"Kulüp yıkılsa altında kalsam!"

by.erce

New member
Reaction score
0

4415_B_SuleymanHurma009.jpg

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kişisel intikam peşinde olan birilerinin kendisini yıkmak için var güçle çalıştıklarını, ancak her defasında olduğu gibi yine bu girişimlerinin başarısız olduğunu söyledi.
Kendisinin hiç konuşmadığı halde kendi ağzından haberler yayımlandığını ve Kayserispor’u yıpratmak için var güçle çalıştıklarını savunan Hurma, bu kişilerin Kayseri’de ne yapmaya çalıştıklarını herkesin bildiğini vurguladı.

"Kulüp yıkılsa altında kalsam!"

Hakkında olumsuz haber yapmak için mutlaka bir şeyler bulup-buluşturulduğunu ifade eden Hurma şöyle konuştu: “Kişisel meselelerini Kayserispor’un üzerine yıkmaya çalışan kişiler var. Bu insanlar Kayserispor kulübüne zarar vermek için artık her şeyi denemeye başladılar. Yani kulüp yıkılsa altında ben kalsam kulübe acımazlar, benim altında kaldığıma sevinirler. Ancak bu insanların foyası yakın bir tarihte ortaya çıkacaktır. Tarihimizde hain olarak görünen kişilerin aslında bir vatansever oldukları, vatansever oldukları bilinen kişilerin de vatan haini oldukları nasıl ortaya çıktıysa bu insanların da ne oldukları yakın bir tarihte ortaya çıkacaktır” dedi.

"Gücümü düşmanlarımdan alıyorum"

Sporx’e dert yanan Kayserispor’un başarılı Genel Menajeri Hurma, gücünü dostlardan değil, düşmanlardan aldığını söyledi. Baskılardan, iftiralardan hiçbir zaman bıkmadığını ve hiçbir zaman mücadele etmekten usanmadığını söyleyen Hurma, “Ne biliyorsam, ne düşünüyorsam ne başarıyorsam Kayserispor için yapıyorum. Bu takımı bir yerlere getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Ancak birileri bunlardan habersiz, bizden de habersiz bizim ağzımızdan söylenmiş gibi dedikodular üretiyor. Kendi okuyucu kitlesine okutuyorlar. Bu insanların amacının ne olduğunu Kayseri’de bilmeyen yok. Bu nedenle mahkemelik olduğum bu insanların foyası elbet ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Topuz meselesi sıktı

Mehmet Topuz hakkında konuşmak dahi istemeyen Hurma artık bu oyuncunun son durumunu bekleyeceklerini söyledi. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir çıkmaza gelindiğini ancak er ya da geç bu konunun netlik kazanacağını söyleyen Hurma, dolduruluşa gelen bir oyuncunun sonuçlarına da katlanması gerektiğini ifade etti.

Kaynak : Sporx.com

İşini İyi Yapan Bir Menejer OLsaydın, İş Bu BoyutLara GeLmezdi.100 bin Euro Daha FazLa Para KoparabiLmek Adına İki KLübü Birbiriene Düşürdün.

Geri