Kurşun Geçirmez XP

betho

New member
Reaction score
0
Kurşun Geçirmez XP

Artık Windows'u da "Kurşun Geçirmez" şekilde zırhla donatmak mümkün. Regedit dosyasında bir kaç işlem yapmak yeterli olacak dostlar.

Başlat /Çalıştır/regedit

Hedef Dosyası :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters

Buraya 7 adet "DWORD-Wert" ekliyecegiz.Bu Dword lerden bazıları windowsta bulunabilir onları yeniden eklemenize gerek yok

sadece değerlerini değiştirin.

Bu eklediğimiz dwordler ve verdiğimiz değerler sayesinde Windows eskisinden daha stabil çalışıyor.

Bunu yapmak için regeditte sayfanın boş bir yerine sağ tıklayıp açılan menüden yeni DWORD değeri oluşturuyoruz.

1. oluşturduğumuz değerin ismi ''TcpMaxDataRetransmission'' adında ve degeri 2 olacak.

2. ''SynAttackProtect'' adinda ve degeri 2 olacak.

3. ''TcpMaxHalfOpen'' adinda ve degeri 100 olacak.

4. ''TcpMaxHalfOpenRetried'' adinda ve degeri 80 olacak.

5. ''EnableDeadGWDetect'' adinda ve degeri 0 olacak.

6. ''EnablePMTUDiscovery'' adinda ve degeri 0 olacak

7. ''KeepAliveTime'' adinda ve degeri 300000 olacak

Bu islemleri yaptıkdan sonra çok saglam ve karalı bir Windows a sahip olacaksiniz haydi hayırlı olsun.

Eğer ben elle tek tek giremem bir tıklama da bunlar eklensin diyorsanız aşağıdaki linki tıklayın
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=419771&page=4&postcound#32
TCPIP Parametrs.reg yazan bağlantıdaki dosyayı çekin ve kayıtları ekleyin...
Teşekkür etmek bir erdemdir...

Onekedisi'ne katkılarından dolayı teşekkürler....
Saygılarımla...Alıntıdır...

eLine SaqLık :)

pcye zarar vermesinnn biraz riskl,i bir iş

sistem bilgisi olan arkadaşlardan birisi şunu bir .reg dosyası yapıp paylaşsa yha ne güzel olur .) paylaşan arkadaşım emeğine sağlık

ewvallah kardeş sagolasın

saol dostum işe yarar

Eline sağlık.....

tesekkurler kardees,emegine saglik ama benim bir sorum olacak...degerleri ondalik tabaninda mi yoksa onaltilik tabandami girecez???:saskin:saskin:saskin???

iyide arkadaşım tcpip ile stabil xp nin ne alakası var acaba ağla ilgili bi durum olmasın bu hem regeditte edit yaptıktan sonra stabilite artması benim bildiğim regde gereksiz kayıtlar silinince stabilleşiyor windosw bir açıklarmısın nasıl ve ne için stabil çalışıyor makina HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters altında değişiklik yaptıktan sonra???

hangi kayıtların neden değiştiği hakkında akılcı bir açıklama yapılmamış
eğer yararlı bir şey olsa zatem microsoft yapardı ben regeditle oynanmasını tavsiye etmiyorum

Geri