Sevgili shephard_9 ve SyStEmPrG kullanıcı adlarıyla yorum arkadaşlar. İkinizinde bu ülke çıkarları için duyarlı kişiler olduğunuza inanıyorum. Yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla, kimseyi kırmadan, incitmededen nezaket çerçevesinde yorum yapıyorsunuz. Diğer yorumlara baktığımda küçümsenmeyecek bir bölümünün sürekli aynı kelimeleri kullanarak, kişilik haklarına saldırdıklarını, saldırırken de ahlak kurallarının dışına çıkarak adeta küfre dönüştürdüklerini görüyor, yazdıkları satırları okudukça onlar utanmasa da ben yazılardan utanç duyuyorum. Hatta teşekkürler bile hep aynı kişiler tarafından al gülüm ver gülüm şeklinde (veya körlerle sağırlar, birbirini ağırlar) olmaktadır. Yani bozacının şahidi şıracı.
Yaşamım boyunca siyasi düşüncelerimde bir şeye inandım. İnsanları yazışarak, hatta yüzyüze konuşarak düşünce yapısını değiştirmeniz mümkün değildir. Kişide araştırma ruhu varsa o zaman düşünce yapısında değişim başlar. Kişinin yaşam şekli değişmezse düşünce mekanizmasında değişim mümkün değildir.
Peki bizler ne yapıyoruz burada, hatta sen ne yapıyorsun burada dersen, günün sıkıntılarından biraz uzaklaşmak, içimizi dökmek amacıyla yorum yapıyor, yazıya döküyoruz. Ancak içimizi dökerken, günün sıkıntılarından uzaklaşalım derken kendimizi farklı bir stresin içinde buluyoruz.
Gerçekten artık hep aynı kelimelerle yapılan yorumlardan sıkıldım. Bir nehrin iki yakasında oturan düşman kardeşlerin yaptığı gibi sürekli birbirimize taş atmaktan öteye geçemiyoruz.
Lütfen karşısındakinin fikrine saygı göstermeyenlere yorum yapmayalım. Biliyorumki sizler şu forumda seviyeli yorum yapan ender kişilersiniz. Ancak seviyeli yorum bile yapamayanlara, veya "ben akp li değilim ama" diyerek başlayan ve sadece CHP veya KILIÇDAROĞLU denilince saldırmayı alışkanlık haline getirenler, saldırmaktan kendini alamayanlar için vaktinizi harcamayın.
Sizlere teşekkür ediyor, sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyor hoşcakalın diyorum