tıesto
New member
- Reaction score
- 0
Kv Pusu TATiLDE
Bir tatil merkezinde eğlenebilmek için lüks bir hotele yerleşen muro, çeto, yıldırım ertesi gün karşılarında hiç te sevmedikleri Derin Kebap İskender,Nazım,Fikret bey ve İbrahim'i Buluyorlar.
Muro ; lan gundiler bu işbirlikçi ajanların burda ne işi var, başka bir yer ayarlıyamadınızmı
Çeto ; başkanım biz nerden bilelim onlarında bizim bulunduğumuz yere geleceklerini
yıldırım ; başkanım başkanım bize suikast düzenlemek için gelmiş olamazlar mı
muro ; (ilk önce enseye tokatı yapıştırır) kes lan gundi olum suikast için niye bizzat kendileri gelsin emirlerinde birsürü ezilmişler var
Derin Kebap ; nazımım bu gundilerin ne işi var burda
Nazım ; efendim biz en ideal yer olarak burayı seçtik geleceklerinden burda olduklarından bi haberimiz yoktu
Derin kebap : nazımıım bir daha bir şeyden haberin olmadan iş yaparsan haberin olmadan seni öldürürüm. biz geldik şimdi bu gundilerin yerine tatilden gelmiş gibi olduk nazımım
Fikret bey ; ibrahim ben sana demedim mi bu nazım düzgün yer ayarlamaz bizi en olmayacak yere götürür diye
İbrahim ; (tereddütlü) ddediinizz fiikret bey
Fikret bey ; sayın büyük (derin kebap) isterseniz başka yere geçebiliriz
derin kebap : yok fikretiimm yok bu gundilerden bişey olmaz meraklanmayın, oyuncakları (füze) getirdin değilmi nazımım
nazım ; evet efendim
muro ; oyuncak derken
iskender ; birtane de sana vereyim istersen muro
muro ; ulan çeto şu dağ ayısını (ibrahime) görünce sinirlerim tepeme çıkıyor devrimci devrelerim yanıyor
çeto ; benimde başkanım emret temizliyeyim
muro ; (tükürerek) olum masa mı temizliyorsun Allahın gundisi burası metropol de değil dağ da değil sen ilk önce elinde ki o burjuva tablosunu temizle
çeto ; (gülerek) başkanım ben ayda bir sefer banyo yapıyorum ama tabloyu her gün temizliyorum
muro ; (ekşi suratla) terbiyesiz ahlaksız
aradan bir kaç gün geçer ve Deli Hüsnü Yalınkuşak ta tesadüf aynı yere tatile gelir
deli hüsnü ; (hotelde resepsiyona) iyi günler hanımefendi ben tek kişilik bir oda istiyorum mümkün mü acaba
resepsiyon ; tabiki efendim nerde kalmak istersiniz yer olarak
hüsnü ; farketmez siz nasıl tenzip buyurursanız (gülerek) ama manzaralı bir oda tercihimdir
hüsnü asansöre biner ve kalacağı odaya doğru çıkmaktadır geldiği katta kapı açılır açılmaz karşısında ilk önce muro,çeto ve yıldırımı görür
bu arada muro, çeto ve yıldırımda başka yere gitmek için asansöre yaklaşıyorlar
yıldırım ; başkanım bu polat alemdarın delisi değil
muro ; ta kendisi lan alemdar polatın delisinin burda ne işi var
hüsnü ; (şaşkınlıkla) aman Allahım ben nasıl bir yere geldim böyle
muro ; lan deli senin ne işin var burda haha seni nasıl aldılar bu otele lan yıldırım gördünmü deliler de tatil yapabiliyormuş
yıldırım ; gördüm başkanım gördüm sizin isminiz deli hüsnü yalınkuşak tı değil mi?
