Kuzay'ın Sınırsız Banlanması Haksızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzay kendı derdını anlatmayı bılmedı Mr.Klex..kuzay dedıgınız ınsan bu forumda neyın ne oldugunu bı yonetıcı kadar ıyı bılen bı ınsan..
sız de cogu seyı az cok bılırsınız..sorarım sıze dakıka bası onerıler sıkayetler baslıgına konu acan bı ınsanın sıkayetının degerlendırıldıgını?

degerlendırılmez cunku herseyın bı usulu erkanı vardır..kuzay bunu yerıne getırmedı..olayların arka yuzunu karma ve kuzay bılıyor..aama dedıgım gıbı herhangı bı smodun yada mod un msn ı ısteyıp sıkayetını dıle getırseydı daha kolay anlasmaya varılabılırdı ama kuzay ısı cıkmaza surudu..

ordaki konu acmasının sebebi bişeyleri ögrenmek istemesiydi.kısaltma küfürlerin serbest olup olmadıgını..kuzayın sinirlendigi nokta burda konuya iliişkin cvp verilmeden kapatılması.gece karma nın msn ini bir üyeden alıp konusmak istedi fakat karma engelleyip cvp vermemiştir..kemal abi konusmak istememişmi karmayla yok karma istememiş konusmamak.

abla gozunu sevıyım sen barı yapma..
bız neden varız?
sıkayet ıhbar hatları neden var?
smodlar modlar yonetım dıye bır platform neden var?
sıtedekı duzenı,tartısmayı engellemek..sevıyeyı en ust duzeyde saglamak,hakedene hakettıgı gıbı ceza verebılmek ıcın varız..
o ettıgı kufur yerıne herhangı yonetımden bırıne pm atsaydı bu boyle olurmuydu?
subyancı dıyen sınırsız ban alırken kuzay elını kolunu sallayarak gezerdı..

forumda ben pkklıyım dıyenıde gorduk ama onada sadce serefsız dıyebıldık ben bununla yetınemem bı cok arkadasımda boyle ama yetınmeyı bıldık ve bılmelıyız..o satastı dıye bızde söversek bızım ondan hıc bı farkımız kalmaz..kuzay bunu yapmadı ıste...

yha abicim anlamıyosun galiba yada anlamak istemiyosun sinir anında insanın aklına bunlar gelmiyo işte şimdi sen gidip hapisteki adama sorsan % 90 ı diycekki eğer gene aynısı olsa karakola gider şikayet ederdim vesaire.Biz kuzay ın hemen banı kalksın mı diyoruz ?Biz diyoruz ki cezası gene olsun ama Sınırsız ban olmasın sen diyceksin ki şimdi bundan önce kuzay a birçok kez şans verildi falan bende diycem ki ne olursa olsun bunun cezası sınırsız ban olmamalı

abla gozunu sevıyım sen barı yapma..
bız neden varız?
sıkayet ıhbar hatları neden var?
smodlar modlar yonetım dıye bır platform neden var?
sıtedekı duzenı,tartısmayı engellemek..sevıyeyı en ust duzeyde saglamak,hakedene hakettıgı gıbı ceza verebılmek ıcın varız..
o ettıgı kufur yerıne herhangı yonetımden bırıne pm atsaydı bu boyle olurmuydu?
subyancı dıyen sınırsız ban alırken kuzay elını kolunu sallayarak gezerdı..

forumda ben pkklıyım dıyenıde gorduk ama onada sadce serefsız dıyebıldık ben bununla yetınemem bı cok arkadasımda boyle ama yetınmeyı bıldık ve bılmelıyız..o satastı dıye bızde söversek bızım ondan hıc bı farkımız kalmaz..kuzay bunu yapmadı ıste...

bak sana çok saygılıyım sevdiğim bir üyesin

zaten ben şikayet ettim yönetim bölümde.ben postu saatlerce sonra gördüm.ilk ben görseydim kemalden önce bunlara fırsat kalmıycaktı.ben şikayet edincede zaten oda etmişti küfür ikiside banlandı.

