Kucuk Boyutlu Bir XP ariyorum..

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar..
durumu anlatayim belki yasayan varsa bilir +)

eepc aldim dun yurtdisindan xp yukleyecegim ama hdd 4gb :)

elinde kucultulmus xp olan varmi acaba? nlite ile kuculttum yeterince ama eepc mantigini bilmedigim icin hata aliyorum bazi olaylarda..

500 600 mb tutan bir xp yeterli olabilir piyasadaki 80mb lik ing xplerde bi halt yok o yuzden onlari onermeyin :)

simdiden tesekkurler modeli de yazayim bu arada

asus eepc 4g

Arkadasim forumlardan XP SP3 GOLD EDITION,veya PERFECT edition olarak aratdir,sanirim 6 vey 7 parca halinde rapidshare`den indireceksin.Bu rar dosyasini actikdan sonra (nasil acacagini orda guzle sekilde anlatiyor)Acildikrtan sonra elinde guzel bir xp programi oluyor600-700 mb civarinda office dahil olamk uzere icinde programlar hazir.Ama bunu flashdiskine atmalisin,cunku o aldigin ee pc de DVD rom olmadigi icin,bios ayarlarindan acilisi USB olarak ayarlarsan xp kurulumunu flashdiskden kuracaksin yaklasik 1 saat belki fazlada surebilir bilgine,takildigin bir yer olursa mailine beklerim.

dostum tesekkur ederim de benim boyut problemim var kucuk boyutlu bir xp lazim..

gerci hallettim xp sp2 uzerinden birkac tane eklentiyi cikardim suan guzel 630mb tutuyor gayet hizli ve aradigim hersey mevcut :)

cok tesekkur ederim ilgin icin izmire selamlar..

LiteXP 143 MB
XP içinden gereksizler kaldırılmış,oynamalar yapılmıştır.İçinde IE duruyor.Oyunlar için ideal.
Kendim hazırlamıştım arkadaşım.Bu forumda paylaşmamışım.
WMP yok ama WMP11 kurabiliyorsun.
127 MB açınca 144 MB.
İçindeki dosyayı ikinci defa çıkarmayacaksın.Gerekirse nasıl yazdıracağını anlatırım.
http://rapidshare.com/files/128981598/LiteXP.By.Morning.TnC.Team.rar.html

bu da örnek resimler
kurulum
kur4.png

masaüstü
masa1.png

tesekkurler dostum : )

bi deneyeyim bakalim : )

sanirim 2. dosyadan kastin iso degilmi :) merak etme dikkat ederim ona da :)

simdiden saol deneyeyim yorum yaparim :)

konu üzerinden epey zaman geçmi ama bu lite xpyi kurup kullanan varm? varsa driver sorunu felan var m ?

Geri