hüsnü ; yıldırıma tokatı yapıştırır ve terbiyesizliğin lüzumu yok sizi kınıyorum lütfen hastalığımla alay etmeyin en nefret ettiğim şeydir
muro ; yok yav benimde en nefret ettiğim şey sensin ha ha ha kes lan deli bir daha adamıma el kaldırma hadi naş naş
muro ; ulan çeto tutturdun tatil yapalım iyi gelir diye nedir lan bu tatil burjuva özentisi
çeto ; öyle deme başkanım bak göreceksin iyi olacak
muro ; aha tatil bitti
çeto ; nasıl bitti daha 1 ay rezervasyon yaptırdık başkanım
muro ; evet kalacaz çeto ama tatil bitti
çeto ; niye başkanım
muro ; ulan gundi sen zurnacıyla cenaze merasimine gidebilirmisin
çeto ; (gülerek) yok daha neler başkanım
muro; deliyle tatil yapmakta böyle bişey işte çeto
çeto ; başkanım herkes bizim burda olduğumuzu bilip özelliklemi geldi
muro ;(kızarak) evet çetin hatta bizim için değil elindeki tablo için geldiler sahip çık
deli hüsnü, nazım ve iskender karşı karşıya gelir bu kez de
iskender ; nazımım bu polat alemdarın delisi değil mi
nazım ; evet efendim polat alemdarın adamı
iskender ; bunun ne işi var burda nazımım
nazım ; bilmiyorum efendim
hüsnü ; bakın büyükmüsünüz küçükmüsünüz kebap mısınız çorbamısınız bilmiyorum ama en sevmediğim şey hastalığımla alay edilmesi (hafiften gülerek) polat beyefendi size gerektiği kadar ders vermemiş anlaşılan
nazım ; doğru konuş
iskender ; dur nazımım dur deliyle delirme hemen biraz daha delilik yaparsa akıllandırırız
iskender bu durumdan sonra kızar ve hotelin bekleme salonuna iner aynı zamanda fikret bey ve ibrahim de ordadır
fikret bey ; ibrahim sayın büyük neden bu kadar kızmış olabilir burası tatil normal değil yine ülkeyi karıştıracak planmı yaptı
ibrahim ; bilmiyorum efendim ama burda birileriyle tartışmış olabilir
fikret bey ; demedim mi ibrahim o gundiler sorun çıkaracak diye
ibrahim ; ne zaman dediniz fikret bey
muro, çeto ve yıldırım özel odalarında oturmaktadırlar.. ve bir de misafirleri var Deli Hüsnü yalınkuşak
muro : ulan deli sana şöyle demli bir çay içirelim belki akıllanırsın
deli hüsnü : nasıl tenzip buyurursanız fakat hastalığımla dalga geçmeyin lütfen ayrıca çayın açık olması tercihimdir
muro : tamam lan tamam alıngan deli, yıldırım bize üç çay getir biri açık olsun hadi canım
yıldırım : başkanım hangisi açık olsun
muro : ulan nalet olsun senin gibi gundiye bir tanesi açık olsun işte çetoo hep senin başının altından çıkıyor gundiliğini değil devrim tecrübeni yansıtsan şu gundidaşına böle olmaz
deli hüsnü : sen ilk önce kendi adamlarını akıllandır
muro : deli sen nasıl bu alemdar polatın adamı oldun başka adam mı bulamadı
hüsnü : ortalıkta gundi çok olunca bizim gibi sağlam ve akıllılara ihtiyaç vardır her zaman
muro : ha ha ha sen mi akıllısın senin gibi akıllılara bizim orda modern gundi diyorlar
çeto : moderen derken başkanım
muro : modern çeto modern moderen değil modern yani sen şimdi daha modernsin. neden ? tarlada değilsin hoteldensin yani bu durumda çapından büyük yerdesin
çeto : (kızmış bir şekilde) anladım başkanım
akşam saati olmuştur ve hotelin restoranında yemek yemek üzere herkes orda bulunmaktadır, muro,çeto ve yıldırım bir masada.Deli hüsnü tek kişilik bir masada.İskender,nazım,fikret bey ve ibrahim de bir masada..
