Kuzay'ın Sınırsız Banlanması Haksızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3157238&postcount=18

21lsugl.jpg

kuzayın uyeler dınlenılmelı dedıgı ve aıle ortamındakı tartısma bu usluptamı?
ben herhangı bır kımsenın annesıyle babasıyle ''aq'' gıbı bır kısaltmayla konustugunu gormedım duymadım bılmıyorum..
bılıyorum sevdıgınız bı ınsan ama duygusal davranmayın..kuzayın konustugu ınsan sıtenın ıkıncı en buyuk yetkılısı olan smoddur..
bu sekılde cevap kuzaya yakısmadı kı kuzaya emın olun cok fırsat verıldı taaaa ne zaman sınırsız banlanması gerekırdıkı tum yonetım ınısıyatıfını kullandı banlanmadı kuzay..ama bu bardagı tasıran son damla oldu..

Tamam belki haklısın çünkü bilmediklerin var o kelimenin(veya harflerin) orada kullanılması aslında bir tepkiydi.Çünkü forumda ki yöneticilerin bir çoğu bu kelimeleri kullanıp kuzay ın yazınca ban cezası alması(sınırsız banlanmasından önceki cezası) zoruna gitti ki kimin olsa giderdi.Yani yanlış olsada sende biliosun ki eğer kuzay ı az çok tanıosan bilirsin böyle şeyler yazıcak birisi değil.Ama bende önceden olanları bilmeyip kuzay ın bu yorumunu görseydim senle aynı kanaatte olurdum

teşekkürler

bu sekılde cevap kuzaya yakısmadı kı kuzaya emın olun cok fırsat verıldı taaaa ne zaman sınırsız banlanması gerekırdıkı tum yonetım ınısıyatıfını kullandı banlanmadı kuzay..ama bu bardagı tasıran son damla oldu..

..!

senın sorunun cevabı burda fatıh kardesım..:goz:

kuzay ı pek fazla tanımıyorum ama böyle bir kelimeyi bu şekilde bi ortamda kullanacagı aklıma gelmezdi bilmiyorum bu kişi kuzay değilde başka birisi olsaydı bu kadar tepki olurmuydu objektif olmak lazım bence banlanmalı veya banlanmamalı demiyorum ama dediğim gibi kuzay değilde yeni üyelerden biri olsaydı ne lurdu acaba kim takardı bu durumu

bak sen hatayı gormuyosun bulmussun bı yerden ordan gıdıyosun olayım bu... revo nun konusu kac gundur acıktı bugun mu gordun ? yada burayada yazmıssın bıseyler ayrımcılık var tarzı gözden kacmayan bişi olmadıktan sonra ayrımcılık olmaz ben sana dıyorum işte smod da var banlanan mod da var dıyorum güzel kardeşim benım senınle bi sorunum yok sen kafana gore gidiyosun...

ben kuzayıda severim gebze team i de sewerim onlarda bilir zaten...

İşte benim Bilmiş arkadaşım yargısız İnfaz yapıyorsun Hala Yeni Gördüm Tatildeydim e Bir Arkadaşımın Tavsiyesi Üzerine Bakdım Konuya Daha Önce Konuyu Görmedim Ve Forma Daha Yenigirdim Bugün Bakdım Şimdi Senin Bana Bu Yaklaşımın 1 Hafdadan beri Açık Yenimi Gördün muhabbetini Düzbir Düşünce İle Söledin Yani Ayrıntısız onun için Sen benim Forma Nezaman Offline Olum Nezaman onnline olduguma Bak TArihlere Ozaman Bana Hak Verirsin..

Saygılar..

tamam zaten bole konuları bınlerce ınsan ıcınden bı sen goruosun tamam haklısın rahatsız oldun baslık değişti uzatma artık istersen...

kuzay hattasını anlayıp forumda bir daha kural dışı hareket etmiyeceginin sözünü verirse buyursun gelsin banını kaldıralım ama aynı çizgide başkalarına örnek olup bu hal hareketlere devam edicekse bu forumda sınırsızda banlanabilir bidada girmeyedebilir kurallar neyi gerektiriyorsa modertörler ve smodlar bunları uygulamakla yükümlüdür.

