Kurtlar Vadisi saçmaladı !

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Kurtlar Vadisi saçmaladı !
Kurtlar Vadisi'nin senaryosundaki mantık hataları artık göze batmaya başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu fanatikleri bu aralar oldukça dertli. Yıllardır diziyi takip edenler dizide yaşanan gelişmelere bir türlü anlam veremiyor. "İzleyiciler dizinin sonu ne olacak" diye kara kara düşünmeye başladı. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar da bugünkü köşesinde Vadi'deki mantık hatalarına, senaryodaki gidişata dair eleştirilere yer verdi.

DARBECİ MATKAP YÖNETİYOR ÜLKEYİ

Kurtlar Vadisi Pusu'da senaryo çok içine kapandı. Dünyanın tek devleti Türkiye gibi davranıyor dizi tayfası. Yani kenar köşemizde başka devlet yok, ajanlar sadece içişleriyle uğraşıyormuş gibi. İskender Büyük, portresinde çizilmeye çalışan sözde darbeci makap zaten sermaye ve diğer erkleri eline geçirmiş yönetiyor ülkeyi. hani çıkıp kendini afişe etse ne olacak ki; ha resmi ha gayriresmi..

PAŞA'YI ÖLDÜRMEK BU KADAR MI KOLAY?

Diyeceğim o ki, gerçekle sanalın iç içe geçtiği dizide kurgudan çok mantık hataları yapılmaya başlandı. Ciddi bir kitlenin severek izlediği dizi için "Yok artık daha neler?" (Örneğin Paşanın öldürülme sahnesi; bu kadar mı kolay?) sesleri yükseliyor.

kaynak

Evet saçmaladılar Paşa'yı öldürme yöntemi konusunda.. Ama fazla abartmamak lazım zaten dizi rayına oturuyor benim görüşüm yani KV git gide özüne dönüyor..
Bilmiyorum ben gibi düşünen var mı...

yönetmen değişikliğinden kaynaklanıyor yavaş yavaş özüne dönecektir inş

Dizinin senaryosunu artık başkaları yazıyor gibi. nerede o eski kurtlar vadisi senaristleri. Zaten eskisi kadar da izleme konusunda istekli değilim. Daha önce fanatiğiydim. Ağız tadıyla ilk defa bir diziyi takip ediyorduk onuda bozdular.

Diziyi tatlılıkla gözden düşürüp bitirecekler.

valla ben kurtlar vadisinin ilk senelerini özlüyorum.eskiden sıkı bir fanatiğiydim,şimdilerde ise hiç umursamıyorum.çünkü seneryo bana göre giderek saçmalamaya başladılar,özellikler uzun konuşmalara daha çok yer veriyorlar.yani laf var icraat yok misali.artı bide akşam 8 lerden gece 12 lere kadar bizi ekrana kilitleme çalışmaları da cabası.kısacası artık eskisi gibi tat vermiyo.en çok özlediğim karekterler ise cerrah paşalılar gercekten onları çok beğenmiştim.

artık beklediğim kadar pek heycanlı deil dizi daha çok aşk dizisine döndü valla :D

filmin yapımcıları vede oyuncuncuları fazla havalandılar, onları bu duruma getiren izleyicilerini unuttular,o bu bahane edilerek aylarca yayınlanmadı, yayın saatine kadar yeni bolum fragmanı konulup sonra b.. konusması yuzunden yayınlamadılar, izleyiciyle dalga geçiyorlar resmen,üstelik işle özel hayatı karıştırıp filmin senaryosu oyunculara gore yazılmaya baslayınca tam bir fiyaskooooooo yaşanıyor,bu kısır dngüyü nasıl aşacaklar.........

Ya Aslında Var Bikaç Saçmalık Ama Mesut Yar ın Bahsettiği Gibi Değil Mesela Iskender Polatı 50 Sefer öldürebilirdi O Ajanı Cafede Bekliyorlarken Ajanın Geldiğini Anladıklarında Flash Belleği Kaptırmamak Için Elemanı Kaldırabilerlerdi O Eleman Da Yolu Değiştirmezdi Gider Polatın Karşısına Oturur Zırvalar Dururdu Hatta çekip öldürebilirdi Buna Rağmen Yönetmen Memati Ile Abdülheyi Peşine Taktı Ajanı Ise Bi Tinerciye Saçma Sapan öldürttü. Paşayı öldürmek Işte Bu Kadar Kolay Niye Bbp Partisi Lideri Ve Aynı Zamanda Bi Miletvekili Olan Kişinin Neden öldüğünü Biliyormuyuz? Hepimiz Duyarız Ama Ispatlayan Yoktur Bi ülkenin Cumhurbaşkanı Turgut özalın Aslında öldürüldüğünü Paşayı Da öldürdüler Işte Bu Kadar Takılmamamk Lazım

ya ben kokkuyodum şu ebru iskenderin kızı çıkacak diye ilerde olabilirde gittikçe saçmalıyolar yani iskenderi ilk önce yargıla hain diye şimdidde devletin ajanı yap olackk iş değil:)

ya iskendere film yapıcaklarmış ondan bukadar sacmalıolar. salak salak işlere kalkısıolar öldürün iskenderi gitsin. ne filmi ya...

Geri