yıldırım : yemeği hızlı hızlı ve dökerek yer
muro : lan yıldırım düzgün ye şu yemeği ananın köy evi değil burası
garson yemeği getirir ve derin kebap iskenderin hemen önüne ufak bir damla döker yanlışlıkla
iskender : nazımım sık kafasına bu garsonun
garson : (korkulu) efendim çok özür dilerim gerçekten yanlışlıkla oldu
nazım : peki efendim.. ve garsonu kolundan tutup oradan çıkarır
çeto : başkanım nereye götürüyorlar garsonu? böyler bir yerde öldürmezler değil mi başkanım
muro : madalyon takacaklar çeto sende git istersen salak salak konuşma lan senin köyün muhtarı değil olum o iskender niye öldürmesin
fikret bey : (ibrahime sessizce fısıldıyarak) yahu ibrahim gördünmü sayın büyük böyle bir durum için bile öldürebiliyor ben sana demedimmi yanlız gelelim diye
ibrahim : (pis pis gülerek) dediniz efendim de dediğiniz gibi böyle bir yerde bile öldürebiliyor bence siz daha dikkatli olun malum füzeleride çok
fikret bey : (korkulu ve temkinli bir şekilde) tamam kes ibrahim
fikret bey : sayın büyük ben bu ibrahime de dedim böyle yerlerde erkekler olmaz kızlarını getir garson olarak kalsınlar ve devam ettirsinler dedim ama dinlemedi.demedimmi ibrahim
ibrahim : ııı ddediniz efendim dediniz
muro : (biraz yüksek sesle) garsoncum bir buçuk iskender alabilirmiyiz
iskender : bana bak muro kızdırma beni köyündeki samanlarla doyururum seni
fikret bey : ah ah ben dedim ibrahime iyi bir tatil olmayacak diye değilmi ibrahim
muro : (biraz kızarak) yav kardeşim nedir sende değilmi dedimmi demedimmi fal mı bakıyoruz burda burjuva sözlerini kullanıyorsunuz
ibrahim : dediniz efendim ben biliyorum ama bazı gundiler atlayıyor işte
iskender : ama doğru fikretim, ilk kez bir gundiye katılıyorum
deli hüsnü : (hafiften gülerek) Allah kahretsin bu kadar deli olduğunu bilseydim böyle bir yere gelmezdim
muro : ha ha ha ulan deli sen kendini akıllımı sanıyorsun git aynaya bak
yıldırım : başkanım çok doğru söylediniz
hüsnü : terbiyesizliğin luzümu yok, (yıldırıma) sende doğru konuş junior gundi yoksa çok kötü yaparım
iskender : nazımıım buraya bir füze atmak istersek yine polatı karışımzda bulurmuyuz
nazım : sanmıyorum efendim
deli hüsnü : haha ne oldu polat alemdar aklınıza gelince küçülüyorsunuz birden
iskender : nazımım ilgilen bu deliyle
nazım : deli hüsnüye. yürü benimle
hüsnü : nereye götürüyorsunuz ben bir yere kalkmıyorum
muro : derin kebap senin gücün anca delilere mi yetiyor
çeto : başkanım napıyorsunuz
muro : senin o dul kalmış ananı bu feodal morukla evlendirmeye çalışıyorum çetoo sus bir çeto karışma
iskender : benim gücüm herkese yeter muro ama burda akıllı kimse yok ki hepiniz delisiniz
yıldırım : başkanım başkanım bu derin kebabın size karşı bir tavrımı var herkesi çağırınca başka çağırıyor ama size sadece muro diyor niye murom demiyor
muro : ulan nalet olsun benim içimdeki insan sevgisine sizin içinizdeki gundilik sevgisine ulan trrik biz büyük olduğumuz için bize öyle diyemez karşınızda koskoca metropol tilkisi var
hüsnü : dili kuyruğundan uzun olan tilkiyide ilk defa görüyorum
muro : (kızarak) çeto tatilden sonraki ilk eylemleri direk akıl hastanelerine yapıyoruz
Bitirimler plajda futbol oynayacaklar..
4 kişilik iki takım, bir takımın kaptanı derin kebap iskender, diğer takımın kaptanı ise muro
Muro'nun takımının ismi ; Devrimci Gundiler
Derin Kebabın takımı ; Füzeci Birlik
Devrimci Gundiler ; muro,çeto,yıldırım ve deli hüsnü
Füzeci Birlik ; derin kebap,nazım,fikret bey ve ibrahim
maça füzeci birlik başlar
iskender; nazımım paslı oyna bu gundilere gösterelim
nazım ; tamam efendim siz yormayın kendinizi fazla
bu arada derin kebap koşamadığı için 1 dakika oynar 5 dakika dinlenir
muro ; yıldırım pres yapsana oğlum ne bakıyosun
yıldırım ; başkanım o nasıl yapılıyor
muro ; hay senin saldır yani saldır gundi
fikret bey ; demedi deme ibrahim bunlar bizi yener görürsün
ibrahim ; bilemeyiz efendim
deli hüsnü ;kaptanım sizin gibi gundi olmayabilirim ama banada pas atınız lütfen