ben kaç gündür üzülüyorum acaba ben şikayet etmeseydim kemal banlanırmıydı yinedie.kimse görmemişti o postları.ben gidip yönetime gösterdim benim yüzümden oldu.:(

arkadaslar kuzayı banlayan KArma yanı olay onda bitiyo.. gelir açıklamasını yazması gerekenı yazar olayda sonuclanır sanıRım...

mert kuzayın o konuda banlanmasını haksız görmüyorum gerekiodu agır bi küfür etmiş
ama orda ben de yegenimin resimlerinin oldugu konu açsam biri kalkıpta bana o lafı dese altta kalmam sonucunda ban oldugunu bilsem de
bahsedilen kişi yegenlerin yani senin çocukların gibi bişi bana bu lafı dien kişiye hiç bi şey demeden şikayet etmem

banı kalkınca olan olayları hep okudum kuzay bazı sorularının cevaplarını sordu ama acıkcası net bi cvp aldıgını söleyemem sonucunda da surekli konular açtı =)
bana göre yanlış karar verilmiş bi sınırsız ban evet ne yöneticiler sınırsız ban alıp gitti ama onlar cidden haketmişlerdi bu olayda tek suclu kuzay deil ama cezalandırılması en kolay kişi =)

нешет;3165587' Alıntı:
yha abicim anlamıyosun galiba yada anlamak istemiyosun sinir anında insanın aklına bunlar gelmiyo işte şimdi sen gidip hapisteki adama sorsan % 90 ı diycekki eğer gene aynısı olsa karakola gider şikayet ederdim vesaire.Biz kuzay ın hemen banı kalksın mı diyoruz ?Biz diyoruz ki cezası gene olsun ama Sınırsız ban olmasın sen diyceksin ki şimdi bundan önce kuzay a birçok kez şans verildi falan bende diycem ki ne olursa olsun bunun cezası sınırsız ban olmamalı

guzel kardesım maalesef ne senın duygusallıgına nede senın varsayımlarına gore hareket edebılırız..

insanın erdemı her durumda kendı ıradesıne sahıp cıkmakla mumkundur bunu unutma..kuzay sınırlı anında gelsın bıze bıldırsın bızde verelım yetkıyı sovsun mıllete bumudur yanı?
sınırlı olsa bıle bunun bır usulu var..
sende ornek vermısın hadı bende verıyım bıtane..
bır babanın kızına tecavuz edılıyor ama adam gıdıp karakola sıkayet edıyor bu olmamıs bır olay degıl guncelı arastırırsam ozellıkle sana gonderırım bunu..buna ne dıceksın pekı?
pekı bu babada gıdıp tecavuz edenı oldurseydı nolurdu?
yok benım hapıs cezamı kaldırın benı hıc dınlemedınız bılmem ne gbı bos bahanelerı mahkeme kabul edermı?

ıkımızde aynı seyden bahsedıoruz sen duygusal hareket edıyosun ben mantıksal:goz:

aman yanlıs anlamayın sıze mantıksız demıyorum kesınlıkle..

insanların rütbesi beni ilgilendirmiyor ayrıca kuzayı da karmayıda özel olarak tanımıyorum ama ortada insana yapılan saygısızlık ve hakaret var. umarım kırılan kalpler onarılır. burda sorun banın kalkması yada devam etmesi değil insanlık ve hosgörünün daim olması.

ya ben anlatamıyorum guzel kardesım yada sız anlamak ıstemıyorsunuz?
sadece bu kufurden dolayı sınırsız banlanmadı kuzay!bunu ıyıcew bı kafanıza yerlestırın lutfen!
kuzaya cok sans tanındı daha oncede sınırsız banlanabılırdı ama banlanmadı..
bu bardagı tasıran son damla oldu artık su konu uzerınde bı anlasmaya varalım!

