Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ATI Radeon HD3650 AGP DDR2 yeterli ama alacaksan 3-5 sene filan oyunları kasmasın diyorsan ATI HD3850 AGP GDDR3 al ben aldım memnunum ama şu aralar pc parçaları palandı
Ya çok yapılan bir hata var. Anakart DDR 2 olursa Ekran kartı DDR3 olduğu zaman desteklemez diye bir şey yok. Ben şu anda Asus P5Q kullanıyorum ve bu kart DDR 2, ekran kartımda Saphire Hd 4870 ve bu ekran kartıda DDR 5 ve her hangi bir sorun yok ekran kartımı rahat kullanıyorum. Aynı zamanda piyasada DDR5 destekleyen bir tane anakart yokken adamlar neden DDR 5 Ram kullanan bir ekran kartı üretmiş olsunlar ki. Ram ile Ekran kartı nın ramini karıştırmayın.
Bir şey daha var PSU nu değiştirme gibi bir niyetinin omadığını söylemişsin. O halde ekran kartının fazla güç gereksinimi olan modellerden (4850, 4870, 3870.3850 serileri yada 9800 gtx, 260 GTX, 280 GTX gibi nvidia serileri) alma. Alırsan muhtemelen çalışacaktır ama en ufak bir zorlanmalarda sana sorun yaşatacaklardır.
his 2600 XT nasıll sizcee hem psum hemde oyunlar içinn bide hd 3650 shader 3.0 desteklemiyormus bundan vaz geçtimm bide 6800 gt tavsiye etttiler ortada kaldm oyunlar için ne tavsiye edersiniz acabaa...ha:vur
Ya öyle bir kartlar söylüyorsun ki.... Ekran kartı alma desem sanırım bana kızacaksın ama onlara para verme bence yazık sokağa atılmak üzere olan bir teknolojiyi almayı tercih ediyorsun. Dolar çok yüksek malum bence sen biraz bekle mümkünse bütçeni biraz arttır ve PSU ile birlikte iyi bir ekran kartı al. Yapacağın en mantıklı şey bence bu olur.
benim makina
D820 intel dual core işlemci 1,256 gb RAM
ekran kart olarak AGP 3650 HIS GDR2 512 mb kullanıyorum.
Ama testlerde 2600xp daha iyi görünüyor.
airborne ve carbonu full olarak oynuyabiliyorum.
POWER SUPLAY DEĞİŞECEK
EKRAN KARTINI ATİ REDEON,NVİDİA GEFORCE AL MUTLAKA HD 4850 ı alma parana yazık olur ram en az 2gb olacak bunlar en fazla 400 ytl tutar ama alırken kazanırsın bi düşün derim taksitte yaptır ki cebin fazla hasar görmesin OKY!.....