muro ; lan deli korkuyorum kendi kalene atmandan ondan vermiyorum
hüsnü ; siz nasıl tenzip buyurursanız kaptanım
çeto ; başkanım atalım artık şu golü
muro ; iyi oynarsan atarsın çetin taş mı bu atıyorsun
çeto ; başkanım duyduğuma göre bu derin kebap füze gibi vuruyor
muro ; lan dua et füze gibi vursun, fazla gol atmayın füze atar bu feodal moruk
iskender ; bana bak muro sizi oyunumuzla yeneriz akıllı olun (sessizce nazım'a) oyuncakları kale arkasına koydun dimi nazımım
muro ; düzgün oynayın lan şu topu nalet olsun sizin gibi işbirlikçilere
iskender ; az kaldı muro gelcek gol merak etme
muro ; Allah Allah nerden geliyor dağdan mı
muro topu yıldırıma atar
yıldırım ; çok sağolun başkanım Allah razı olsun
çeto ; yıldırım pas atana öyle denir mi maçta
muro ; boşuna dememişler çeto üzüm üzüme baka baka dağdan kestim kereste
çeto ; öyle değil o başkanım üzüm üzüme baka baka kararır
muro ; seni kozmoza havale ediyorum çeto başka bişey demiyorum
iskender ; fikretim biraz daha koşman lazım
fikret bey ; ben ibrahimede dedim sayın büyük çok koşmasak yenemeyiz diye bu gundileri demedim mi ibrahim
ibrahim ; demişsinizdir efendim ama ben duymadım
deli hüsnü ; kaptanım analizlerime göre bu takımı uzun toplarla yenebiliriz
muro ; analiz derken hahaha sende o kadar akıl varmı lan deli
bu arada çeto topla ilerlemektedir
iskender ; ibrahimiim ilgilenlen bu gundiyle
ibrahim ; tamam kaptanım, ve çetonun üzerine gider
çeto ; (ibrahimi geçtikten sonra) devrimi ayıdan başlatıyorum
iskender ; ben bu ibrahime dedim ilgilen ama boşuna demişim, demedim mi ibrahimim. ama alırız bu gundi bişey yapamaz merak etmeyin
nazım ; sizdemi efendim
iskender ; kes nazımım yoksa ben seni keserim
fikret bey ; sayın büyük beni daha iyi anlıyorsunuzdur artık bende hep diyorum bu ibrahime ama işlemiyor
muro ; çeto gol atmadan gelmeyin
yıldırım ; çetin başkan çetin başkan pas at banada
çeto ; yıldırım çabuk yaklaş verkaç yapacaz
yıldırım ; verkaç derken
çeto ; olum sana verecem topu ve kaçacam
yıldırım ; nereye kaçıyorsun başkanım muro başkan öldürür bizi
çeto ; ulan ön tarafa kaçacam sonra topu bana vereceksin sende
yıldırım ; anladım başkanım
çeto ; tekrar topu alır ve kaleye çok yaklaşır
hüsnü ; çetin bey atabilirsiniz o golü size inanıyorum
muro ; (suratını ekşiterek) size inanıyorum Allahın delisi
çeto ; golü atmak için sadece şutu çekmesi yeterli olacağı anda oyun alanının yanından geçen bir kızı görür ve yerinde donup kalır
muro ; atsana lan çabuk burjuva duygularına başlattırma şimdi
bu arada fikret bey çeto nun önünde topu almıştır
iskender ; demedim mi fikretim bu gundi bişey yapamaz diye
fikret bey ; dediniz sayın büyük
muro ; lan çeto gözüm görmesin seni hain kompredor uşağı
çeto ; başkanım özür dilerim kendimi affetirecem birdaha ilerlemek istiyorum
muro ; sen git o dul anandan son duanı iste çeto
bu arada deli hüsnü gol atmıştır ve maç 1-0 bitmiştir
iskender ; nazımım biz şimdi bu deliden mi gol yedik
yıldırım ; başkanım alemdar polatın adamı nasıl böyle bir gol atabildi
muro ; delidir ne yapsa yeridir yıldırım arkadaş
hüsnü ; ben size demiştim kaptanım polat alemdarın adamı olabilirim ama aslında bir çok şeyde yetenek sahibiyimdir
muro ; yetenek sahibiymiş sen git önce akıl sahibi ol devrimci birliğin yüz karası
fikret bey ; ben sana ilk başta demedim mi ibrahim bunlar bizi yener diye
ibrahim ; dediniz fikret bey bu kez dediniz
fikret bey ; anlamadım ibrahim
ibrahim ; yani sizin her dediğiniz doğrudur demek istedim fikret bey
iskender bu duruma çok kızmıştır ve herkes oyun sahasındayken henüz
iskender ; nazımım şu oyuncakların yanına gidelim
nazım ; peki efendim
iskender ; ben bu muro ya demiştim benim füzem senin devriminden üstündür diye ama inanmamıştı tahtalı devrim köyüne yolla şu gundileri nazımım
nazımın sakarlığı tutmuştur ve füzeyi ters tuttuğu için arka tarafa ateşlemiştir hotelin bir bölümü havaya uçmuştur
aLıntıdır...
