Kurtlar Vadisi Yayından Kalkıcakmı?

KuRtLaR VaDiSi tErÖr Tv'DaN KaLdIrIlSıN Mı???

• Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terör örgütünün kaldırılması için eylem yaptıgı bir dizi yayında kalmalı idi. Ama dogan grubu cok iyi dizinin üstüne giderek yayından kaldırılmasına sebep oldu.Gençlerin bu kadar şiddet eğilimli olması diziden önce ailelerin ve eğitmenlerin vurdum duymazlığından ileri geliyor. Dizi bazılarının işine gelmedi anlaşılan!

şöyle söyleyeyim teror adlı diziyi hiç izlemedim fakat kurtlar vadisi ırak'a gittim
orada yaşanan olaylar gerçek olsada polatı adeta bi superman gibi göstermek senaryonun saçma olmasına sebep oluyo sonuç olarak
bence çok oyunculu ve daha gerçekçi senaryolar hazırlanmalı
Dizinin sonuyla ilgili bi tahminsel konuşmayla son bölümünde tüm terörizme bütün memleket elele son vermeli dizinin sonunda eğer superman imiz polat son verecekse veya yine tek başına kahraman olacaksa komik olur =)

not:söylemedi demeyin güllü uçak kullanacak polatta uzun namlulu tüfek mematide de bi bazuka amerikayı basacaklar yakında :D

crazyboy_9999' Alıntı:
şöyle söyleyeyim teror adlı diziyi hiç izlemedim fakat kurtlar vadisi ırak'a gittim
orada yaşanan olaylar gerçek olsada polatı adeta bi superman gibi göstermek senaryonun saçma olmasına sebep oluyo sonuç olarak
bence çok oyunculu ve daha gerçekçi senaryolar hazırlanmalı
yani demek istediğim mesela dizide tüm terörizme bütün memleket elele son verilmeli dizinin sonunda eğer superman imiz polat son verecekse veya yine tek başına kahraman olacaksa ben öyle diziyi hiç izlemem

not:söylemedi demeyin güllü uçak kullanacak polatta uzun namlulu tüfek mematide de bi bazuka amerikayı basacaklar yakında :D

söylediklerine katılıyorum kesinlikle saçma sapan ve ucuz kahramanlıklar olmamalı. ama bazıları bu kadar rahatsız olduysa bu diziden arkasında durmakta fayda var diye düşünüyorum.

NoMaD1978' Alıntı:
söylediklerine katılıyorum kesinlikle saçma sapan ve ucuz kahramanlıklar olmamalı. ama bazıları bu kadar rahatsız olduysa bu diziden arkasında durmakta fayda var diye düşünüyorum.

kurtlar vadisi ırakın gerçeklik payı olan sahneleri çok fazla mutlaka bu dizinin de öyledir fakat kahramanlıkları gülünesi şeyler
senaristlerden isteğim sadece çok gerçekçi olması
eski dizidede gündüz gündüz mafya sokak ortasında sıcak çatışmaya giriyo komedi oluyo böyle mafya deşifre olmak istemez öyle ulu orta silah konuşturmaz herşeyi çaktırmadan halleder
aynı köprü dizisindeki gibi =)

Kurtlar Vadi'ye inecek mi?

Kurtlar Vadi'ye inecek mi?

Show Tv ve Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanıp yayınlanmaması konusunda son noktayı koymak üzere toplantı halinde.

Bir internet sitesinin haberine göre, Show TV ve Pana film yöneticileri, dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanması kararını verdi.

Dizinin yayınlanma haberi kesin olarak doğrulanamazken farklı internet sitelerinde yapılan anketlerde dizinin yayınlanmasını isteyenlerin önde gittiği gözleniyor.

Bu arada RTÜK'ün 444 1 178 numarlı telefonunun çalışmadığı bildirildi. Dizinin yayınlanması için RTÜK'e telefon edip ulaşamayanlar Yapımcı şirket PA'ya telefon yağdırıyor.

Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

kaynak

sırf kapatıldığı için sevinenler hatta cazgırdayarak kapanmasını destekleyenlerden dolayı diziyi çok merak ettim saat kaçta ve hangi kanalda arklar? =)

crazyboy_9999' Alıntı:
sırf kapatıldığı için sevinenler hatta cazgırdayarak destekleyenlerden dolayı diziyi çok merak ettim saat kaçta ve hangi kanalda arklar? =)

show tv saat 22:00

Bu dizi klasik iç ve dış tehdit yaratma ve varolanı da ısıtıp ısıtıp masaya getirme üzerine kurulu milliyetçi siyasetin uzantısı. Bu siyasetin amacı safları sıklaştırmak ve kolay telaffuz edilen vatan hainliği suçlamalarıyla insanlar arasında sınır çizerek ayırmaktır. Vatan hainliği suçlamalarını ve ya sev ya terket sloganlarını en sık kullanan bireysel ve kurumsal inisiyatiflerin kendini açık açık milliyetçi paradigmayla ilişkilendirmesi bu noktada tesadüf değil.

Ben bu dizinin ilk sezonunun sadece son bölümünü izledim ve yeniden vatan için kurşun atan da attıran da kutsaldır (bir diğer milliyetçi söylem) mesajından başka bir şey görmedim. Mesaj kendi içerisinde ne kadar masum duruyor olsa da değerle yüklenmemiş yani "vatan için" kavramını kimin doldurduğu ve neden doldurduğu boş bırakılmıştı (bu öyle önemli bir boşluk ki savaş gibi açık çatışmaların olduğu ortamlarda "vatan için" kavramı kısmen problemsizken ve kurşun atacak ve atılacak büyük oranda belliyken göreli sulh ortamlarında bu "vatan için" kavramını tanımlayanlara güzel ekmek kapısı doğar, siyaseten nemalanırlar, para kazanırlar, silahlar üzerine yaratılmış tehditlere karşı yemin ederler ve hatta insan öldürürler (Hrant Dink olayı). Bu tarz diziler bu iklimi derinleştirerek bu çıkarı perdeler (Hrant Dink suikastçişine polis ve jandarma kaymağı, kırmızı halılar, kebaplar ve fotoğraf çektirmeler).

Neyse ben bu dizinin yayınlanmasına karşı değilim. İki nedenle birincisi bu iklimi yayan programlar arasında bir ayrım yapılmaması (mesela bu iklimi Survivor Türkiye-Yunanistan daha mı az yayıyordu?) ve ikincisi gelecekte Kürtler tarafından terörü kendi bakış açılarından ve tecrübelerinden aktaran dizilerin de yapılma potansiyelini yükselttiğinden (bir; insanlar dizinin mesajlarından ve tek taraflılığından rahatsız olup bunu yapabilirler. İkincisi; zamanında aynı konuyu işleyen bu diziye onay vermiştiniz, bize niye vermiyorsunuz, biz bu ülkenin yurttaşları değil miyiz diye sorup demokratik bir açılım yaratarak).

Bırakın dizi yayınlansın canlarım, bu tarz diziler paradoksal bir biçimde demokratik açılım sağlar.

ben ce de kapatılmalıydı. çünkü insanlar arasında düşmanlık tohumları eken bir dizi olarak tarihe geçti ve onun sonucu olarak geçtiğimiz yıllarda ise çağındaki çocuklar "polat, memati ve benzeri asalakları" kendilerine örnek görüp birbirlerini bıçakladı. bizim kavgaya gürültüye değil; kardeşliğe ihtiyacımız var!!!

partytime' Alıntı:
adam ol önce imalı konuşma,kınayı sen kullan ucuz ise

kardeş falan da deme,bu ne muhabbet :angry
Adamlığı sendenmi öğreneceğiz kardeş lafın gelişiydi senin gibilerle düşman olmaya bile tenezzül etmem ilk postunda kaşınan sendin.

Kurtlar Vadisi yayınlanacak !!!!

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın telefonundan sonra dizinin yapımcısı olan Pana Film ile yayınlandığı Show TV kanalının yöneticileri arasında görüşmeler başladı. Taraflar dizinin geleceğini tartıştı.

Dizinin yayından kaldırılmamasında ısrar eden seyirci telefonları ve e- mailler de dikkate alınarak Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verildi.

Toplantının perde arkası
Aslında toplantının başlangıcında baskın olan görüş dizinin yayından kaldırılmasıydı. Ancak toplantı bittiğinde Show TV ve Pana Film yöneticileri dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verdi

Ama bu dizinin geleceğini belirleyen kesin karar değil. Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin ekranan veda edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.
(Hürriyet) 15.02.2007

http://www.ekolay.net/haber/Haber.asp?PID=65&HID=1&HaberID=453840

yani açıkcası milletin kendini polat alemdar zannetmesi olaylarına girdiginden dolayı biraz gario karşılanacak bir dizi idi geçtigimiz bölümleri..
ama bu bölümde terör gibi sıcak bir gündemi işleyecek olması gerçekten dizinin kaldırılmasına şimdilik bir üzüntü oluşturdu bende...

kaldırılmaması için ısrarınızı burda degilde;

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

burdan mail atarak veya
444 1 178 rtük iletişim merkezine bildirmek

daha etkileyici olacaktır...

nerden nereye gelmiş ülkem,millet artık hırslarını,haklarını gerçek hayatta değil de sanal ortam da filmlerde dizilerde arar olmuş

nereye gidiyoruz böyle..yazık..

türk ocağı' Alıntı:
Adamlığı sendenmi öğreneceğiz kardeş lafın gelişiydi senin gibilerle düşman olmaya bile tenezzül etmem ilk postunda kaşınan sendin.

: )

senin gibi kafalarla da benim işim olmaz,kaşınanları biz de kaşırız merak etme,son cevaptı muhattabım değilsin her kimsen

partytime' Alıntı:
nerden nereye gelmiş ülkem,millet artık hırslarını,haklarını gerçek hayatta değil de sanal ortam da filmlerde dizilerde arar olmuş

nereye gidiyoruz böyle..yazık..

arkadaşım bizim de anlattığımız bu da nedense filmlerden dizilerden bişi başardık havası war artık tatmin mi sağlıo onu da bilemiorum asıl uğraş bilinci uyandırmak ama ben bu dizii kastederek de sölemiorum genledeki diziler filmler programlar hepsi bilinci uyandırmaktan uzak ve çatışma ortamı yaratılmasına sebep oluo çatışma derken fikri çatışma bunu da çarptıranlar olabilir belirtiim

apocalyps' Alıntı:
arkadaşım bizim de anlattığımız bu da nedense filmlerden dizilerden bişi başardık havası war artık tatmin mi sağlıo onu da bilemiorum asıl uğraş bilinci uyandırmak ama ben bu dizii kastederek de sölemiorum genledeki diziler filmler programlar hepsi bilinci uyandırmaktan uzak ve çatışma ortamı yaratılmasına sebep oluo çatışma derken fikri çatışma bunu da çarptıranlar olabilir belirtiim

aynen öyle gerçek hayatta başa kim gelirse gelsin amerikanın .ötünü yalar bu ülkede..,filmde de kahraman polat abi ve arkadaşları çuval geçirir amerikalara

ve en büyük biz oluruz :durdurun

güler misin ağlar mısın :angry

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri