Kurşun Geçirmez Bionic XP

betho

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu hazırladığım reg dosyasını bilgisayarınızda çalıştırın sistemin hızlı açılıp kapanmasından başlat menüsüne kadar her şeyin ne kadar hızlandığını görün.
Ayrıca şu aşağıdaki iki satırı C:/Windows/system32 dizinindeki Aotoexec.Bat veya Autoexec.Nt adlı dosyayı not defteri ile açarak sonuna kaydedin sonra linkte verilen dosyayı çekin ve içindeki .reg uzantılı dosyayı çalıştırın daha sonra da değişikliklerin etkili olabilmesi için pc’nizi yeniden başlatmanız gerekiyor.

Autoexec.Nt (veya .bat) dosyasına eklenecek verinin nasıl ekleneceğini size kolaylık olsun diye resimlerde anlattım.
Bu satırları copyalayıp yapıştırın
del C:WindowsTemp*.tmp>nul
del c:windowsprefetch*.pf>nul
.reg dosyasını çekeceğiniz link
Link: http://rapidshare.com/files/118938778/Upload_ByBetho_Kur_un_Ge_irmez_Biyonik_XP.rar

Rar Pass:ByBetho

3499km0.jpg

2e3syeq.jpg

Haydi kolay gele
Xp’yi hiç böyle hızlı ve stabil görmediğinizden eminim.Performans canavarına dönüşen XP’nizin tadını çıkarın..
Not:Bu işlemler sadece XP’de denenmiştir.Vista’da ne olur şu an bilmiyorum deneyip ilerde editlerim…
Kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum…
Saygılarımla..

deneyen varmı acaba:eek:

boot ayarlarıyla oynamak, acemilerin çok dikkat etmesi gereken bir olay.
deneme-yanılma yoluyla riske girilemeyeek kadar sonuçları üzücü olabilir.
ben bu tür paylaşımlara karşıyım.

bu tür programlar deneyerek verilmeli.
çoğu alıntı oluyor ama alıntı olduğu bile yazılmıor.
ayrıca, deneyen varmı ifadesi çok yanlış.
birileri kurban olmak zorunda değil..

boot ayarlarıyla oynamak, acemilerin çok dikkat etmesi gereken bir olay.
deneme-yanılma yoluyla riske girilemeyeek kadar sonuçları üzücü olabilir.
ben bu tür paylaşımlara karşıyım.

bu tür programlar deneyerek verilmeli.
çoğu alıntı oluyor ama alıntı olduğu bile yazılmıor.
ayrıca, deneyen varmı ifadesi çok yanlış.
birileri kurban olmak zorunda değil..

Canım kardeşim ben hazırladım bunu alıntı değil dosyayı indirip bakarsan her tarafında buram buram ByBetho ibaresini görürsün ayrıca denemeden vermiyorum bu rür paylaşımları benim bütün konularımı arattır bakalım hiç birinde zarar gördüm diyen varmı

Arkadaşlar bu hazırladığım reg dosyasını bilgisayarınızda çalıştırın sistemin hızlı açılıp kapanmasından başlat menüsüne kadar her şeyin ne kadar hızlandığını görün.
Ayrıca şu aşağıdaki iki satırı C:/Windows/system32 dizinindeki Aotoexec.Bat veya Autoexec.Nt adlı dosyayı not defteri ile açarak sonuna kaydedin sonra linkte verilen dosyayı çekin ve içindeki .reg uzantılı dosyayı çalıştırın daha sonra da değişikliklerin etkili olabilmesi için pc’nizi yeniden başlatmanız gerekiyor.

Autoexec.Nt (veya .bat) dosyasına eklenecek verinin nasıl ekleneceğini size kolaylık olsun diye resimlerde anlattım.
Bu satırları copyalayıp yapıştırın
del C:WindowsTemp*.tmp>nul
del c:windowsprefetch*.pf>nul
.reg dosyasını çekeceğiniz link
Link: http://rapidshare.com/files/118938778/Upload_ByBetho_Kur_un_Ge_irmez_Biyonik_XP.rar

3499km0.jpg

2e3syeq.jpg

Haydi kolay gele
Xp’yi hiç böyle hızlı ve stabil görmediğinizden eminim.Performans canavarına dönüşen XP’nizin tadını çıkarın..
Not:Bu işlemler sadece XP’de denenmiştir.Vista’da ne olur şu an bilmiyorum deneyip ilerde editlerim…
Kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum…
Saygılarımla..

eline saglik arkadasim,tesekkurler,bilmeyen arkadslarimiz icin bu ayarlar,temp dosyalari ile prefetch dosyalarinin bilgisayarin kapanmasiyla otomatik silme islemidir,ben yaklasik 3-4 seneden beri kullaniyorum bu regedit girdilerini

RAR şifresini yazarmısın?

Kardes Sifreyi Yazmayı Unutmussun Deneyerek Buldum Şifre : ByBetho

Hocam ellerine sağlık windows dehşet bi şekilde değişti bazıları zararlı falan demiş ama ben senin reg dosyasını kontrol ettim ve merak edenler için resmini çektim veriyorum bkarlarsa belki zarardan çok fayda bulacaklaranına kanaat getirirler.Arkadaşları da hoş görmek lazım çünkü bu pek bilinen ve üzerinde uğraşılan bir şey değeil bizler için.Elinize sağlık baya bi emek vermişsiniz bu arada benim pcnin başlat menüsü dahil her yeri uçmaya başladı gerçekten müthiş olmuş tebrikler...

