Kusmak Serbest

bence ıkıncı hallerı daha guzl yanı bırde hıc benzemıyolar bır bırleıne:d

1 tane gerçek güzel yok mu yau :)

:victory 1 tane gerçek güzel yok mu yau :)

O kadar da çirkin değil çoğu mesela penelope cruz çok güzel. Hatta makyajlı kendinden güzel görünenlerden daha güzel. Çoğu gayet hoş. Fotoğrafta insan kötü çıkabiliyor. Ama cameron çok çirkin :D

bir tek umma thruman makyajlı halıne benzıyo...

bazıları makyajsızda gusel bence ornek angelina jolie gibi

EmeĞİne SaĞlik SÜper

makyajsız kamuoyuna çıkarmamak lazım bunları

abi manyak resimler hepsi makyaj güzeliymiş şok oldum ama hee bunları ben dünyanın en iyi kadınalrı sanardım

makyaj mucizesi budur arkadaşlar. benim sevgililerimin hepside bunlardan kesinlikle daha güzel. en azından sabah kalktığımda bunlardan kat be kat güzellerdi. adamlar haklı bu kadınları aldatmakta. bu kadar çirkin olunur mu beaaa.

elınızıee saglık dert gormesın ellerınız
bu karılar ne ıgrenc yaaa o makyajı ben yapsam manken olurum derdım eskıden kadınlar cırkın dı son 5 yılda hepsı guzel olduu nasıl oldu sanıyosunuz makyajjj
erkek mamkyajıca cıksada bızde kusursuz olsak

Çok güzel ve bilgilendirici bir paylaşım makyajlı yüzleri görüp kimse aldanmasın önemli olan insanın içinin güzelliği diye eskiler boşa dememişler gerçi artık kimse inanmıyor ya neyse benimde özellikle ünlülerin 2045 yıllarındaki halleri dikkatimi çekti çok gerçekci ya gerçekte de böyle olur bunlar bence....!!!

tHanKs doStum güzeL payLaşım .

hocam bence
1: ilk baştakilerdeki resimlerde yer ve zaman neyi kaldırıyosa ünlülerde öyleydi...
10 sene önceki resimlerimize bir bakarsak anlarız...
2: gerçekten makyaj bir cadıyı, rüyaların prensesi yapıyo...
kadınların ( çoğu türk bayanı hariç ) kullandığı tam bir kamuflaj oyunu...
3: zeten fotoshop... ama tebrik etmek isterim güzel çalışma olmuş...
yüreğine sağlık... :clap :clap

Geri