Kurtlar Vadisi'ne 7 bin şikayet

peace_346

New member
Reaction score
0

İlk bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisi için RTÜK'ün 444 1 178 hattına 1800 telefon geldi. Telefonların yüzde 45'i beğeni içeriyor.

Gençler arasında, özellikle okullarda şiddet olaylarının artması nedeniyle tekrar yayınları kanal yöneticilerince kaldırılan, Türkiye'deki devlet - derin devlet mafya - dış güçler ilişkisini anlatan "Kurtlar Vadisi" dizisi, "Kurtlar Vadisi-Terör" ismi ve yeni bölümleriyle yeniden yayınlanmaya başladı.
İlk bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana gelen "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisi için RTÜK'e dizinin yayınlandığı gün 1800 telefon geldi. Ancak bu kez sanıldığı gibi gelen telefonların tamamı şikayet amaçlı değildi. Telefon eden vatandaşların yüzde 45'i diziyi beğeniyle izlediklerin belirtirken, yüzde 55'i dizinin yayından kaldırılmasını talep etti.

Edinilen
bilgiye göre diziye yönelik toplam 7 bini aşkın şikayet geldi.

"IRKÇILIĞI KÖRÜKLEYECEK"

Dizi, daha yayınlanmadan ailelerin, özellikle de akademik kesimin tepkisi ile karşılaşmıştı.

Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:
"-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,
-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,
-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın,
-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,
-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor."

Kaynak

cahıl ınsanlar ulkemızde cogunlukta oldugu ıcın bu sıkayetler gelıo..kıme neyı annatıcan kı kımse hıc bı seyden anlamıo..senın cocugun yada lısedekı herhangı bı oorencı eger kendısıne polat alemdarı ornek alıosa ben bu cocugun ısledıgı suclardan cocugu deıl aılesını suclarım..ama kurt yada ırkcılık ıcın bısı demek olmuo tabı..

izlemeyi bilmeyen izlemesin abi ya.
bende lise öğrencisiyim.4 yıl izledim hemde hiç kaçırmadan.bnde bi değişiklik olmadı.
olanların hali ortada.adam o yolun yolcusuysa sen napacaksın??
ya bu millete eğitimini sağlam versinler yada olup bitenlere ses çıkartmasınlar.
eğitimini eğitim gibi alan hiçkimse eline silahı alıp ben polatım ben baronum demiyo.
ama kendini bilmeyen salak çok olduğu için bu gibi durumlarda ortaya çıkıyo.
yargısız infaz yapmayalım.beğenmiyosak izlemeyelim.
herkesin görüşüne de saygı duyalım.vatandaşın değil devletin çalışması lazım bu konuda.kendini bilen gençleri yetiştirmek vatandaşın değil devletin görevidir.

niye ırkçılığı körüklesin yahuu...bu diziyi yapan adamlar ,aksine ırkçılığı ortadan kaldırıcaktır....teröristle normal insanı birbirinden ayıramayacak kadar beyni yok mu bu adamların....var tabii kii... o yüzden başarılı....işte o beyin bazı insanlarda yok...varsa bile o kısmı çalışmıyo....diziyi yayından kaldırtmaq için ellerinden geleni yapıolar...palavracılar....aqıl var mantık var....bu dizinin yapımcısı,senaristi oyuncuları ırkçılığı körükleyecek bişiii yapabilirler mi? diğerleri yapsa bile,oyuncular böyle bi dizide oynarlar mıydı?
daqqa 1 qol 1....ilk bölümde ne qadar şiddet vardı da ,saldırıya geçtiler hemen....
bu dizinin askerlerimizi motive ediceeni düşünüyorum...terörü yoq etmek için güsel bi hikaye anlatılıyor.....
ayrıca bu dizinin sadece hayal ürünü olduğunu anlatmak için amuda mı qalkmak gerekiooo?

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:
bence boş bi dizi gençlerimiz üzerindeki etkisi yeter yayından kaldırılması için
sende haklısın tabı nereye kadar genclerın bole uyumsuzluklarına tahammul edıcez kaldırılıversın bıtsın olay..cunku daha ne kavgalar cıkacak..

bence harika bi dizi...

Gerçekleri Veriyo Adam,Mesajı Almasını Bilene Mükemmel...İşine Gelmeyene "Irkçılığı Körüklüyo!"

İnadına Kurtlar,İnadına Alemdar:D

peace_346' Alıntı:

İlk bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisi için RTÜK'ün 444 1 178 hattına 1800 telefon geldi. Telefonların yüzde 45'i beğeni içeriyor.

Gençler arasında, özellikle okullarda şiddet olaylarının artması nedeniyle tekrar yayınları kanal yöneticilerince kaldırılan, Türkiye'deki devlet - derin devlet mafya - dış güçler ilişkisini anlatan "Kurtlar Vadisi" dizisi, "Kurtlar Vadisi-Terör" ismi ve yeni bölümleriyle yeniden yayınlanmaya başladı.
İlk bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana gelen "Kurtlar Vadisi-Terör" dizisi için RTÜK'e dizinin yayınlandığı gün 1800 telefon geldi. Ancak bu kez sanıldığı gibi gelen telefonların tamamı şikayet amaçlı değildi. Telefon eden vatandaşların yüzde 45'i diziyi beğeniyle izlediklerin belirtirken, yüzde 55'i dizinin yayından kaldırılmasını talep etti.

Edinilen
bilgiye göre diziye yönelik toplam 7 bini aşkın şikayet geldi.

"IRKÇILIĞI KÖRÜKLEYECEK"

Dizi, daha yayınlanmadan ailelerin, özellikle de akademik kesimin tepkisi ile karşılaşmıştı.

Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:
"-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,
-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,
-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın,
-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,
-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor."

Kaynak

böyle gergin bi durumda ırkçılık falan hiç olmaz sonuçta her kürt bölücü değildir. Onlar sadece diğer bölücülerin kurbanı , o bölücüler de avrupa ve amerikanın kurbanı.... maksat , halkı bilinçlendirmek bu konuda...

bu sıkayetler bos ısler yaaa doruları gosterio dizide eger cocugu olan varsada izletmesin arkadaş rtuk zaten yas sınırlaması die bişey koydu...

kimin ne olduğu ortada
ayrım belli at gözlüğüyle bakanlar ve at gözlüğüyle bakmayanlar.
sözü daha ileri götürüp kimseyi rencide etmenin anlamı yok.yaş sınırlaması var.
rtük izlesin.yok silahmış yok zartmış yok zurtmuş.ülkemizde hangi dizide silah yokki.illa özenilecek birisi varsa o da ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tür.
birine özenilmesi gerekiyorsa özenin işte.hayali kahramanlara özenip hayali işlerle uğraşmamak lazım.

bazılarının işine gelmedi tabi.bence mükemmel bir dizi.kaldırılmasın diyorum kesinlikle.zaten dizinin başlama saati 22:00 bitiş saati de 24:00 bu saatte çocuğun tv başında ne işi var.ben böyle düşünüyorum.

sikayet eden kitlenin kimler olduğuna dikkat etmek lazım bu diziyi seven kürt kardeş görmedim hemde ilk haliyle bile nedense(!)
keske diğer programlar konusundada bu kadar duyarlı olsak ... duyarlı falan değilizde şikayet edenler daha bi başka gruplar buna eminim....çok nadir gerçekten çocuğu için endişe eden zaten edende izlettirmez o ayrı ...

Geri