Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaç aydır okul yüzünden kurtlar vadisini izleyemiyorum...filminde en güzel bölümler oynuyor şu sıralar...bendede hiç şans yok...inşallah sinema filmi çabuk vizyona girerde hiç yoktan sinemasını seyrederiz...bu arada sinema filmide çok ses getirecekmiş...
beyler galiba 2003 yılında Irak'ta özel görevde olan polatın kardeşi,görevini yerine getiremeyince intihar ediyor.ondan sonra ise polat ıraka gidiyor ve bu sonraki haftada belli olacak.Senaryo en ince ayrıntısına kadar hesaplanmıştır bence.hata yoktur.o kadar para harcandı.dandik olmas.Deli yürek dizisindede böle oldu.Yusuf Miroğlu arkadaşının öcünü almak istiyodu.çünkü arkadaşı devlet sırlarının tamamını bilioy diye öldürülmüştü...Buda Böle Olabilir.ama sonraki bölümü seyredelim,görelim
abi birincisi film diziden tamamen bağımsız....... ikincisi ise polat olaya geçmişte yaşanan çuval olayının intikamını almaya gidiyor....yani çuval olayı yaşandıktan baya bi sonra.......
ya bunun neresinde saçmalık var anlayamadım , sevgili kardeşim die mektubu yazan adam ya mektubu 2005 te yazıo , ya da bi şekilde geç postalanmasını saglıo, yanı ıntıkam 2 yıl gec alınacak demektir bu , bunu nası düşünemiosunuz anlamadım... filmin diziyle tamamen alakasız oldugunu düşünmüyorum kaldı ki öyle bile olsa bu kdr fark koymazlar adamlar , kv bu boru diil ...