KuRTLaR VaDiSi Mi ? YoKSa SeVGiLi Mi ?

Kurtlar Vadisi mi ? Sevgili mi ?

• KV Olunca Akan Sular Durur

Kullanılan: 82 62.1%
  • Aşksız Hayat olmaz

Kullanılan: 50 37.9%

• Kullanılan toplam oy
    132

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
NeCati'yi Polat olarak tanımışım ,
Gürkan'ı Memati olarak sevmişim .
Vadi İçin Engel Tanımamışım ,
Vadi Başladı Aşkım Sonra Görüşelim . . .

Hayal Ürünü Bir Dizide olsa da ,
Gerçeklerden Farkı olmasa da ,
Aralara Çok Reklam Koysalar da ,
Reklam Bitti Aşkım Sonra Görüşelim .

( Mesut Yar'ın köşesinden )

Sizce Kv SaaTinde , Hayat Durup Aşklar Ertelenmeli mi ?

Sürekli görüşebiliyosak vadi zamanı müsade etsin tabi de ben artık vadi izlemiom :D

ertelenir tabe:D reklam arasında eski haline dönersin:D baslayınca ertelersin:D noter huzurunda tastiklenmiş bişi bu :p

ertelenir tabe:D reklam arasında eski haline dönersin:D baslayınca ertelersin:D noter huzurunda tastiklenmiş bişi bu :p

Spion senin bu bölume verildi demekten başka yazdıgın post tamı vardı :hhmanD

Bu arada şiir süper :_D

Hic yürekten sevmediğim icin bilmiyorum ertelenıp ertelenmıcegını !

millet verilmiş konu acıosa benm sucum mu Erce :D koptum bu arada:D yorumunada:D

Walla yemin ediyorum ben kız arkadaşımla bu yüzden kavga etmiştim tam dizi jeneriği girdi başlıyodu aradı konuşmadım :D kapatıyorum dedim baya bi kızmıştı bana 2-3 gün sürdü gönlünü almam :D

2 saat görüşmezsek öLeceğimizi sanmıyorum onun için 2 saat müsade etsinde dizimi seyredeyim dimi =)

ben de tartıştıydım pusu yuzunden...tabi ki benim dedigim oldu ..ama sonradan tekmeyi yiyen de ben oldum :)

Ben sorunu çözdüm. Bilgisayarda TV kartı var en yüksek kalitede kayıt tuşuna basıp hatunla ilgileniyom. Onu uyuttuktan sonra :durdurun dalıyom vadiye sabaha kadar dens :durdurun:durdurun:durdurun:clap:clap:clap

yemişim kv yi yaaa.aşkım la beraber olmak daha güsel

Geri