Kurtlar Vadisi Yayından Kalkıcakmı?

KuRtLaR VaDiSi tErÖr Tv'DaN KaLdIrIlSıN Mı???

• Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuRtLaR VaDiSi TeRöR KaLDıRıLsInMı???

ArKaDaŞLaR BaNa gÖrE kALdIrILmassINN kaldırılırsada kaldırılmasındaki 1.etkeni medyadır

kaldırılması icin bana göre sacma sapan 3-5 neden dışında bişi göremiom ben.

kaldırılmaması en hayırlısı olur gibi.

sadece bi dizi deil gibi ayrıca her konuda özgürlük olmalı belirli bi yere kadar onu kapat bunu kapatla olmaz.

hayır yaa kaldırılmasın zaten tv lerde adam gibi foğru düzgün izlicek bişi yok arada bir izlicek bişey oluyo onada rütük karşı çıkıyo ama tabi gönül isterki kaldırılmasın izlensin tekrar işallah öyle olcak.

değerli dostlarım bir ülkede yuzde 20 nin oy verdiği parti iktidara gelirken demokrasi yuzde 80 nin oy verdiği kaldırılmasın bu dizi diyen bi kamuoyuna rağmen kaldırılııyosa garip ya bence kesinlikle kaldırılmamalı sayn ERDOGAN ve yaltakçılarının gözü kesmedi malum oy rantı arkadslar bir kaç kendini bilmez yazsın dursun bişiler bu dizi tam zamanında yayına konmustur ve kaldırılmamalıdır...

yooo kaldırılmamış resmi sitelerinde yayınlandı bakın isterseniz kurtlarvadisi.com dan bakabilirsiniz reklam olcak ama inanmanız açısından hatta az önce tv de reklamda gördüm kurtlarvadisi ikinci bölümüyle şok etkisi yaratacak we kurtlavadisi saatinde başlicak diye reklamlarda geçti bence kaldırılcaktı sanırım rütükten izin alındı yayına dewam edilcek kanımca öyle.

harika bir ülkede yaşıyorduk. hırsızlık yok , cinayet yok , düşmanlık yok .. ama ne oldu kurtlar geldi ülke bozuldu. hırsızlık, cinayet , şiddet arttı...
böyle saçma sapan sebeplerden dolayı dizi mi kalkarmış kardeşim. hemde gerçekleri sonuna kadar anlatan balyoz gibi bir dizi. istemeyen seyretmesin kardeşim. terörle beslenen hainlerin işine gelmiyor. pislikleri, hainlikleri ortaya çıkacak .. yoksa nasıl yandaş toplayacaklar. nasıl kandıracaklar genç beyinleri
en ufak yasaklamada bu ülkede sansürcülük var diyenler şimdi kendileri sansür yapıyorlar.
tercüman gazetesi yazarı Kenan SÖNMEZLER ne güzel yazmış bu yasakçı zihniyete.... bu kendini bilmez fatih altaylıya...

Kenan SÖNMEZLER in yazısı;

DİYOR Kİ: “Yıllardır Kurtlar Vadisi aleyhine yazıyorum.”
Diyor ki:
“Kurtlar Vadisi bu ülkeye atom bombası gibi zarar veriyor.”
Diyor ki:
“Dizi çakallarından korkacak halim yok.”
Diyor ki:
“Kurtlar Vadisi’ni mahkemeye veriyorum.”
*
SEN, diz boyu hakaret savur, sonra...
Salya sümük: “Mahkemeye veriyorum,” ha öyle mi!..
Kendi tâbiriyle sesleniyorum:
“Çarşaf”lıyorsun.
*
KANAL 1’de “çarşaf”ladığın gibi...
*
KURTLAR Vadisi Terör birinci bölüm:
Polat’ın adamlarından biri elinde gazete ile Polat’ın yanına gelir.
Der ki:
“Yaltaklı denen adam yine bizim aleyhimizde yazmış. Belinde silahla gazete basanlar bizi eleştiriyorlar. Sabah sabah asabımı bozdu.”
Biz dedik ki:
“İddiaya göre belinde silahla gazete basan Yaltaklı, Fatih Altaylı...”
Altaylı diyor ki: (Dünkü yazısından)
“Kurtlar Vadisi’nin çakalları dizinin senaryosuna benimle ilgili eklemeler yapmış.”
Tekrarlayalım:
“Benimle ilgili eklemeler yapmış.”
Yani diyor ki:
“İddiaya göre falan değil. Düpedüz, o silahla gazete basan adam benim.”
“Çarşaf”lıyorsun.
*
“HAYAL” poliste “çarşaf”ladığın gibi...
*
BU GERÇEK:
“Katil Devlet.” “Hepimiz Ermeniyiz.” “Hepimiz Kürdüz.”
Dediler mi?..
Dediler...
Sen ne yaptın?..
Artlarına düştün. Sayfa sayfa bayrak yaptın...
BU FİLM:
Kurtlar Vadisi Terör, ne?..
Senaryo... (İçinde olduğunu iddia ettiğin)
Yani film... Yani yalancıktan... Yani artistik bir olay...
Neden hiddetleniyorsun?..
“Çarşaf”lıyorsun.
*
TİRAJDA “çarşaf”ladığın gibi...

