kurtlar vadisi filminin sacma olayları

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Reaction score
0
1- Bizim avanak avukat elif filmin başından beri bir milyon ipucu olmasına rağmen polatın ali olduğunu anlayamamıştır. Hatta filmin sonlarına doğru alinin yüzünü değiştirdiğini öğrendiğinde bile aklına gelmemiştir. Ve avukatımıza ölüm artık hak olmuştur.

2- Kahramanımız polat alemdarın 3 kere hapşıracağı tam da baronun yani gerçek babasının yanında tutmuştur.

3- Saftirik kızımız Safiye koskoca İstanbul da her ne hikmetse gitmiş Ömer babanın müezzinlik yaptığı caminin fotoğraflarını çekmiştir. Ve yine her ne hikmetse 10 dk sonra koyu bir sohbete dalmışlardır. Sosyal mesajlar vermişlerdir.

4- Ölmek nedir bilmeyen kahramanımız polat, testere ve rusların kurduğu pusu dan üstün yetenekleriyle kurtulmuştur. Havada şarjör vuran ve polatın içtiği sigarayı ikiye bölen dallama keskin sırp nişancısı polat önünden yüz kere geçtiği halde buyur demiştir. Ormanda normal bir silahla dolaşacağına hala elinde sniperla polatımızı aramıştır.

5- İlk bölümlerde fosur fosur sigara içen polat alemdar ve tayfası koskoca mafyayı çökerttiler ama rtük ün emrini de mecburi yerine getirdiler. Yoksa kurtlar vadisi operasyonu bitecekti. Racon hikayeymiş yani.Herkes sigarayı mecburen bıraktı.

6- Tapınak şovalyelerinin kaçırdığı polat ayin sırasında ''hepiniz öldünüz lan'' diyerek ayinin içine etmiştir. Ama tapınakçılar kahramanımızı fazla tınlamamışlardır.

7- Kahramanımızın bildiği diller: Türkçe,Kürtçe,Arapça,İngilizce,Almanca,Fransızca olup bunları kusursuz konuşmaktadır. Hatta her dilde racon kesebilmektedir.

8- Ömer baba filmin başında ebru sanatıyla ve tarihle ilgiliyken sonlara doğru ebruyu mebruyu sallamış savrulup gitmiştir.

9- Amerika da meşhur Hollywood yazısının yanına Next-Nextstar uydu reklamı konularak tarihe geçilmiştir.

10-Dizi o kadar ciddiye alınmıştır ki dizideki psikopat Erdal a kimse kız vermemektedir ve Halit Çakır ı öldürdüğü için gerçek hayatta dayak yemiştir.
Minibüse binen Baron dan şoförler korkarak ücret almamaktadır.

bence hepsi sacma

aynen daha bi sürü saçmalık var ama bunlarında olması gerekiyo bence
yoksa dizi bi şekilde nasıl dewam etsin ,ilgi toplasın...

zten hiç sewmiodum bu diziyi.eline sağlık =)

vadiye gelll:D

ne yalan söyliim ben eskiden seviodm diziyi ama artık hiç sevmiyorum reyting uğruna yapmadıkları şey kalmadı etraftaki gençler onun hareketlerinden feyz alıp kendilerini mafya zannettiler saptadıkların da çok güzel ellerine sağlık

her ne olursa olsun turkıyede bazı seyler ıcın mılad kabul edılıyor dızının yaptıkları.bence faydalı oldu. tv yayıncılıgına kalıte geldı. su anda pıyasada 100un uzerınde dızı donuyor hangısı kurtlarvadısı kadar kalıtelı bence 0

dizi gaz wermek we dogal olarak reyting ıcın yapılmıs sacmaLıkdı zaten bu kdr gaf oLması normaL ... !

payLasım için saoL arkadasım... :)

3- Saftirik kızımız Safiye koskoca İstanbul da her ne hikmetse gitmiş Ömer babanın müezzinlik yaptığı caminin fotoğraflarını çekmiştir. Ve yine her ne hikmetse 10 dk sonra koyu bir sohbete dalmışlardır. Sosyal mesajlar vermişlerdir.

