Kullandığınız antivirüs programları?

Kullandığınız antivirüs programları?

• Kullanılan toplam oy
    89

babacan6

New member
Reaction score
0
Kullandığınız Antivirüs Programları nelerdir?Eğer tercih sebebinizide yazmak isterseniz yorumlarınızı ve virüs programlarını birbirleriyle kıyaslamalarınızı bekliyorum arkadaşlar.Kendi deneyimlerinize göre yazarsanız sevinirim.Listede bulunmayan virüs programlarını kendiniz cevap olarak yazabilirsiniz.Maximum 10 maddelik anket yapılabilmektedir.

en iyisi avira ama şuan nod 32 var diye onu tıkladım avira full arıyorum hemen nodu kaldırıp avira kuracam gerçekten kalite derseniz avira derim

Virüs ProgramI KuLLanmıyorum ;)

zamanında kuLLandıkLarım GData Kaspersky Avast ;)

ben norton 2010 kullanıyorum.ben AV comparatives şirketinin yaptığı tarafsız teste bakıyorum en sonki testte 50 defa söledim ama norton 2010 birinci geldi.burdaki antivirüslerin hepsini kullandım en iyileri,kaspersky,gdata,norton,bitdefender,eset ve avast.bu antilerden herhangi birini kullan farketmez ama bence norton 2010 kullan şu an kullanıyorum ve memnunum,üstüne mutlaka ve mutlaka iyi bi koruma istiyosan antispyware programı kullanmak gerek.çünkü bu antilerin hepsi antispyware ve trojanlara karşı az koruma sağlar.bu antilerin üstüne webroot spysweeper yada spyware doctor kurarsan çok ii olur.yok eğer tek antivirüs kullancam diyosan seçimin norton 2010 olmalı.tek başına en iyi korumayı o sağlar.

Nod 32 kullanıyorum... Hemen hemen virüs kaçırmıyor ve Nod 32 kullandım kullanalı bilgisayarıma format atmadım daha... Eskiden avast kullanıyordum taki klasöri açmaya yarayan bir dosyayı virüs diye silene kadar....

Fanatik derece de ESET'ciyim ama yinede biliyoruzki tüm antivirüs'ler azda olsa virüs kaçırmıyor değil.
birazda PC'yi kullanan kullanmayı bilmedikten sonra istediğiniz kadar iyi bi Antivirüs olsun mutlaka kaçırıcaktır. :eek:

Eset

:thumbup:
arkadaşlar bende eset derim bende 4.0437 var
->sistemi kasmıyor
->virüs taraması yaparken aynı anda oyunda rahatlıkla oynayabiliyorum
->kaçırdığı virüs sayısı yok denecek kadar az
->kolay bir arayüz
->sıkıntı yaratmaz
->tavsiye edilir
:thumbup:

Eset Smart Security tabiki...2005 model laptopumda kullanıyorum,eski bi makina olmasına karışın kesinlikle kasılma yok,virüsten yana da bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar...Şiddetle tavsiye ediyorum.

arkadaşlar yukardaki antilerin alayını deneme sürümü olarak. avast ev sürümünü, kasper ve nod32 nin de full sürüm kullanndım.( hackhell ailesinin üyesi olmanın verdiği ayrıcalıkla:) )
her kurmaya 2 antivirüs kurarım. GEÇENLERDE ÜÇÜNCÜYÜ DENEDİM PC DONDU FORMAT ATMAK ZORUNDA KALDIM, DAHA DENEMİYORUM:) bunlara ilave solucan veya truva atına karşı anti spamlar kullanırım.
şu an Ad_aware ve nod32 kurulu buna ilave olarak Anti-malware kurulu McAfee güvenli site programı da kurulu olduğu halde. geçen gün pc deki yavaşlama neticesinde tarama yaptırdım. her taramada her anti bişey buldu... en sonunda combofix le tarattım 4 tane de o buldu:)
uzun lafın kısası üç aşagı beş yukarı antivirüsler aynı. her harükarda ayda bir genel temizlik yapmak zorundayım...

bilgisayarı en az kasanı yani nod32'yi kullanırım

benim kullandığım antivürüsler nod32-avira- kaspersky int. esc.-- avg
ama bunların içinde hangisinden memnun kaldın dersen avira premium security suite şuan kasper kullanıyorum avirada key sorunu yaşadığım için bide bu ayarlarını yapamadım avirada yani haftalık tarama istemesini aylık tarama yapamadım bi türlü hani sürekli keyini bulabilceğimi bilsem 1 saniye düşünmeden avira premium security suite derim başkada bişey demem

Saygılarımla

Antivirüs programına para vermek istemediğimden Avira'nın ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Para verecek olsam Norton Internet Security 2010 alırdım.

ben mecburiyetten not32 kullanıyorum bilgisayarım iyi değeil arakdaşım kaspersky ı çalıştırmayacağını söylüyor yani çalıştırır da biraz kasaar diye mecbur not32 takılıyorum

İlk başta arkadaşımın açmış olduğu virüs programları seçeneklerinde Avira yı göremiyorum, bu yüzden bu anket sonucu bu konuda yeteri derecede bilgisi olan ve olmayanlar konusunda karışık gerçeğe dayalı bir anket olmayacaktır.......

Gelelim hangisinin iyi olduğu konusuna;
Herkes kendine göre, bilgisayarına göre yada kullanma şekline göre, hepsinden önemlisi kullandığı Antivirüs programına göre fikir beyan ediyor.
İster istemez burada yanlış fikirler demiyeyimde eksik ve yetersiz bilgiler beyan ediliyor.....

Şimdi her antivirüs programın farklı mantık ve arayüz içeriği vardır.
Bu yüzden ben virüs programını çalıştırıyorum hiçbir virüs bulamadığı için çok iyi sayılır mantığını ortadan kaldırın.

Programları değerlendirirken her kriteri göz önünde bulunduracaksınız......

Ben bu konuda çok iyi bir tercübeye sahip olduğum için ve kullanmadığım program yok gibi diyerek, ve bu bilgi birikimine güvenerek güveneceğim 2 program var.....

Avira Premium Security Suite ve GDATA Total Care
Ama benim kullandığım Avira ve üzerine herkeslede bu konuda tartışabilirim.....

Saygılar.

Sürekli kullandığım Anti virüsüm yok,Kaspersky pc yi cok kassada tek geçerim

Geri