Kriptoloji bölümüne adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de destek veriom ne zaman o başlıı görsem dalıyom içeri kim var
septagh bu konuda başka kimze yazmıyo zaten destekliom seni ;)

Bence uygun değil daha çok çalışman lazım :D:D

Şaka bi yana 1 numarasın sen ;) yakışır :p

destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

Septagh gördüğüm kadarıyla bu konuda ilgin var ve daha çok önem vereceğini de düşünüyorum...başarılar dilerim;)...tabi karar üst yönetimindir

KHANCYBER' Alıntı:
Septagh gördüğüm kadarıyla bu konuda ilgin var ve daha çok önem vereceğini de düşünüyorum...başarılar dilerim;)...tabi karar üst yönetimindir

Kesinlikle top benden çıktı şindi sıra yönetimde...

baba top senden çıktı ama asıl görev senin üstünde yine hep rahat davranma çalış çalış çalış

Hayal@' Alıntı:
baba top senden çıktı ama asıl görev senin üstünde yine hep rahat davranma çalış çalış çalış

ben zaten rahatsız biriyimdir hiç huzurlu ve mutlu olmam sorunluyum yani.Ama her zaman çalışıyorum ve devam edeck...:)

SEPTAGH' Alıntı:
Selamlar

Aslında bu başlığı açmak için inanılmaz düşündüm sonunda açtım.Aslında modların görevi bölümdeki düzeni sağlamak yardımcı olmak vs...Ama bu bölüme pek ilgi olmadığı için düzen e falan gerek yok.Ben Mod olsamda olmasamda paylaşımlarım elbetteki eskisi gibi devam edecek.

Şunları belirtmek isterim

Forumlara kattığım bütün dokümanlar alıntıdır.Sadece birini ben yazdım o da çok amatörce.

Asıl mesleğim mimarlık nişanlım bil.müh mezunu onun şeçmeli dersiydi kriptoloji ben de katıldım derslerine(Ünv.okurken)Onların sınavlarında tam puan 60 ken benimkinde 35 ti(Ben de giriyodum sınavlarına)Bu olay beni çok sardı ve devam ettim.

Sorusu olan herkeze yardımcı olabileceğime inanıyorum.

Kriptoloji bölümüne mod adayıyım.

Günde 15 saat en az netteyim.

Saygılar

+10000 fuLL destek dostum sana bu bolume en yararlı olacak kişilerden birisisin hakkında hayırlısı olsun

Sılver desteğin için sağol hocam...

bence bu konutyu kapatalım ha ne dersiniz bu arada sebb tebrikler

sep abime modluk werin yoksa bu siteyi baştan aşşaya yakarım
dd9ip.jpg

o biiiir mod
o biiiir mimar
o biiiir kiiii üüüç döört

S E P T A G H
dd9ip.jpg

Cr4ck3r' Alıntı:
bence bu konutyu kapatalım ha ne dersiniz bu arada sebb tebrikler

hehehe gereken yapıldı

konu LOCKED :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri