Kuran-ı Kerim DİYANET Türkçe meali online okumak için buradan

MAJESTE' Alıntı:
kaynak vermezsen kapamak zorunda kalıcam bölüm kurallarını okuyarak hareket edelim

ewet majeste fatu doğru soyluyo diyanet mealidir.isteyen arkadaşlarımız kontrol edebilirler herkese teşekkürlerimim sunarım

edit:ayrıca fatunun sabrına hayranım üşenmemişin heralde(baktığım kadarıyla) tüm surelere teşekkür etmişsin ne sabır ama teşekkür

S.A.

Arkadaşım bu konuda hepimizi aydınlattığın için ve verdiğin emek için çok teşekkürler...

Sağolasın Kardeş Allah Razı Olsun.. İsteye Busitedende Temin Edebilir.

Her Devirde Gerçekten Arkadaşlarına bir şeyler
vermek isteyen yüksek şahsiyetli Arkadaşlarımızın olması
ne kadar sevindirici.
Gurur Duydum Paylaşımın için Sevgili Kardeşim.

Ayrıca Üyelerinin Her kesimine hizmet eden
Hackhell Forum a da şükranlarımı sunarım
Bu da Hackhell Forum un BÜYÜK lüğünü gösteriyor

Ben bu tür yüksek paylaşımlarınızın karşısında
Saygıyla Eğiliyorum

Sağolun Arkadaşlar ve Hackhell Forum

evet konu anlaşıldı açık kalacak devam edelim kaldığımız yerden

Helal beee.....İşte böle emeğe can kurban....

Ben zaten daha önjede yorum yaptım bir arka sayfada ama tekrar tebrik ediom crayz'i dostumu!! Gerçekten çok çok hoş bir paylaşım... ama bir problem var!!! Anneannem bilgisayarın başında çok durmama kızıyordu. ne yapıorsun onun başında diyip duruordu... anneanne dedim bak burda böyle faydalı şeyler var dedim ve bu konuyu gösterdim hemen beni rahat bıraksın diye ama şimdide bilgisayarı anneannemden kurtaramaz oldum:(

Kadın her dakka bugün günüm var oraya gelenlerede gösterceğim bunları bana yazdırt bakayım, gir bakayım oraya diyip duruo:(

kadın hackhell den çıkmaz oldu wallahi:(

ne yapcam bilmiom:D

bu arada tekrar tekrar teşekkürler bu konu için!!!

NOT: Bu söylediğim espiri değil, gerçektende artık anneannemde HH ailesinden:D

mvardar kardeşimde hemen fark yarattı ha:D

bu arada ben pc yi unutmaya başlasam iyi olur... iyice gidecek elden bunuda indirince:D

teşşekürlerin en büyüğü hakketiniz ikinisde:D

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.. Yüce kitabımızın türkçesini okuyarak ne anlamana geldiğini bence her müslüman bilmeli..

Emeğine sağlık crazyboy_9999...

iyi iş çıkarmışın eline sağlık emeğe saygı :goz:

bizim tek derdimiz bilmeyen kardeşlerimizin bu konuda bilinçlenmesidir birisi bile okuyosa o benim için bi kardır herkese iyi forumlar

allah razı olsun güzel paylaşım kardeşim

Geri