kurtlar vadisi matık hataları

Reaction score
0
bu bolum bazi acilardan gercekten hatlarla dolu....neden derseniz filimde polat mercedesin icinde giderken en az 7-8 araba eskortla gidiyor ama karakola giderken ne gurbuz var nede adamlari....koskoca polat alemdar nasil oluyorda bu sekilde pirna pirna dagitiliyor.bence polat alamder kimligi bu dizide vadidekinden daha az kurkulaniyor vede basite aliniyor ki o yuzden bana bazen sacma geliyor.evet gurbuz nerde sonradan katilan iki adam nerde ve tuncay nerde???tuncayin baglantilari yok mu????bence senarist filime araba reklamni on plana cikartan seylerden kurkulardan senaryolardan vaz gecsin biraz kurtlar vadisi dizisini tekrar izlesin ona gore senaryo kurgu hazirlasin...

bunlar 4.bolumden tum bolumlerı ızleyen varsa dusunebilir

yaw sen ne zaman adam akıllı bı konu acıcan. ellı kere banlandın hala akıllanmadın mı . sacma sapan konular acmaktan baska bıse yapmıyosun. bıraz dusun ya dekı ben ne yapıyorum actıgım konular neden kapatılıyo. bı dusun ve kendıne cekı duzen ver. sanane polattan arabalardan.

kurtlar vadısının mantık hatalarını dusunmek sana mı kaldıkı???:):):):)

kurtlar vadisi tami tamina bir hata :)

not : arkadas istedigi seyi paylasmada hür .. :)

hacker_boy_turk' Alıntı:
bana kaldı desem banlanıcam ama demıycem sabırlıyımdır

cewabın çok hoşuma gitti =))))
konun açık kalıcak, ama bundan sonra daha faydalı konular açmayı denersen hepimiz için çok daha ii olur ..
ii forumlar ..

maximus' Alıntı:
yaw sen ne zaman adam akıllı bı konu acıcan. ellı kere banlandın hala akıllanmadın mı . sacma sapan konular acmaktan baska bıse yapmıyosun. bıraz dusun ya dekı ben ne yapıyorum actıgım konular neden kapatılıyo. bı dusun ve kendıne cekı duzen ver. sanane polattan arabalardan.
:hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD

ya arkadaşlar adam bişeyler paylaşmak istemiş yani saygı duysanıs nolur?

hacker_boy_turk' Alıntı:
bana kaldı desem banlanıcam ama demıycem sabırlıyımdır

bak bıse demedın ama baska bı yerde demıssın ben dıyorum bu cocuktan bıse olmaz dıye
hacker_boy_turk sevıye sınırlarını aştıgı için sınırsız banlanmıs.

EED BENDE BEĞENDİM

:D :D :D ilginç bi atışma olmuş ..ama Maximus galip sonuçta :)

iyide bence güzel bi konu nesi var biçok forum oyununa göre bin basacak bi içeriği var =)

crazyboy_9999' Alıntı:
iyide bence güzel bi konu nesi var biçok forum oyununa göre bin basacak bi içeriği var =)
katılıyorum.saçma sapan oyunlardan iyidir.yok altakinin göbek adını tahmin et yok alttakinin ev sahibi sizce nereli, cart curt.ha ben onlara katılmadım mı katıldım ama pişmanım.:victory

Bütün filmlerde hatalar var . Adam emniyetede mi koruma ordusuyla gitsin .
Ne yapalım yani diziyimi kaldırmalarını isteyelim .
Keşke herkes bir KV çeksede gerçekleri görse milletimiz .
Sen kesin sağır odayı izliyorsundur .
O daha berbat izle gör saçmalık nasıl olur .
Bence k_V bir numara keşke bütün diziler bunun gibi mesajlar verebilse .
Saçma ağa dizilerinden bence bin kat iyi vede bin basar .

burası off topic ve her telden kısmı bence arkadaşa haksızlık yapılmıs.suan msn de kac kısı onlıne dan daha mantıklı bence yada o tarz seylerden

ünyanın gelmiş gecmiş en ii filmlerinden biri olaraka kabul edilen yüzüklerin efendisi
3 te kac hata var haberin var mı hatta o yuzden ismi hataların efendisi die cıkmıştı
ama bişeyi degistirdimi yook paşa paşa aldı oscarları teker teker
onemli olan bole seylere kafa yormadan filmin tadını alabilmek

Geri