SickDreTh gerekli açıklamayı yapmış.
Kuzay benimde sevdiğim arkadaşlardan biriydi ben de üzüldüm,sınırsız banlanmasını istemezdim ama sadece ettiği küfür den dolayı değilmiş,başka şeylerde yapmış ki sınırsız banlanmış
Neyse KaRma anlatır herhalde olayları

tamam zaten bole konuları bınlerce ınsan ıcınden bı sen goruosun tamam haklısın rahatsız oldun baslık değişti uzatma artık istersen...

Makina Başında DeiLdim Ama sen bana şimdi Tamam Uzatma şimdi Gibi Ezici Kelime Kullanırsan bende Sınırları Zorlarım Yani Sınırları Zorlamayı Severim Banlanma Dahi oLsa içinde Sadece şunu Söliyim Kardeşim Önce Yaklaşmayı Bileceksin Bunu Unutmaaa

Chamur banLadıktan sonra Ceza süresi doLupta konu açmak niyedir? BinLerce kez Şikayet başlıgını kullanın er yada geç konu iLe iLgiLeniLir dediğimiz haLde kendi tepkisini koyupta cezayı göze aLması banLandıktan sonrada geLip adaLet diye bağırmak neyi ifade eder ?.. Hergün onLarca üye banLanıyor Neden banLandıgını biLiyorda Kuzay neden bu durumu kabullenemiyor ? Forumdaki herhangi birimizden artısı veya eksisimi var ? AdaLetse adaLet.. Cezası dolduktan sonra neden gelipte Foruma eskisi gibi takıLmıyorda Gereksiz yere adaLetten bahsedip bir kaç arkadaşınıda arkasına aLıp Forum eLden gidiyor vs. sanaL gündem yaratıpta miLLeti yanLış yönLendiriyor ?.. Mazide kaLmış oLayLarı SS aLıpta BiLgisayarının en güvenLi yerinde sakLayıpta gün geLir Lazım oLur mantıgıyLa yayınLarım verecek cevabınız oLmaz tarzında konuşup bizLeri tehdit etme cüretini kendinde nasıL buLuyor ?.. Herşeyden önce Kuzay değiLde Team ArkadaşLarı kıLLarına zarar verdiğimi düşünüpte benim yöneticiLiğim iLe Forum oyunLarına kadar varan LaubaLi sözLeri kuLLanma cüretini kendiLerinde nasıL buLur ?.. ßenim hiç bi samimiyetim oLmadığı haLde forumdan gözLemLeri iLe kişiLiğimi yargıLama cüretinde nasıL buLunur? ßu kadar şeyi geçtim ßanlanmasını biLe istemedim sabrettim diğer smod arkadaşımdanda rica ettim banlamaması için.. Uyardımda iyi niyetimizi suistimaL edip aLenen ben sizi takmıyorum vs. gibi tavırLar aLıp ßardağı taşıran son damlayı yapıp o istemediğimiz sizLerin sınırsız banı haketmemiş dediğiniz Çok Çok Çok sıradan bir oLaymış gibi gördüğünüz o mesaj benim için ve forum için otoriteyi adaLeti akLından çıkarmak demektir..