Film böylemi izlenir yaa:)
Ordaki duyguya bakacaksın:p

nede hep dzi eleştirilio ya,herkes dizinin zararlı olduunu sölüo..

ya bizim gençlerimiz de sorun adam zaten potansiyel bi polat..o ya da bu şekilde çıakrıcaktı o polat karakterini.

bence dizi deil seyrici kalitesizdi...

sacmaydı abı yaa zaten bızım arkadaslar bakardı ewde sınır olurdum

aama bazı mıleyetcı msj ları hosuma gıderdı

diziyi izliyozda izlerken bunların farkına varmıyoruz
teşekkürler

Kurtlar vadisi Türkiye'de eşi benzeri olmayan ve olmayacak dizidir.
hangi film var ki bu kadar karalama kampanyasına rağmen bu denli sevilsin. Kurtlar vadisini şiddet içerdiği için eleştiren arkadaşlar sizleri amerikanın müthiş ötesi polis ve askerlerini anlatan filmlerde de görmek isteriz...

aabi alıntı yapmışsın yada ben öle anladım heralde bence hepsi saçma diosun bu sözünden çıkardım.yanlış ta olabilir.kurtlar vadisini gerçek bir dizi olarak görüorum ama onu izleyecek insan potansiyeli halen daha yok.ondan önce miroğlu vardı herkes beyaz atkı takıp sokakta miroğlu edasıyla yürüodu.şimdi polat var herkes takım elbiseyle gezio bunların kim oldukları belli. bu diziyi baştan sona izlemeyip tamamına bilmeden kötüydü anlamsızdı saçmaydı demek bnce en büyük saçmalama ürünü.

:d

9- Amerika da meşhur Hollywood yazısının yanına Next-Nextstar uydu reklamı konularak tarihe geçilmiştir

ahhaha super olmus :D :D

S!yaĦ' Alıntı:
Kurtlar vadisi Türkiye'de eşi benzeri olmayan ve olmayacak dizidir.
hangi film var ki bu kadar karalama kampanyasına rağmen bu denli sevilsin. Kurtlar vadisini şiddet içerdiği için eleştiren arkadaşlar sizleri amerikanın müthiş ötesi polis ve askerlerini anlatan filmlerde de görmek isteriz...
Tamamıyla sana katılıyorum...Eline sağlık...Her filmde saçmalık vardır...Buda gayet normal...

berbat yaa cidden öle geçmiş bi kaç bölümü isledim komedi resmen yaa paso gülmüştüm ahahahahhaa hala gülüyorum

polat dizide mafiayaya sızdırılmış devlet görevlisiydi daha önceki hayatında rusları öldürrken kahraman mafia içindeyken ödlürünce adı mafia oluyo daha bu ayrım yapılmadan neyin yorumu yapılıyo anlamadım bi türlü
hele kızlar bi alem mafia diziymiş kro dizisiymiş
büyük orta doğu projesini sor bilmezler bize bi fikir edindirdi dönen çarklarla ilgili
bence aynı zamanda yapılmış en güzel aşk dizilerinden biri
kimde öle aşk var yüzünü değiştirip ölmediği halde öldü die bilen sevgilisinle yaşamak zorunda kalan adam...
kanal d nin içine girince tam reklam mazemesi oldu o ayrı
hiç bişi olmasa çokk ünlü yetiştirdi hep yeni yüzleri yıldız yarattı şimdi çoğu dizilerde rol buluyo düşünsene elif hülya avşar polat cüneyt arkın çakır kadır inanır işte o zamna su koyuverrirdi baştan hele tilki andre yokmu anca bölesi bi adam bulunurdu o role uzun boylu kalıplı montla dolaşan palayı hiç sölemiyom bile nese...

Geri