KurtlarVadisi | AvrupaYakası | Hangisi ?

KurtlarVadisi mi? AvrupaYakası mı?

• Kullanılan toplam oy
    178
Biri delikanlılığın kitabı, Diğeri kahkaha fırtınası.

whichone02798.jpg

Peki Senin İçin Hangisi ?

ben bu şeyi bi yerden hatırlıyorum ama nerden du bakim aaaa :durdurun

bu hani şimdi sölemiyim reklam olur beyaz show da sıksık bi site adresi söüyolar ya orda bi anket vardı aynısını yapmışsın eline sağlık :D :vur :melek

kurtlar vadisinin bi ağırlığı war
avrupa yakası sıktı artık beni
arada güzel espiriler oluo ama
sonuçta aynı saatte bi kanalda kurtlar wadisi
öbür kanalda avrupa yakası olsa
kurtlar wadisi izlerim

ben bu şeyi bi yerden hatırlıyorum ama nerden du bakim aaaa :durdurun

bu hani şimdi sölemiyim reklam olur beyaz show da sıksık bi site adresi söüyolar ya orda bi anket vardı aynısını yapmışsın eline sağlık :D :vur :melek

tam üstüne bastın... oyunu ister buraya ister bahsetmeye çalıştığın adreste kullan fark etmez :sigara:

Kurtlar Vadisi TÜRKİYE'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi.Avrupa yakasıda süper ama Kurtlar Vadisi başka.Avrupa yakasında bir Burhan Altıntop var.Ama Kurtlar Vadisinde Polat Alemdar,Memati,Abdülhey,Bulut ve Murooooooooooo var.

avrupa yakası tercihimdir en azından gülüp eğleniyoruz =)

tabiki kurtlar vadisi

aynı kategoride değillerki karşılaştırıyorsunuz ???

Avrupa Yakasında çok Salakça Işler Yapıyorlar Ama Kurtlar Vadisi Baba Bi Dizi O Yüzden Ikisini Kıyaslamak Yanlış Zaten

eger kurtlar vadisimi avrupa yakasımı dersen kurtlar vadisi tabiki ama kalkar polat mı burhanmı dersen burhanı tek gecerim. Engin gunaydın super kaliteli bir oyuncu 25-30 tane polat alemdarı çıkartır cebinden

Kurtlar vadisi tabikide.Avrupa Yakası komedi dizisi olarak güzel evet ama bunun sebebi tamamen Engin Günaydın'ın oyunculuğu gerisi boş.Kurtlar vadisi'nde çok kaliteli tanınmış oyuncular yok ama senaryosu çok çarpıcı o yüzden kurtlar vadisi diyorum.
Dipnot : http://www.hackhell.com/archive/index.php/t-183812.html
bu konudan sora A.y dizisine karşı bi tavrım oluşmuştu devam etmekte.

Kurtlar Vadisi mi Şampiyonlar Ligi finalimi die sorsan gene Kurtlar Vadisi :D

Kurtlar vadisini hiç bi diziyle kıyaslamam..

Geri