KurtLar Vadisi HackHeLL!

2-7.jpg

Bizim Ümraniye'nin reklamını da güzel yapmışsın :hhmanD
Emeğine sağlık kardeşim;fevkalede olmuş =)

3-1.jpg

adam banlandı banlandı ne diye pencereden sarkıtıyorsunuz direk aşağı atın :melek :saskin :durdurun

eline sağlık. güzel hazırlamışsın.

:gulumseCocuk:

ELine sağLık Kanka . . .

:gulumseCocuk: :gulumseCocuk:

aynı konu farklı resimler ama bu konuda hepsi aynı 1 mematiyi tam 7-8 kişi birden bir polatı 3-4 kişi birden yapılmış ben herkezi ayrı ayrı yapmıştım :) kastım o :D hem benim konum lazish'in konusunu döver :hhmanD

:sopa: :sopa: :sopa:

ha lazish ha ethnic sonuçta ortada hackhell için bir paylaşım var önemli olan o :)

etnik'im kurtLar vadisi hackhell niyetine geyik-mizah'ta arama yaptım,her teLdende payLaşmışın yani senin payLaşımdan habarım yoktu.. =)

Furkan senin paylaşımınıda inceledim. Gerçekten o da çok güzel. Birbirinin aynı resimlerde var. Çok farklı olanlarda. Konunun kapatılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Ama itiraz edersen kararıma, yeniden görüşebiliriz..

Bu arada ikinizinde benim için aynı resmi düşünmüş olmanız çok ilginç ve güzel geldi bana. :uzgunCocuk:

vaLLa tamamen tesadüf,dediğim gibi o konudan haberim yoktu.. =)
sana HaLo Ağa tipLemesi yakışır diye düşündüm,hani oturakLı ağır başLı bi kişiLik :goz:

aşk olsun o kadar bayan var kv de beni de ekle bakim =)

kv'de eLif ve ebru'dan başka kıza karşıyım ben kendim,onLarın yerine de kimseyi koyamam.. :dilCocuk:

herkese ii forumLaaar..

Beni koymamışsın kanka
Ama yine de emeğine sağlık:goz:

:hhmanD Süper oLmuşLar ya

ELLerine SaĞLIK

Avrupa Yakası HackHeLL FinaL BöLümü!!

KurtLar Vadisinde kadroya aLınmayan arkLara.. =))

a_yakasi_189_3.jpg

a_yakasi_189_8.jpg

ve Bonus..

a_yakasi_186_6.jpg

süper olmus :) emegine saglik

güzel olmuş. eline sağlık lazish.

34. mesajda yeni resimler olduğunu ilk mesaja yazsan daha iyi olur sanırım. bir çok kişi görmeden geçecektir.

eline saglık laz..

Geri