Kurtlar Vadisi Irak

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
dostlar az önce fragmanını verdiler film mükemmel ötesi ama bir sorun var . Irakta olan olay 2003 te geçiyo fakat Ali Candan'ın operasyona giriş tarihi de 2003 . Hem daha o zaman Abdulhey daha piyayasa yok . Memati , Süleyman Çakır için çalışıyo . Ve en önemlisi daha o zamanlar Polat Alemdar'ın saçı uzun ve BMW X5 arabası da yok . O zaman bu film büyük bir hata olmuyo mu sizce ???? Kurtlar Vadisinde en azından zaman 2003 olsa taam diicem ama o zamanlar da Irak'ın işgali falan yeni yeni oluyo . Şaşırdım kaldım valla :):)

e yuh yani, biri diziydi biri film, olur boyle seyler, zamana we mekana uygun olacak diye birsey yokki

kaldiki senaristleri yeni yetme, isin ehli degil,

cok abuk bi yere takilmissin sen

biri dizi biri film de işte zaman kavramında sorun var be ifrit . deli yüreği izlemezdim ama filmini izledim diziden bağımsız dı . gerçi bu da diziden bağımsız ama işte temmuz 2003 işte :)

ulen bu kadar mıydı sharon.. ayıp ayıp.. nese gerçekten fragmanlar süper filmin.. kaçmaz gibi..

abi sanırım o olayların basında gecen bı askeri görevli polat a mektup yazıo onun ıntıkamını almak ıcın ırak a gıdıo... yanı gec alınmıs bı ıntıkam olucak heralde ;)

yaw iyi de polat o askeri nerden tanıyo yaw :):):) acaba o asker abi polatın ali olduğunu biliyo mu

bence de geç alınmıs bi öç olacak film başlasın yaa
kimbekler şimdi şubata kadar hem ben şubatta askere gitcem :(

asker kafasına sılah dayamadan once olayları bı mektup a yazdı heralde cunku masanın ustunde Polat alemdar adına bı zarf wardı ;)

arkadaşlar... atalarımız " eşeğini dövemeyen semerine seğirtirmiş " derler... olay basit: amerikalılardan çuvalın intikamı acilen alınacak!.... yani bizimkisi yüzüne sövmek.... amaaaaaaaaaaa içimizden!!!!!!!!! onun için bırakalım yılını, sakalını, arabasını... onun için film vizyona girdiğinde, alın biletinizi,yaslanın koltuklara, gerin gögsünüzü, gür bir sesle hep bir ağızdan: " bir polat, tüm amerikaya bedeldir!... "

Ben bu filmin geniş kapsamlı olabileceğini tahmin etmemiştim
O kripto neymiş öyle onda nerdeyse dünya tarihi yazıyor :eek:
Bu yayınlanacak filminde etkisi çok geniş olucak galiba
Tehlike kokuları alıyorum :eek:

dizinın arasında yenı baslıyan bı dızının de fragmanını werdılerya sanırım kurtulus savası zamanı yasanan olayLar oda baya tehlikeli gelio sanırım ;)

ellerine sağlık,teşekkürler

tek bir şey söylieyim filim bombaaaa

ben ne politikacı ne mafya nede askerim ben TÜRKÜM çok konuşma da giy şu çuvalı kafana!!!

Şerefsiz Amerika

yanlis bilmiyosam o mektubu yazan asker polatin kardesi

polat(ali(efe))- bi anda turkceyi soken kiz kardesi, simdi bide iraqtaki asker kardesi

karahanlinun sulalesi git gide buyuyo, piyango wurmus adam gibi masalah, bakalim daha kac yeni kardes we akraba cikacak :)

film guzel olacak'a benziyor ama ban fragmandaki bir soze takıldım.........

kel amerikalı: ben tanrının cocuğuyum
polat alemdar: benim senin gibi bir cocugum yok.....!!!

ben bu laflara takıldım polata bak adamı iyice goklere cıkarttılar hemde ne goklere ohooo ooo.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

harbi öle dedi yaw kacırmısım orayı :alkol:
müslüm babaya özenmiş heralde...

aßi ßıraKın yaa. film geLsin hele o zaman izler ßakarız.. ama ßen o kadar ßa$arılı ßi$ey olmasını ßeklemiorumm..

Geri