Kurşun Geçirmez XP

saol kardesim,tahmin ettim ama ne olur ne olmaz die bi sorayim dedim,saolasin

bencede reg dosyası olsa daha iyi olur acemi olan arkadaşlarımız vardır belki deneyeyiim derken pc lerini çökertmesinler.. (Bu arada güzel paylaşım ) :D

hangi kayıtların neden değiştiği hakkında akılcı bir açıklama yapılmamış
eğer yararlı bir şey olsa zatem microsoft yapardı ben regeditle oynanmasını tavsiye etmiyorum

Sen microsoftun her yaptığına güvenme bence

Resimlere iyi bak anlarsın...

2qu2pds.png

x5z6t.png

bana sanki pc mize daha rahat girilebilmesi için kapılar (portlar) açıyoruz gibi geldi

bana sanki pc mize daha rahat girilebilmesi için kapılar (portlar) açıyoruz gibi geldi

Yapma o zaman kardeşim.Ne alakası var port açmayla orada portların işi ne bi tane portla ilgili anahtar göster orda konumu sileyim hemen.

Adwanced windows care pro kuruluysa makinanada dwordleri değiştirdikten sonra tekrar tarat bakalım açılmış port görebilecekmisin...

kardeş okla gösterdiğin yerleri
nasıl sileceğiz onu unuttum
hakketten bi yardım etsen

SUPPORT_388945a0 Microsoftun windows içine gömdüğü casustur.Ne halt etsen onlara haber verir silmek için

başlat /

çalıştır
cmd yaz ve Enter de

cikan bu pencereye:net user yaz (net bir bosluk user olacak.)

Aşağıdakini yap (c/p Yapın) ve cmd ekranına yapıştırıp enter deyin silinir

net user SUPPORT_388945a0 /delete

Bazıları microsofta çok güveniyor.........

Yettim gayri açılın :biggrin

Dosyayı aşağıdaki link'ten indirebilirsiniz arkadaşlar temizdir, inanmayan notepad ile bakabilir.

Download: TCPIP_Parameters.reg :victory

Eline sağlık kardeş dwordleri reg lemiş eklemişsin saol arkadaşım bende konuya bakanı senin mesajına yönlendiricem konuyu şimdi editliyorum

ya ben girdim bilgileri pek değişiklik anlamadım :D yinede teşekkürler. ayriyetten bir şey sormak istiyorum cpu kullanımını nasıl azaltabilirim ve disk birleştirici nedir bir tane tavsiye eder misiniz? konuyla alakalı değil sormak istedim. inşallah silmezler konu dışı diye:D

ya ben girdim bilgileri pek değişiklik anlamadım :D yinede teşekkürler. ayriyetten bir şey sormak istiyorum cpu kullanımını nasıl azaltabilirim ve disk birleştirici nedir bir tane tavsiye eder misiniz? konuyla alakalı değil sormak istedim. inşallah silmezler konu dışı diye:D

Disk Birleştirici harddisk'indeki dağınık dosyaları toplayıp düzene sokan programdır. Harddisk normalde verileri ilk kaydedişte dağınık şekilde harddisk'te depolar. Disk Birleştirici bu verileri bir düzene sokar. Hem harddisk'in hızlanır hem de verilerin düzen içinde saklanır.

Disk Birleştirme işlemine Defragmentation, kısa adıyla Defrag denir ve sistem performansı açısından disklerini 1-2 ay gibi aralıklarla birleştirmen tavsiye edilir.

Windows'un kendi Disk Birleştiricisi var ama disk birleştirmek için harici programlar da kullanabilirsin.

Hem disk birleştirme hem de sistem performansını arttırmak için sana bu programı tavsiye edebilirim. (Trojan / Virüs Taramasından Geçir)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=408295&highlight=tune

onekedisi çok teşekkürler aydınlattığın için sağol:victory

allah razı olsun kardeşim çok çok teşekkürler

Geri