Reg dosyasını içeriğini merak edenler indiremiyorsanız işte içeriğinin resmi
1g4n78.png

tek kelimeyle süper ellerine sağlık. o casus olayıda güzelmiş. koskoca microsoft ne ister ki benden casus koymuş bilgisayarıma :)

çok farketti eline sağlık iyi oldu bu açılma ve kapanma hızlandı klasörler daha hızlı açılıyor artık

Güle güle kullanın kardeşim bunun yanı sıra birkaç ince ayar daha var onları şu ana kadar deniyorum konunun ilerleme ve ilgi durumuna göre yakında onlarıda vericem sen o zaman gör xp'yi hiç program yüklemeden ek yük bindirmeden nasılda uçacak.....

arkadas yardimci olurmussun
su Reg dosyasını napacaz biryere mi yuklucez yoksa sadece ustune basip ??

arkadas yardimci olurmussun
su Reg dosyasını napacaz biryere mi yuklucez yoksa sadece ustune basip ??

Ewet arkadaşım önce üzerini çift tıkla sonra resimlerde ki gibi evet ve tamam a bas işlem tamam işte bu kadar basit...Yalnız değişikliklerle ilgili genişçe bir yorum bekliyorum ona göre...

2r7u4r8.png

4tadtx.png

Registy kayıtlarıyla oynamak, istenmeyen sonuçların oluşmasına neden olabilir, Israrla denemek isteyenlere Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme'den Geri Yükleme Noktası oluşturmalarını tavsiye ederim.

Verdiğin Reg Dosyası'nda bazı yararlı registry kayıtları var.

1-) Klasör hızlandırma performans artışı sağlıyor.

2-) Bilgisayar açılışında NumLock'un otomatik olarak açılması çok kullanışlı ve zararsız bir ayar.

3-) Emeğine Saygı Duyuyorum.

Bunların yanında;

1-) Windows kapanışında programlar otomatik olarak kapatılırken yapılan program ayarları değişiklikleri kaydedilir ve program sağlıklı bir şekilde kapatılır. Programların hızlı bir şekilde kapatılması yapılan program ayarlarının kaydedilememesine neden olur ve programı tekrar açtığınızda programın eski ayarlarıyla karşılaşırsınız. Bunun yanında program sağlıklı kapatılamadığı için bazı verileri de kaybedebilirsiniz.

2-) Başlat Menüsü'nün hızlandırılması 1 alt menüye ulaşmak istediğinizde yolunuzun üzerindeki bütün menülerin açılmasına neden olur. Bunun sisteminiz kaldırdığı sürece bir sakıncası yoktur ama sisteminiz yavaşladığında menülerde takılmalar yaşarsınız. Bu sürenin optimum olarak ayarlanması daha doğru olur.

3-) del c:windowsprefetch*.pf>nul satırında büyük / küçük harf'e dikkat edilmesi gerekir. Bu satır del c:WindowsPrefetch*.pf>nul şeklinde olmalıydı (eğer komut doğru yazılmışsa ve Windows XP "Windows" klasörüne kurulmuşsa).

4-) Mavi Ekran Hataları'nda bilgisayarın başında değilsen ve bilgisayar otomatik olarak yeniden başlatılırsa hata kodunu göremezsin.

5-) RAR Dosyası'na WallPaper eklemen çok gereksizdi.

6-) Kurşun Geçirmez Bionic XP başlığı reklam kokuyor. Konuyla hiçbir alakası yok.

Unuttuğum birşey varsa arkadaşlar eklesinler lütfen.

Bütün bu ayarları Tweak-XP Pro'yla yapabilirsiniz. ( http://www.totalidea.com/ )

Edit: Pardon arkadaşım ya... Ben de bu avatarı nereden hatırlıyorum diyorum... Özür Dilerim kardeş. Seni tanıyamamışım. Paylaşımlarının devamını bekliyorum yalnız registry ayarlarıyla oynarken dikkatli olmalısın.

Canın sağolsun kardeşim......Ben bir aydır kullanıyorum sorun yok yüzlerce insanda kullanıyor sorun yok herkes memnun reklam dersen hiç yok iyi niyete dayalı bir çalışmanın sonucudur takdir sizin....Özür dilemen gerekmez her şey daha iyiye ulaşmak için...

Not Tweak xp pro dediğin programın daha iyisini yazarım ama ben kurulumsuz sadece reg ayarlarıyla yapayım istedim yani sıfır bellek kullanmak için...

Canın sağolsun kardeşim......Ben bir aydır kullanıyorum sorun yok yüzlerce insanda kullanıyor sorun yok herkes memnun reklam dersen hiç yok iyi niyete dayalı bir çalışmanın sonucudur takdir sizin....Özür dilemen gerekmez her şey daha iyiye ulaşmak için...

Kendini biraz geliştirirsen yazarsın kardeşim. Sende potansiyel var. :)

Dosyanın editlenmiş halini yolluyorum sana kardeşim 1 sn.

http://rapidshare.com/files/119160094/Kursun_Gecirmez_Bionic_XP_by_Betho.reg (Direct Download)

Güle Güle Kullan.

Not: 300. Teşekkür senden geldi, bu şekilde gelsin istemezdim ama kaderde varmış napalım. =)

Geri