V.manisa45' Alıntı:
bana göre kaldırılsın ya insanlar bunlara örnek alıp birbirlerini öldürüolar:(

ya arkadaşımm insanlar kurtlar vadisini örnek alıcak kadar yane ne bilem artıkk bilmiorumm ztnn örnek alan insan psikolojik sorunlar içinde flndırr bana göre

Ben bu zihniyetin ta a.o Ajdara musade eden zihniyet vadiyi engelliyor yazıklar olsun

Şikayet telefonlari arastirilsin hangi illerden yapilmis neseki pana film bolumleri yayinlamaya devam edecegini soledi internet sinema dvd ne olursa olsun yayinlayacaklarmis

Yazıklaaar olsun boyle demokrasiye boyle yayin hurriyetine baskalarinin ozel hayatina istedikleri giibi karişirlarken yok basin ozgurlugu yok burasi demokratik ulke falan diolardi nerde şimdi demokrasi.....

Arkadaşlar bakıyorum kaldırılmaması yönünde tercihler bayağı çok kaldırılmamasını gerçekten arzulayan arkadaşlar RTUK ün sayfasından mesaj atarak kaldırılmaması yönünde bildirimde bulunsun dün itibari ile RTUK e yaklaşık 16000 civarında kaldırılması yönünde msj gönderilmiş. malum gönderen şahıslar belli bizde forum olarak bol miktarda msj gönderirsek kaldırılmasının önüne geçebiliriz zannediyorum yanlış değilse görüş ve öneriler için aşağıdaki link kullanılıyor
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
Saygılarımla

V.manisa45' Alıntı:
bana göre kaldırılsın ya insanlar bunlara örnek alıp birbirlerini öldürüolar:(

ARKADASIM akıllı ol ya kim bu dizi yuzunden birbibirini öldürmüş ozamn hergun bisürü şey izliyoruz tvlerde sen hangisinden etkilendin arkadaşım lütfen ya biraz mantıklı düşünelim şimdi KURTLAR VADİSİ suan kaldırıldı neden nedeni basit kendi ülkemizde üç beş çapulcu istemiyo diye terör konusu işlenen bi film yayından kaldırılıyor biz turkiye de yaşıyoruz ama onlar bizden daha etkin yazık ki bu diziyi kaldırdılar yazıkki bugunki iktidar bugunki doğan grubu ulkeyi tekeline almışlar ama gun gelir hesap doner agalar bu devran böyle dönmeyecek bakın hakkaride apo yakalanmş diye kepenk kapatıyolar kapatmayanıda zorla kapattırıyolar hani yetkliler bıraksınlar sanal dizileri araziye insinler :angry

R€B€L' Alıntı:
arkadaslar mesajların tamamını okursanız kaldırılmadığını görürsünüz ;)

şuanda o yönde calışmalar var ama yayında
Sırf sen yazdın die tekrar tv yi actım baktım ama malesef bide sen bak istersen :)

Kurtlar Vadİsİ Yayindan Kaldirildi

çok sevgili rtük kurulumuz kurtlar vadisini yayından kaldırmış bu işte bi iş var bence
bi takım ülkeler bhnu yapıyor buna sessiz kalmayalım tepkimizi iletelim

ALO RTÜK :178

ben az önce rtük ün internet sayfasına girmeya çalıştım fakat hiç biri çalışmıyor??

NEDEN ACABA ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri