Kurtlar Vadisi'nde şok isim

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
47823.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcı firması hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir isme teklif götürdü.
Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, dizide oynaması için Tuncay Güney'e teklifte bulundu. Polat Alemdar'ın İskender Büyük'ün kirli işleri ve sırları konusunda Güney'den bilgi alması tasarlandı.

Senaryoya göre, Güney ile Alemdar yakında Toronto'da buluşacaklar... Bu rol için Güney'e 25 bin dolar oyunculuk ücreti ödenecek... Bu arada Muro ve ekibi de Kanada'da saklanacaktı ki, dizinin kaldırılması nedeniyle çekimler ertelenmiş durumda.

Kod:
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=171978"][I][COLOR="Red"][CENTER]KAYNAK[/CENTER][/COLOR][/I][/URL]

saçma vede kurtlar vadisini izlememem için bir sebep daha.

Benim gibi hayranlarını bile soğuttular helal...

aynen

saçma vede kurtlar vadisini izlememem için bir sebep daha.

Benim gibi hayranlarını bile soğuttular helal...

walla aynen öyle iyice mokunu çıkardılar dizinin..o kanal bu kanal gezmeler..
bi hafta oynayıp bi hafta oynamamalar...cüneyt arkını bile kıskandıracak:durdurunabartılı saçma sahneler neler neler...
hayrını görsünler artık dizinin..... :vur:vur:vur

PANA FİLM`DEN DUYURU
Bugün Gazetesi’nin 28 Aralık 2008 tarihli nüshasında Nuh Gönültaş’ın köşesinde yer alan Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili iddialar tamamen gerçek dışıdır. Yazıda adı geçen şahsa herhangi bir teklif yapılması söz konusu dahi değildir.
Kurtlar Vadisi markası sıklıkla bu gibi manipülasyonların hedefi olmaktadır. Medya mensuplarından ricamız, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin gerek senaryosu, gerek oyuncu kadrosu, gerek yayın tarihleri ve de yayın kanalı gibi konularda Pana Film’in yetkilileri tarafından yapılan resmi açıklamalar dışındaki söylentileri dikkate almamalarıdır.

Medya mensupları ve kamuoyu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili gerçek haberleri her zaman olduğu gibi resmi yayın organımız www.kurtlarvadisi.com’dan takip edebilirler.

http://www.kurtlarvadisi.com/index.php?site=news&news_id=266

kim girecekse girsin dizeyede artık başlasın yayınlanmaya...

herşeye rağmen yapım olarak türkiyenin gördüğü en güzel ve kaliteli yapım.. tabiki daha iyi oyunculuk perfonmansları var.. ama yapım olarak en iyisi bu ayrıca artık suyu çıktı bencede.. önceden bitmesi bana kabus gibi gelirdi.. birisi yayından kaldıracak dediğinde yüregim hoplardı ama artık sallamıyorum.. çünkü insanları sömürmeye başladılar.. baktılar ne versek alıyo bu millet..
lafın kısası artık yeni yapımlara bakıcaz..

ilk 97 bölüm ve filim türkiye kriterleri açısından süperdi pusu başlangıç 10 bölüm iyi gitti sonra bozmaya başladılar ve artık yavaş yavaş yeni yapımlar aramaya başlamalı söylenenler doğruysa atv de yayınlanıcakmış bence kanal değişkliği iyi olmaz

baslasada ınsanın izleyesi falan kalmadı ınsan dızıden sogudu :mad:

asparagas.............
.........
........
......

Geri