Kurumsal web sitesi yapabilecek arkadaslar araniyor. Ucret fena degildir.

joanrug

New member
Reaction score
0
Arkadaslar merhaba,

Bir kulubun websayfasi bastan yapilacak, yapan kisilere tatminkar bir para odenecektir. İlgilenenler ...................... u msn ine eklesin...

veya mail atın herkese geri donulecektir.

Gurcan

İyi Günler Davet Ajans Olarak Biz bunu kaliteli Güvenilir ve sürekli hizmet olarak size yapabiliriz.

fiyat : 500 $ alan adi + barindirma + intro ve forum sayfasi dahil.İlgilenenler özelden mesaj atsin

Bir çok şirkete krumsal e-iletişim sistemi kurdum ve Web sitesi hazırladım. Uygun Fiyata web sitesi tasarlanır.

İlgilenirseniz özelden mesaj atın.

SAYGILARIMLA

konan hosting size çok güzel bir kurumsal web sitesi tasarlaya bilir bunun için [email protected] ekleyim konuşa biliriz.

Bu konuda yardımcı olabilirim benim için bulunmaz bi fırsat olur nede olsa öğrenciyiz.

profesyonel site site yapımı istersen ben burdayım referanslarım var

Hosting+Dizayn+E-mail sürekli güncellenecek bir hizmet verebilirim.. Ayrıntı için [email protected]

Size en sonkı referansımı solım..Botam Yapı Grubu.www.botam.com.tr İletişim için:
o g u z @ o p t a s a r i m . c o m

akinsoft-web departmanı olarak bu sıteyı bızden daha profesyonel kımse yapama z dıyorum uygun fıyat kalıtelı tasarım ozelden mesajınızı beklıyorum

fg42' Alıntı:
akinsoft-web departmanı olarak bu sıteyı bızden daha profesyonel kımse yapama z dıyorum uygun fıyat kalıtelı tasarım ozelden mesajınızı beklıyorum

akınsoft? şu akınsoft mail adresini alabilirmiyim pm den? benim bildiğim akınsoft böyle reklamlar yapmaz?
Ayrıca Sizden Daha Profesyonel Yapan Binlerce Kişi GöstereBilirm size... ßu Kadar İddaalı oLma...

Dj_GeCe' Alıntı:
akınsoft? şu akınsoft mail adresini alabilirmiyim pm den? benim bildiğim akınsoft böyle reklamlar yapmaz?
Ayrıca Sizden Daha Profesyonel Yapan Binlerce Kişi GöstereBilirm size... ßu Kadar İddaalı oLma...

Mesajımı ııı okursan orda vermek ıstedıgım mesajı anlarsın Dıkkat ettıysen Akınsoft-Web dedım Akınsoft kurumsal yazılımlarda ve tıcarı programlarda ılerledı Web bolumu gecen yaz acıldı su an da konyada web sıtesı fıyatlarını ogren sonra gel senınle bu konuyu tartısalım

Geri