ßakın Arkadaşlar ßen kuzaya Filan Düşmanlığımdan Değil Ama İş Başka Dostluk Başka.! Siz Onu Seviyosunuz Diye.. Bence Bu Cezasız Kalmamalı. Öyle Özürdilemeyle.. Ban Kalksaydı.. ooo İşimiz Vardı Bende Banlandım Özürdiledim Ama Kalkmadı Ban'ım Cezam Neyse Çektim Tmm Belki Kuzay'ın Cezası Sınırsız Olmamalı Ama En Azından 1 hafta Ban'lı Kalmalı.!​
LütFen ßiraz AdeLetLi Olalım.!:goz::goz:​

solariz dedigin gibi kuzay şimdi cvbını vericek tabi eger banını kaldırırsan bu mümkün olabilir..cevabı verdikten sonra gereken cezası neyse almasını talep ediyorum..

ßakın Arkadaşlar ßen kuzaya Filan Düşmanlığımdan Değil Ama İş Başka Dostluk Başka.! Siz Onu Seviyosunuz Diye.. Bence Bu Cezasız Kalmamalı. Öyle Özürdilemeyle.. Ban Kalksaydı.. ooo İşimiz Vardı Bende Banlandım Özürdiledim Ama Kalkmadı Ban'ım Cezam Neyse Çektim Tmm Belki Kuzay'ın Cezası Sınırsız Olmamalı Ama En Azından 1 hafta Ban'lı Kalmalı.!​
LütFen ßiraz AdeLetLi Olalım.!:goz::goz:​

ona bişey dediğimiz yok cezası olucaksa çekmeli ama bu söylediğinin cezası sınırsız ban değil (bence)

solariz dedigin gibi kuzay şimdi cvbını vericek tabi eger banını kaldırırsan bu mümkün olabilir..cevabı verdikten sonra gereken cezası neyse almasını talep ediyorum..

ßan Kalkmasın ßenje.! Lütfen Allah İçin Adaletli Olun En Az 1 Hafta Cezasını Çekmesini Gerek.. Kaldırırlarsada HH'dede AdaLet Yok Demek:goz::goz:​

нешет;3165329' Alıntı:
Tamam belki haklısın çünkü bilmediklerin var o kelimenin(veya harflerin) orada kullanılması aslında bir tepkiydi.Çünkü forumda ki yöneticilerin bir çoğu bu kelimeleri kullanıp kuzay ın yazınca ban cezası alması(sınırsız banlanmasından önceki cezası) zoruna gitti ki kimin olsa giderdi.Yani yanlış olsada sende biliosun ki eğer kuzay ı az çok tanıosan bilirsin böyle şeyler yazıcak birisi değil.Ama bende önceden olanları bilmeyip kuzay ın bu yorumunu görseydim senle aynı kanaatte olurdum

teşekkürler

güzel kardesım..
bız sızın yada kuzayın bıldıklerıne gore ceza belırleyemeyızkı..
yapılan sey ortada..
yonetımdekılerı bu kadar kolay bısekılde tohmet altında bırak ma bız kendımız yonetım toplantılarında erkek erkege oldugumuz halde bu kelımelerı kullanmamaya dıkkat ederız..bak sımdı bende sana bılmedıklerın var desem ne kadar mantıklı olur?yada bırbırımızı ne kadar takıp edebiliriz..
emın olun kımse kımsenın acıgını kollamadık, kuzay bunu ulu orta yaptı..

saygı,terbiye ve edep cercevesınde sıkayetını bıldırseydı(sıkayetten kastım burda ıkı dakıkada bır onerıler sıkayetler baslıgına konu acması degıl)herhangı bı moderatorun yada smodun msn ını alsaydı oturuo konsulsaydı bunlar kuzayın yararına olurdu..

bu arada yonetımdekı konulara soyle bı degıneyım emın olun yonetımden ne ınsanlar banlandı,bır suru yonetıcının hataları yuzunden uyelıgı sılındı gorevı kendınden habersız alındı..
bı uyenın sınırsız banlanması ıcın kufur yeterlı bı sebep olmayabılır gercı bu kufurun agırlıgına gore degerlendırılır ama tekrar soyluyorum kuzaya cok fırsat tanındı degerlendırsın ddıye ama kendı bıldıgını yaptı degerlendırmedı bunda kımsenın yapabılecegı bısey yok..