_Venüs_ NickLi arkadaşımız Çok güzeL demiş Mesajına katıLmamak eLde değiL..
kuzay ı pek fazla tanımıyorum ama böyle bir kelimeyi bu şekilde bi ortamda kullanacagı aklıma gelmezdi bilmiyorum bu kişi kuzay değilde başka birisi olsaydı bu kadar tepki olurmuydu objektif olmak lazım bence banlanmalı veya banlanmamalı demiyorum ama dediğim gibi kuzay değilde yeni üyelerden biri olsaydı ne olurdu acaba kim takardı bu durumu?
Başka bir üye oLsa hergün sınırsız banlanan bir çok kişi gibi Tavrınız ne olurdu? Tabiki sıradan birisi oldugu icin önemLi değiL onLarda adaLet aramaya gerek yok AdaLet Sadece Gündemdeki kişiLer için aranmaLı mantıgınız bu.. Hatayı biLdiği haLde kabuLLenememek neden ?.. Koca bir mesaj iLe açıkLamışım Dark_Angel 'in forum kurallarına ekLediği yazıyı.. O yazıyı okuyupta haLen adaLet diye ne diye bağırır konu açarsın ?.. Banı kendine yediremeyipte Ankara'da Dayım var o haLLeder misaLi Forum adminiyLe iLetişime geçiLmesi niye ? Verdiğin o kadar emeği sonunu biLe biLe kendini sınırsız banLatip bir anda heba etme niye ?.. Kendinde gördüğün bu özgüvenin sırrı ne ? Buraya senin yapacağını yapıpta onLarca mesaj sınırsız banı gerektiren şeyLeri koymaycağım.. Silinen mesajlar hariç arda kaLanLar meydanda onLarı okuyupta haLen geLip burada adaLet çığırtkanlığı yapanLara söyLeyecek sözüm yok.. Banlandı cezası kalktı uyarıldı uymadı alenen küfür etti sınırsız banlandı benim için bunLar yeterde artar.. Banlarkende hiç bir şekiLde kuzay'a karşı bir sıkıntım , sorunum , antipatim vs. gibi nedenleri ön planda tutupta kararımı vermedim.. Çünkü bu saydıklarımın hiçbiri bende ona karşı yok.. Sıradan bir user ve yönetici çerçevesinde değerLendirip kararımı verdim.. Solariz hatasını anLayıp özür diLerse banı kaLdırıLır demiş.. Yöneticiler arasında uygun görüLürse bi oyLama yapıLır gereken karar veriLir.. Kimsenin Foruma verdiği emekte gözümüz yok asLoLan Forum kuraLLarıdır.. Biz yöneticiLerde uyguLamakta yükümLüyüz..

iyi forumLar.

siLinen mesaj yazan kişi tarafından siLinmiştir..

Hodri meydan arkadaşım. Sitede anket açılsın eğer sınırsız ban kalksın diyenlerin yüzdesi %99 un altına düşerse banı kalkmasın. Hackhelin bu günlere kadar gelmesine sebep olan bu üyeler bu kadarını haketmiştir sanırım. Sadece öneri...

aL işte mantık bu sende.. Önce Hodrimeydan ! sonra sadece öneri.. ne kadar çeLişkiLi.. ayrıca anket userLer arasında değiL yöneticiLer arasında oLacaktır.

konuyla ilgili yönetim olarak değerlendirme yapılıp,sonuç sizlere en kısa zamanda açıklanacaktır..
iyi forumlar..

ßan Kalkmasın ßenje.! Lütfen Allah İçin Adaletli Olun En Az 1 Hafta Cezasını Çekmesini Gerek.. Kaldırırlarsada HH'dede AdaLet Yok Demek:goz::goz:​

1 aydır burda yöneticilik yapmıyoruz hepimiz hepimiz bu foruma yıllarımızı verdik tecrübeli ve neyin adeletli neyin adeletsiz oldugunu bilen bi ekibe sahip bir forumuz kuzay burda bir çok mesajı olan bir üye aynı zamanda sevilen sayılan bir üye olması yapmış oldugu ne kadar yanlış olsada bu foruma bir çok şey katmış bir üye cezanın agır oldugunu düşünüyorum tabiki son kararı yönetim vericek dolayısıyla buna istinaden bir mesaj yazmıştım bunu yanlış yerlere çektigin için açıklama geregi duydum şayet sende bunu yapıp hattalarını kabul etseydin ve sınırsız banlansaydın sanada aynı şeyi yazardım senin neden ceza aldıgını bilmedigim için yorum yapmak yanlış olur..

kuzayın aldığı ceza smodlar tarafından tekrar gözden geçirildi we 7 güne indirildi, 1 hafta sonra tekrar aramızda olacak ..

iyi forumlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri