Kurşun Geçirmez Bionic XP

çok Sağol,hakikaten Hızlı....daha Ne Olsun

teskk kardes deniorum şimdi

ewet denedim aksm dediklerini aynen uyguladım fark etti biras ...aksam kapattım pc yi..

bu sabah actım ve pc inanılmaz kasıo eksradan hiç bir programda eklemedim...ama mauseyi oynatırken bile takılıyor oyunlar oynanılmaz halde ne yapmalıyım ?

teskk kardes deniorum şimdi

ewet denedim aksm dediklerini aynen uyguladım fark etti biras ...aksam kapattım pc yi..

bu sabah actım ve pc inanılmaz kasıo eksradan hiç bir programda eklemedim...ama mauseyi oynatırken bile takılıyor oyunlar oynanılmaz halde ne yapmalıyım ?

sxk6tg.png

Kıymetli kardeşim şu ana kadar yani dünden beri 142 kişi kullanıyor inan bu dediklerini diyen olmadı bir aydan beri bende kullanıyorum bırak sorunu makinamdan bu güne kadar aldığım en büyük zevki yaşıyorum gelen yorum ve teşekkürlerde bu yönde başka bir sorun olmasın.Ama illada ben sorun yaşıyorum dersen yapılan değişiklikleri geri alabilmen için sana yeni bir reg yollarım

ya dostum bu registry kayıtlarından mı oldu bilmiyorum ama benim makina da acayip kasıyo, az daha format atacaktım makinaya zor kurtardım, bu arada reg ayarlarını geri almak mümkün değil çünkü registry'ye yeni kayıt girildiğinde eski bir değer varsa yeni değer eskisinin üzerine yazılır. ancak default değeri tekrar girersen dediğin olur.

denemek isteyen arkadaşlara tavsiyem denemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmalarıdır.

yanlış anlama dostum senin reg kayıtlarından mı oluyor emin değilim ama pc az daha göçüyodu. daha yeni format attım pc'ye. :emzik

emeğine sağlık

ya dostum bu registry kayıtlarından mı oldu bilmiyorum ama benim makina da acayip kasıyo, az daha format atacaktım makinaya zor kurtardım, bu arada reg ayarlarını geri almak mümkün değil çünkü registry'ye yeni kayıt girildiğinde eski bir değer varsa yeni değer eskisinin üzerine yazılır. ancak default değeri tekrar girersen dediğin olur.

denemek isteyen arkadaşlara tavsiyem denemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmalarıdır.

yanlış anlama dostum senin reg kayıtlarından mı oluyor emin değilim ama pc az daha göçüyodu. daha yeni format attım pc'ye. :emzik

Dostum bu atarlar bütün internette xp ye ince ayar altında elle yapılan şekliyle anlatılıyor dağıtılıyor ve bu ayarlamaları yapan herkes paylaşımı yapan kişiye müthiş teşekkürlerde bulunuyor

Benim yaptığım ise bu ince ayarları manuel olarak yapılma şeklinin ötesinde bir araya derleyerek reg dosyası halinde otomatik hale getirmek oldu.

Üstelik ben bu reg dosyasını sanal makinalar dahil evde ve iş yerinde yaklaşık 15 ayrı makinada bir aydan fazla denedim halende kullanıyorum

Üstelik xp nin piyasada bulunan en az 7-8 ayrı modifiyesini kurup onlarda da ayrı ayrı denedim bu zaman sonunda hızdan ve stabiliteden başak bir şey görmedim ve paylaştım

Açın google ı registry ayarları yazın arattırın karşınıza yüzlerce sayfa çıkar ve oralarda verilen ayarlar ve kullanıcı yorumlarına bakın hepside mutlu

Ayrıca reg ayarlarını geri almak mümkün değil demişsin ama bu çok mümkün dostum aynı dosyanın ayarları geri alan versiyonunu da vericem hazırlayınca (Bu hafta sonuna doğru yayınlarım işyerinde 4 günlük bir yoğunluk var hemen ardından editleyip onuda vericem)

Not Kötü bi paylaşımsa ben konumu kapatmaya hazırım...Ama lütfen reg dosyasının içindeki ayarlar hakkında bir araştırma yapın ve kullanan onbinlerce insan ne demiş buna bi bakın lütfen.........

aynı dediklerin bnm pc dede oldu formatlamak zorunda kaldın.hazırlayan arkadasım seni suclama gibi bi niyetim yoq..snn dediklerinin aynısını yaptım ama harddisk ten olcaktım :saskin

kendin sil daha iyi be :D

denemeyi ve kullanmayı çok isterdim ama ,birşeylerle oynamak tehlikeli iş,yani herşeyin bi bedeli olmalı dimi...emeğine sağlık....

denedim baya farketti hatta uçtu sistem eline sağlık ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM

tşk arkadaşım eline sağlık gerçekten çok güzel olmuş performance baya bi değişti

allah razı olsun işlemleri yaptıktan sonra bi reset atmamış olmama rağmen etkisini direkt göstergi..herkes güvenerek yapabilir..

sağol kardeşim ellerine sağlık 10 numara olmuş

denedim.çok harika.xp m 25 saniyede kapanıyordu.şimdi 10 saniyede kapanıyor.benim pc çift işletim sistemli.vistada kullanmak nasıl olur.yorumlarını bekliyorum.emeğine çok sağlık.

Geri