Yok sınırsız banLanmamaLıymış da yok bu hakaret bunu gerektirmezmiş de ne sınırsız ban aLanLar görmüşsünüz de..FaLan fiLan.Adam resmen adminden sonra en yetkiLi kişiye küfretmiş hemde uyarıLdıktan sonra..Madem banLanmayı gerektirmiyo bende her aksiyon istediğimde seçtiğim s.moda küfrediyim?Ben banLansam böyLe konu açar mıydınız haksızLık diye.DuygusaL davranmayın.SoLariz bu kadar hoşgörüLü oLduktan sonra haLa pazarLık..Pes..BanLandıysa banLandı kaLan userLar bizimdir

ßan Kalkmasın ßenje.! Lütfen Allah İçin Adaletli Olun En Az 1 Hafta Cezasını Çekmesini Gerek.. Kaldırırlarsada HH'dede AdaLet Yok Demek:goz::goz:​

arkadasım gereken cevabı verdikten sonra cezası neyse alsın ama cevabı versin onunda diyecegi bişeyler wardır elbet..anlayışlı olalım..

Yok sınırsız banLanLanmamaLıymış da yok bu hakaret bunu gerektirmezmiş de ne sınırsız ban aLanLar görmüşsünüz de..FaLan fiLan.Adam resmen adminden sonra en yetkiLi kişiye küfretmiş hemde uyarıLdıktan sonra..SoLariz bu kadar hoşgörüLü oLduktan sonra haLa pazarLık..Pes..BanLandıysa banLandı kaLan userLar bizimdir

O senin görüşün biz öyle düşünmüyoruz

Yok sınırsız banLanmamaLıymış da yok bu hakaret bunu gerektirmezmiş de ne sınırsız ban aLanLar görmüşsünüz de..FaLan fiLan.Adam resmen adminden sonra en yetkiLi kişiye küfretmiş hemde uyarıLdıktan sonra..Madem banLanmayı gerektirmiyo bende her aksiyon istediğimde seçtiğim s.moda küfrediyim?Ben banLansam böyLe konu açar mıydınız haksızLık diye.DuygusaL davranmayın.SoLariz bu kadar hoşgörüLü oLduktan sonra haLa pazarLık..Pes..BanLandıysa banLandı kaLan userLar bizimdir

vay be diyene bak ikranın defalarca banlanmasına rağmen sınırsız olan banını kim kaldırdı acaba ?o zaman diyormuydun kalan user lar bizimdir diye ?

azcık dürüst olun vicdan sahibi olun

(bu arada ben mfe41 hewet te yanımda bilmek istersiniz)

ALLah ALLah sen öyLe düşünmüyosun diye adminLer veya s.modLar kuzayın banını mı kaLdıracak :D

Kaldıracaklar / kaldırsınlar die birşey yazmadım görüyosan,biz bu kadar büyük bir cezayı haketmediği görüşündeyiz,elbet cezası olacaktır ama bu kadarı çok fazla

çok tanımıyorum ama konulara verdiği cevaplara bakarak yeni eski ayırmayan kişilere saygılı iyi biriydi diye düşünüyorum

ceza almalıydı sınırsız banlanmamalıydı diye düşünüyorum

(hackhell 'in aile olduğunun kanıtlarından biride bu konuda verilen cevaplar)

haklılık haksızlık olayını bilmiyorum ama Kuzay sitede en sevdiğim üyelerden biriydi banlanmasına üzüldüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri