☼«InfernaL»☼
║•Utimatom•║
bunlar sadece senin düşüncen ...
Belkide ben dizideki başbakan olduğu için diziyi daha da çok seviyorum ki Türkiye'de %43 ' lük yani yarısını almış bir başkanın yansıtıldığı dizide çoğu kişi beğenir
Başbakanın yalakalık olduğu biraz doğru olabilir ama ülkeyi paramparça ediyor ? neye göre ? kime göre ?
Sana göre paramparça ediyor bana göre daha iyi yapıyor ?
Yorumlarınız size kalmış buda benim yorumum ...
unutmayın yoruma yorum yapılmaz konuya yorum yapılır şimdi alıntı yaparak yorum yazmayın
Ethnic nickli kardeşim söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum. Demişsinki "paramparça ediyor, bana göre daha iyi yapıyor?"
Bu ne demek biliyomusun bu ülke için şimdiye kadar can vermiş bu "Türkiye"yi "Türkiye" yapan insanlar enayi gibi boş yere şehit düşmüş demekten hiçbir farkı yok...
Bu söylediğim taa Çanakkale savaşında etten duvar örüp gencecik yaşta bu topraklar için şehit olan canlar için geçerli.
O canını verenler eğer olmasaydı, sence sen şu an var olupta bu diyaloğu kurabilirmiydin benle yada ben senle ??? Şimdi sen geçmiş diyorsunki paramparça ediyor iyi yapıyor.
Bunu hangi zihniyete göre söyleyebiliyorsunki sen? İşte böyle galesiz düşünen gençlik yüzünden oluyor ne oluyorsa. Yarını değil bugünü düşünerek yaşamak yüzünden.
İşte ABD'de bunu aşılamak istiyor. Önce Atatürk'ün bu ülkeye kattıklarını ortadan kaldırmak ve vatan bilincini köreltmek. Zaten geriye ne kaldıki Türkiye'yle ilgili? Adamlar kedinin fareyle oynadığı gibi oynaması kaldı geriye. Böle himaye bi şekilde yaşamaktansa...
Von Dünya Sana Hayran Ülkendeki Milyonlarca ŞEREFSİZ Sana Düşman gepostete Videos: Sadece 0.09 Saniye Dinleyin Yeter ! | Facebook