Bir tatil merkezinde eğlenebilmek için lüks bir hotele yerleşen muro, çeto, yıldırım ertesi gün karşılarında hiç te sevmedikleri Derin Kebap İskender,Nazım,Fikret bey ve İbrahim'i Buluyorlar.
Muro ; lan gundiler bu işbirlikçi ajanların burda ne işi var, başka bir yer ayarlıyamadınızmı
Çeto ; başkanım biz nerden bilelim onlarında bizim bulunduğumuz yere geleceklerini
yıldırım ; başkanım başkanım bize suikast düzenlemek için gelmiş olamazlar mı
muro ; (ilk önce enseye tokatı yapıştırır) kes lan gundi olum suikast için niye bizzat kendileri gelsin emirlerinde birsürü ezilmişler var
Derin Kebap ; nazımım bu gundilerin ne işi var burda
Nazım ; efendim biz en ideal yer olarak burayı seçtik geleceklerinden burda olduklarından bi haberimiz yoktu
Derin kebap : nazımıım bir daha bir şeyden haberin olmadan iş yaparsan haberin olmadan seni öldürürüm. biz geldik şimdi bu gundilerin yerine tatilden gelmiş gibi olduk nazımım
Fikret bey ; ibrahim ben sana demedim mi bu nazım düzgün yer ayarlamaz bizi en olmayacak yere götürür diye
İbrahim ; (tereddütlü) ddediinizz fiikret bey
Fikret bey ; sayın büyük (derin kebap) isterseniz başka yere geçebiliriz
derin kebap : yok fikretiimm yok bu gundilerden bişey olmaz meraklanmayın, oyuncakları (füze) getirdin değilmi nazımım
nazım ; evet efendim
muro ; oyuncak derken
iskender ; birtane de sana vereyim istersen muro
muro ; ulan çeto şu dağ ayısını (ibrahime) görünce sinirlerim tepeme çıkıyor devrimci devrelerim yanıyor
çeto ; benimde başkanım emret temizliyeyim
muro ; (tükürerek) olum masa mı temizliyorsun Allahın gundisi burası metropol de değil dağ da değil sen ilk önce elinde ki o burjuva tablosunu temizle
çeto ; (gülerek) başkanım ben ayda bir sefer banyo yapıyorum ama tabloyu her gün temizliyorum
muro ; (ekşi suratla) terbiyesiz ahlaksız
aradan bir kaç gün geçer ve Deli Hüsnü Yalınkuşak ta tesadüf aynı yere tatile gelir
deli hüsnü ; (hotelde resepsiyona) iyi günler hanımefendi ben tek kişilik bir oda istiyorum mümkün mü acaba
resepsiyon ; tabiki efendim nerde kalmak istersiniz yer olarak
hüsnü ; farketmez siz nasıl tenzip buyurursanız (gülerek) ama manzaralı bir oda tercihimdir
hüsnü asansöre biner ve kalacağı odaya doğru çıkmaktadır geldiği katta kapı açılır açılmaz karşısında ilk önce muro,çeto ve yıldırımı görür
bu arada muro, çeto ve yıldırımda başka yere gitmek için asansöre yaklaşıyorlar
yıldırım ; başkanım bu polat alemdarın delisi değil
muro ; ta kendisi lan alemdar polatın delisinin burda ne işi var
hüsnü ; (şaşkınlıkla) aman Allahım ben nasıl bir yere geldim böyle
muro ; lan deli senin ne işin var burda haha seni nasıl aldılar bu otele lan yıldırım gördünmü deliler de tatil yapabiliyormuş
yıldırım ; gördüm başkanım gördüm sizin isminiz deli hüsnü yalınkuşak tı değil mi?
hüsnü ; yıldırıma tokatı yapıştırır ve terbiyesizliğin lüzumu yok sizi kınıyorum lütfen hastalığımla alay etmeyin en nefret ettiğim şeydir
muro ; yok yav benimde en nefret ettiğim şey sensin ha ha ha kes lan deli bir daha adamıma el kaldırma hadi naş naş
muro ; ulan çeto tutturdun tatil yapalım iyi gelir diye nedir lan bu tatil burjuva özentisi
çeto ; öyle deme başkanım bak göreceksin iyi olacak
muro ; aha tatil bitti
çeto ; nasıl bitti daha 1 ay rezervasyon yaptırdık başkanım
muro ; evet kalacaz çeto ama tatil bitti
çeto ; niye başkanım
muro ; ulan gundi sen zurnacıyla cenaze merasimine gidebilirmisin
çeto ; (gülerek) yok daha neler başkanım
muro; deliyle tatil yapmakta böyle bişey işte çeto
çeto ; başkanım herkes bizim burda olduğumuzu bilip özelliklemi geldi
muro ;(kızarak) evet çetin hatta bizim için değil elindeki tablo için geldiler sahip çık
deli hüsnü, nazım ve iskender karşı karşıya gelir bu kez de
iskender ; nazımım bu polat alemdarın delisi değil mi
nazım ; evet efendim polat alemdarın adamı
iskender ; bunun ne işi var burda nazımım
nazım ; bilmiyorum efendim
hüsnü ; bakın büyükmüsünüz küçükmüsünüz kebap mısınız çorbamısınız bilmiyorum ama en sevmediğim şey hastalığımla alay edilmesi (hafiften gülerek) polat beyefendi size gerektiği kadar ders vermemiş anlaşılan
nazım ; doğru konuş
iskender ; dur nazımım dur deliyle delirme hemen biraz daha delilik yaparsa akıllandırırız
iskender bu durumdan sonra kızar ve hotelin bekleme salonuna iner aynı zamanda fikret bey ve ibrahim de ordadır
fikret bey ; ibrahim sayın büyük neden bu kadar kızmış olabilir burası tatil normal değil yine ülkeyi karıştıracak planmı yaptı
ibrahim ; bilmiyorum efendim ama burda birileriyle tartışmış olabilir
fikret bey ; demedim mi ibrahim o gundiler sorun çıkaracak diye
ibrahim ; ne zaman dediniz fikret bey
muro, çeto ve yıldırım özel odalarında oturmaktadırlar.. ve bir de misafirleri var Deli Hüsnü yalınkuşak
muro : ulan deli sana şöyle demli bir çay içirelim belki akıllanırsın
deli hüsnü : nasıl tenzip buyurursanız fakat hastalığımla dalga geçmeyin lütfen ayrıca çayın açık olması tercihimdir
muro : tamam lan tamam alıngan deli, yıldırım bize üç çay getir biri açık olsun hadi canım
yıldırım : başkanım hangisi açık olsun
muro : ulan nalet olsun senin gibi gundiye bir tanesi açık olsun işte çetoo hep senin başının altından çıkıyor gundiliğini değil devrim tecrübeni yansıtsan şu gundidaşına böle olmaz
deli hüsnü : sen ilk önce kendi adamlarını akıllandır
muro : deli sen nasıl bu alemdar polatın adamı oldun başka adam mı bulamadı
hüsnü : ortalıkta gundi çok olunca bizim gibi sağlam ve akıllılara ihtiyaç vardır her zaman
muro : ha ha ha sen mi akıllısın senin gibi akıllılara bizim orda modern gundi diyorlar
çeto : moderen derken başkanım
muro : modern çeto modern moderen değil modern yani sen şimdi daha modernsin. neden ? tarlada değilsin hoteldensin yani bu durumda çapından büyük yerdesin
çeto : (kızmış bir şekilde) anladım başkanım
akşam saati olmuştur ve hotelin restoranında yemek yemek üzere herkes orda bulunmaktadır, muro,çeto ve yıldırım bir masada.Deli hüsnü tek kişilik bir masada.İskender,nazım,fikret bey ve ibrahim de bir masada..
yıldırım : yemeği hızlı hızlı ve dökerek yer
muro : lan yıldırım düzgün ye şu yemeği ananın köy evi değil burası
garson yemeği getirir ve derin kebap iskenderin hemen önüne ufak bir damla döker yanlışlıkla
iskender : nazımım sık kafasına bu garsonun
garson : (korkulu) efendim çok özür dilerim gerçekten yanlışlıkla oldu
nazım : peki efendim.. ve garsonu kolundan tutup oradan çıkarır
çeto : başkanım nereye götürüyorlar garsonu? böyler bir yerde öldürmezler değil mi başkanım
muro : madalyon takacaklar çeto sende git istersen salak salak konuşma lan senin köyün muhtarı değil olum o iskender niye öldürmesin
fikret bey : (ibrahime sessizce fısıldıyarak) yahu ibrahim gördünmü sayın büyük böyle bir durum için bile öldürebiliyor ben sana demedimmi yanlız gelelim diye
ibrahim : (pis pis gülerek) dediniz efendim de dediğiniz gibi böyle bir yerde bile öldürebiliyor bence siz daha dikkatli olun malum füzeleride çok
fikret bey : (korkulu ve temkinli bir şekilde) tamam kes ibrahim
fikret bey : sayın büyük ben bu ibrahime de dedim böyle yerlerde erkekler olmaz kızlarını getir garson olarak kalsınlar ve devam ettirsinler dedim ama dinlemedi.demedimmi ibrahim
ibrahim : ııı ddediniz efendim dediniz
muro : (biraz yüksek sesle) garsoncum bir buçuk iskender alabilirmiyiz
iskender : bana bak muro kızdırma beni köyündeki samanlarla doyururum seni
fikret bey : ah ah ben dedim ibrahime iyi bir tatil olmayacak diye değilmi ibrahim
muro : (biraz kızarak) yav kardeşim nedir sende değilmi dedimmi demedimmi fal mı bakıyoruz burda burjuva sözlerini kullanıyorsunuz
ibrahim : dediniz efendim ben biliyorum ama bazı gundiler atlayıyor işte
iskender : ama doğru fikretim, ilk kez bir gundiye katılıyorum
deli hüsnü : (hafiften gülerek) Allah kahretsin bu kadar deli olduğunu bilseydim böyle bir yere gelmezdim
muro : ha ha ha ulan deli sen kendini akıllımı sanıyorsun git aynaya bak
yıldırım : başkanım çok doğru söylediniz
hüsnü : terbiyesizliğin luzümu yok, (yıldırıma) sende doğru konuş junior gundi yoksa çok kötü yaparım
iskender : nazımıım buraya bir füze atmak istersek yine polatı karışımzda bulurmuyuz
nazım : sanmıyorum efendim
deli hüsnü : haha ne oldu polat alemdar aklınıza gelince küçülüyorsunuz birden
iskender : nazımım ilgilen bu deliyle
nazım : deli hüsnüye. yürü benimle
hüsnü : nereye götürüyorsunuz ben bir yere kalkmıyorum
muro : derin kebap senin gücün anca delilere mi yetiyor
çeto : başkanım napıyorsunuz
muro : senin o dul kalmış ananı bu feodal morukla evlendirmeye çalışıyorum çetoo sus bir çeto karışma
iskender : benim gücüm herkese yeter muro ama burda akıllı kimse yok ki hepiniz delisiniz
yıldırım : başkanım başkanım bu derin kebabın size karşı bir tavrımı var herkesi çağırınca başka çağırıyor ama size sadece muro diyor niye murom demiyor
muro : ulan nalet olsun benim içimdeki insan sevgisine sizin içinizdeki gundilik sevgisine ulan trrik biz büyük olduğumuz için bize öyle diyemez karşınızda koskoca metropol tilkisi var
hüsnü : dili kuyruğundan uzun olan tilkiyide ilk defa görüyorum
muro : (kızarak) çeto tatilden sonraki ilk eylemleri direk akıl hastanelerine yapıyoruz
Bitirimler plajda futbol oynayacaklar..
4 kişilik iki takım, bir takımın kaptanı derin kebap iskender, diğer takımın kaptanı ise muro
Muro'nun takımının ismi ; Devrimci Gundiler
Derin Kebabın takımı ; Füzeci Birlik
Devrimci Gundiler ; muro,çeto,yıldırım ve deli hüsnü
Füzeci Birlik ; derin kebap,nazım,fikret bey ve ibrahim
maça füzeci birlik başlar
iskender; nazımım paslı oyna bu gundilere gösterelim
nazım ; tamam efendim siz yormayın kendinizi fazla
bu arada derin kebap koşamadığı için 1 dakika oynar 5 dakika dinlenir
muro ; yıldırım pres yapsana oğlum ne bakıyosun
yıldırım ; başkanım o nasıl yapılıyor
muro ; hay senin saldır yani saldır gundi
fikret bey ; demedi deme ibrahim bunlar bizi yener görürsün
ibrahim ; bilemeyiz efendim
deli hüsnü ;kaptanım sizin gibi gundi olmayabilirim ama banada pas atınız lütfen
muro ; lan deli korkuyorum kendi kalene atmandan ondan vermiyorum
hüsnü ; siz nasıl tenzip buyurursanız kaptanım
çeto ; başkanım atalım artık şu golü
muro ; iyi oynarsan atarsın çetin taş mı bu atıyorsun
çeto ; başkanım duyduğuma göre bu derin kebap füze gibi vuruyor
muro ; lan dua et füze gibi vursun, fazla gol atmayın füze atar bu feodal moruk
iskender ; bana bak muro sizi oyunumuzla yeneriz akıllı olun (sessizce nazım'a) oyuncakları kale arkasına koydun dimi nazımım
muro ; düzgün oynayın lan şu topu nalet olsun sizin gibi işbirlikçilere
iskender ; az kaldı muro gelcek gol merak etme
muro ; Allah Allah nerden geliyor dağdan mı
muro topu yıldırıma atar
yıldırım ; çok sağolun başkanım Allah razı olsun
çeto ; yıldırım pas atana öyle denir mi maçta
muro ; boşuna dememişler çeto üzüm üzüme baka baka dağdan kestim kereste
çeto ; öyle değil o başkanım üzüm üzüme baka baka kararır
muro ; seni kozmoza havale ediyorum çeto başka bişey demiyorum
iskender ; fikretim biraz daha koşman lazım
fikret bey ; ben ibrahimede dedim sayın büyük çok koşmasak yenemeyiz diye bu gundileri demedim mi ibrahim
ibrahim ; demişsinizdir efendim ama ben duymadım
deli hüsnü ; kaptanım analizlerime göre bu takımı uzun toplarla yenebiliriz
muro ; analiz derken hahaha sende o kadar akıl varmı lan deli
bu arada çeto topla ilerlemektedir
iskender ; ibrahimiim ilgilenlen bu gundiyle
ibrahim ; tamam kaptanım, ve çetonun üzerine gider
çeto ; (ibrahimi geçtikten sonra) devrimi ayıdan başlatıyorum
iskender ; ben bu ibrahime dedim ilgilen ama boşuna demişim, demedim mi ibrahimim. ama alırız bu gundi bişey yapamaz merak etmeyin
nazım ; sizdemi efendim
iskender ; kes nazımım yoksa ben seni keserim
fikret bey ; sayın büyük beni daha iyi anlıyorsunuzdur artık bende hep diyorum bu ibrahime ama işlemiyor
muro ; çeto gol atmadan gelmeyin
yıldırım ; çetin başkan çetin başkan pas at banada
çeto ; yıldırım çabuk yaklaş verkaç yapacaz
yıldırım ; verkaç derken
çeto ; olum sana verecem topu ve kaçacam
yıldırım ; nereye kaçıyorsun başkanım muro başkan öldürür bizi
çeto ; ulan ön tarafa kaçacam sonra topu bana vereceksin sende
yıldırım ; anladım başkanım
çeto ; tekrar topu alır ve kaleye çok yaklaşır
hüsnü ; çetin bey atabilirsiniz o golü size inanıyorum
muro ; (suratını ekşiterek) size inanıyorum Allahın delisi
çeto ; golü atmak için sadece şutu çekmesi yeterli olacağı anda oyun alanının yanından geçen bir kızı görür ve yerinde donup kalır
muro ; atsana lan çabuk burjuva duygularına başlattırma şimdi
bu arada fikret bey çeto nun önünde topu almıştır
iskender ; demedim mi fikretim bu gundi bişey yapamaz diye
fikret bey ; dediniz sayın büyük
muro ; lan çeto gözüm görmesin seni hain kompredor uşağı
çeto ; başkanım özür dilerim kendimi affetirecem birdaha ilerlemek istiyorum
muro ; sen git o dul anandan son duanı iste çeto
bu arada deli hüsnü gol atmıştır ve maç 1-0 bitmiştir
iskender ; nazımım biz şimdi bu deliden mi gol yedik
yıldırım ; başkanım alemdar polatın adamı nasıl böyle bir gol atabildi
muro ; delidir ne yapsa yeridir yıldırım arkadaş
hüsnü ; ben size demiştim kaptanım polat alemdarın adamı olabilirim ama aslında bir çok şeyde yetenek sahibiyimdir
muro ; yetenek sahibiymiş sen git önce akıl sahibi ol devrimci birliğin yüz karası
fikret bey ; ben sana ilk başta demedim mi ibrahim bunlar bizi yener diye
ibrahim ; dediniz fikret bey bu kez dediniz
fikret bey ; anlamadım ibrahim
ibrahim ; yani sizin her dediğiniz doğrudur demek istedim fikret bey
iskender bu duruma çok kızmıştır ve herkes oyun sahasındayken henüz
iskender ; nazımım şu oyuncakların yanına gidelim
nazım ; peki efendim
iskender ; ben bu muro ya demiştim benim füzem senin devriminden üstündür diye ama inanmamıştı tahtalı devrim köyüne yolla şu gundileri nazımım
nazımın sakarlığı tutmuştur ve füzeyi ters tuttuğu için arka tarafa ateşlemiştir hotelin bir bölümü havaya uçmuştur
aLıntıdır...