KurtlaR Vadisi nde Evlilik Rüzgarları mı Esecek ?

PolaT Evlenır mı Sızce

• Kullanılan toplam oy
    91

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Kurtlar Vadisi Pusu nun 46. bölümünde Polat ın annesi polat dan evlenmesını ıstedı ve Polat dan da tepkı gelmedı

Sızce ılerleyen Bolumlerde Polat a Nıkah masası mı gozuktu arkadaslar :durdurun

walla bence de evlenmez
zaten evlenirse ne bileyim çok absürd bir hal alır dizi

Aile babası alemdar polat :D

evlenir bence çünkü annesini kıramaz :D:D:D:):):)

dizi senaryosunu uzatmak için yapılan hareketler bunlar. Polat evlenir, karısını İskender kaçırır yad başka bi düşmanı. 1 bölüm polatla kızın tanışması için geçer, 1 bölüm evlenme falan filan olayları ile, 1 bölüm kızın kaçırılması ile, 3 - 4 bölüm kızın kurtarılması ile işte nerden baksan 7 - 8 bölüm yani 2 aylık senaryo böyle uzar. bunlar senaryo uzatmak için yapılan olaylar. iskender uzun zamandır dizide, çoktan ölmesi lazımdı. ama senarisler yeni bi gidişat veremedikleri için iskenderi hala yaşatıyorlar.

Çakır kaçıncı bölümde ölmüştü? 44. bölüm Kilit bi isim 44 bölüm oynadı :D

İskender Büyük? 25. Bölümde diziye girdi ve şuan 46. bölümdeyiz. Yani 21 bölüm olmuş. Tamam, İskender'in ölmemesi diziye biraz daha askiyon ve merak katıyor ama ben şahsen sıkıldım artık her hafta iskender vs polat mevzusundan. Bence senaryoya artık yeni bi yön vermeleri lazım.

ihtiyarlar evlenmiceksin cocuğun olmuyacak demişti .. yanlış hatırlamıyorsam .. evlenmicek ..

ama hakketten komedi olur .. memati bize bi ekmek bide süt fln :hhmanD

dai Lar memati manita manken
poLat a verdikLeri hatuna baq
ustaya yaqısmadı bence :hhmanD

En iyisi Polati esra erolla izdivaca cikartalim : )
Türkiyede evlenmeyen kalmasin : )

dizi senaryosunu uzatmak için yapılan hareketler bunlar. Polat evlenir, karısını İskender kaçırır yad başka bi düşmanı. 1 bölüm polatla kızın tanışması için geçer, 1 bölüm evlenme falan filan olayları ile, 1 bölüm kızın kaçırılması ile, 3 - 4 bölüm kızın kurtarılması ile işte nerden baksan 7 - 8 bölüm yani 2 aylık senaryo böyle uzar. bunlar senaryo uzatmak için yapılan olaylar. iskender uzun zamandır dizide, çoktan ölmesi lazımdı. ama senarisler yeni bi gidişat veremedikleri için iskenderi hala yaşatıyorlar.

Çakır kaçıncı bölümde ölmüştü? 44. bölüm Kilit bi isim 44 bölüm oynadı :D

İskender Büyük? 25. Bölümde diziye girdi ve şuan 46. bölümdeyiz. Yani 21 bölüm olmuş. Tamam, İskender'in ölmemesi diziye biraz daha askiyon ve merak katıyor ama ben şahsen sıkıldım artık her hafta iskender vs polat mevzusundan. Bence senaryoya artık yeni bi yön vermeleri lazım.

alıntı
senaryo uzatma fikrine katılıyorum. sonuçta onunda cinsel ihtiyaçları var dime

Geri