LÜtfen Gereklİ Bİr AÇiklama Yapiniz!....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
Reaction score
0
animation234ho2rw3hm.gif

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=60793

ARKADAŞLAR KONUYU AÇALI 2 GÜN OLDU 2 ARKADAŞIMIZ YORUM YAZDILAR AMA HALA HİÇ KİMSEDEN DOĞRUDUR VEYA GEREKSİZDİR DİYE BİR AÇIKLAMA ALAMADIM LÜTFEN İLGİ VE BENCE DE ÇOK GEREKLİ BİR DURUM...

ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ?

ben de çok rastladım birşeyler paylaşmak isteyipte beceremeyenlere,paylaşımdan yararlanmak isteyipte download beceremeyenlere söyledigin olayın herhangi bir kötülüğü yok fakat olmamasında da bir kötülük yok onun yerine beceremeyen birini gördüğümüzde ona bilmesi gerekenleri anlatsak daha iyi olabilir çünkü bilmeyen birinin forumları araştırıpta o konuyu bulması küçük bir ihtimal böyle bir konu açma zahmetine katlanılacaksa anasayfaya böyle bir şeyin varlıgından da bahsedilmeli bence gerek yok beceremeyen birini gördügümüzde izah edebiliriz...

anLayanLar anLamayanLara annatsın ...
ben bişi anLamadım ... pm Lerinizi bekLiorum .

Yeni Başlayanlar & Yardım
Bu konularda yeni olanlar ve yeni başlayanların yardım alabilecekleri bölümümüz...

Adında bi qategori war saten bu qategori altında gereqen yardm saglanmaqda..

Bence senin bu qonuyu 2 qes achman yada aynı anlamda olan ilq achılıshına aynı sheqilde tepqi ile diqqat cheqmeq istemen biras gereqsis.. saten dediine qatılan olsa o bashlıa yasardı..
:eek:ut: :mad:

arkadaş geçen gün bi konu daha açmışdı heralde yanılmıyorsam şunu diyor (umarım doğrudur )

^^ program bölümünde açmış olduğum konuların sabitlenmesini istiyorum ^^
bu konuların boş olmadığını bunun için sabit konu yapılması gerektiğini söylüyor...

dostlarım sanırım anlatamadım ve anlatamayacagım demek istediğim sadece şu;

PROG BÖLÜMÜNE SABİT BİR KONU EKLENECEK CAPSLI VE ORDA ŞU RAPİDDEN VEYA DİĞER SİTELERDEN UPLOAD VE DOWNLOAD YAPILDIGI HAKKINDA SİTE ÜYELERİNE VERİLECEK AÇIKLAMALAR İSTİYORUZ BU KADAR ZORMU ANLAMADIM NEDEN BENİM AÇTIGIM KONULARI SABİTLEYİN DERMİŞİM!.....
ANLAMADIMKİ BENİM SÖYLEDİKLERİM GAYET AÇIK MOD ARKADAŞLARDAN BİRİ BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPARSA ÇOK MEMNUN OLACAGIM!......

[StİnG]' Alıntı:
anLayanLar anLamayanLara annatsın ...
ben bişi anLamadım ... pm Lerinizi bekLiorum .

bi ara anlarsak birbirimize anlatırız....pm den atarım sana :D..ben biraz anladım gibi konuyu adam haklı bişey söylüyor bi daha oku sting :D

yaMaKaSi' Alıntı:
animation234ho2rw3hm.gif

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=60793

ARKADAŞLAR KONUYU AÇALI 2 GÜN OLDU 2 ARKADAŞIMIZ YORUM YAZDILAR AMA HALA HİÇ KİMSEDEN DOĞRUDUR VEYA GEREKSİZDİR DİYE BİR AÇIKLAMA ALAMADIM LÜTFEN İLGİ VE BENCE DE ÇOK GEREKLİ BİR DURUM...

Senin gibi düşünenler olsa zaten acdıgın dığer başlığa düşüncelerini yazarlardı
Burda mod olmak ıstenıyor ve baslık 1-2 hafta acık kalıyor.Sımdi herkes senın gıbi
cevap beklıyorum dıye bır konu daha mı acacak?lütfen bir daha olmasın

kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri