Kurtlar Vadisi mi?(Eski) Kurtlar Vadisi Pusu mu?

Kurtlar Vadisi mi?(Eski) Kurtlar Vadisi Pusu mu?

• Kurtlar Vadisi (Eski)

Kullanılan: 101 66.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Kullanılan: 51 33.6%

• Kullanılan toplam oy
    152
eski diyenlere bütün kalbimle katılıyorum.polat onceden herşeyi film geregi onceden bilirdi.şimdi ise salak oglan gb geziniyo bazen.kurtlar vadisi pusu olaydan uzaklaşıyo bence birçok şeyi iskenderin üzerine kurmuşlar.nerde o eski polat,memati,abdülhey,erhan nerde.tabiki eski

kesinlikle eskisi. oyunculuk hariç :)
osman sınav çıktıktan sonra dizi zorzekat bitirdiler zaten. pusu ise başladığından beri daha akıllarda kalan bi sahnesi yok. akıllarda kalan bi karakteri yok. nerde tombalacılar testereler kılıçlar. nerde palalar dayılar aslanlar... ahhhh ahhhhh haa bide nerdeee o eski jenerik müzikleriiiiiiiii

Gerçekten eski KV bir başkaydı.Her adamın 100 200 adamı vardı.Şimdi Polat sadece mematiyle 100 adam öldürüyor PUSU'da.Yaw şu Pusu'da devlet işleri seyirciyi sıkıyor.O Konuşmalar yok mu saç baş yolduruyor.Eskiden öyle miydi herkes raconunu koyar ona göre çatışırdı.Nere de İplikçi(komedi) nerede Laz Ziya nerede Karahanlı nerede Çakır nerede Elif aşkı neredePALA ulan şimdi hep bunaklar var filmde.Almışlar morukları siyaset yaptırıyorlar.Hatta bi bölümünde Polat Laz Ziya nın mekanını bastığında adamları öldür öldür bitmiyordu yaw wallaha eski Kurtlar başlıyalı kvp öldü benim için.OSMAN SINAV'ı diziye getirmeleri için ne yapmak lazım.Arkadaşlar..

OSMAN SINAV duy sesimizi sen gel filme .... Bir el at PUSU'ya Pusu'yu kaldır.MAFYA koy adına...

tabi ki eski kurtlar vadisi yenisi dallas dizisine döndü.fazla aksiyon yok artık

Yenisi Tabiki Eskisi Ne ße Çok Amatörce ;)

Eski Kurtlar Vadisi derim ama Çakır öldükten sonraki Kurtlar Vadisi derim çünkü asıl dizi Çakıır öldükten sonra başladı..

eski bölümlere lafım yok hatta 7 dekini yine izliyorum kaçırmamaya çalışıyorum.. ama ben pusunun ağırlığını daha çok seviyorum daha iyi oyunculuk, senaryo ve kalite var bence.

Eskisinin yerini hiç birşey tutmaz.Çakır öldü vadi bitti.

eskisi bence daha güzel daha çok atraksiyon vardı,pusuda ilk başlarda güzeldi ama artık aşıklar vadisi gibi bişey oldu,ama sonuçta hala bize kendini izletiyor.Helal olsun adamlara

bende tam ters fikirdeyim o rol yapamayan sahtecik karakterleri nasıl izlemişim hayret ediyorum hele o laz ziya kılıç falan berbat yani şimdi abdülhey, memati, polat ,mehmet fikret bey ,bulut, ibrahim velit , tabii ki bide Muro Çeto ve Şemo...1000 basar bu saydığım karakterler diğerlerine valla eski bölümlerde ne buluyorsunuz bilmiyorum

Eski bölümlerde kan gövdeyi götürüyordu...
Şimdi bir bakıyorsun dizi pempe diziye döndü...
Mematinin Gamzesi.Abdülleyin Sultanı.Polatın Ebrusu.İskenderim İncisi...
Yani filmde Cevat'da adam yakmasa adamın izleyesi gelmiyor...
Tabiki eski bölümlerin yeri hepimizde baska...

eskisi tek sebebi oktay kaynarca özgü namal gibi iyi oyuncular ve konseyin eskisinde olması yoksa mesaj git gide güzelleşiyor dizi git gide gerçeğe yaklaşıyor

Osman Sınav Yönetmendi Adam bir adam çalmaya Ne macera vardı Pala yı Nasıl kaçırdılar Mesela. Şimdiki Yönetmen Osman Sınav ın yerini tutamıyor

Tabiki eski Kurtlar Vadisi.Çakır vardı.Aslan Bey...Of of..!Ne günlerdi ?Polat, racon kesmez kafa keserdi :)

Eskisinin 1 anını bile kaçırmaz. Kaçırmayayım diye etütleri kırardım. Şimdiki ne mk. ilk 3 bölümü seyredip bi daha hiç takip etmedim. Ara ara 24'ün reklama girdiği anlara bakıyorum hala benim izlemediğim "pembe dizi."

Kan görmüyorum ben gerçekçilik 0 dizide, vs, vs, vs...

Eskisinin yerini hiçbirşey tutamaz. Hatta o finali yapmasalar bi 100 bölüm daha götürürdü dizi...

Geri