Kriptoloji bölümüne adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEPTAGH

New member
Reaction score
0
Selamlar

Aslında bu başlığı açmak için inanılmaz düşündüm sonunda açtım.Aslında modların görevi bölümdeki düzeni sağlamak yardımcı olmak vs...Ama bu bölüme pek ilgi olmadığı için düzen e falan gerek yok.Ben Mod olsamda olmasamda paylaşımlarım elbetteki eskisi gibi devam edecek.

Şunları belirtmek isterim

Forumlara kattığım bütün dokümanlar alıntıdır.Sadece birini ben yazdım o da çok amatörce.

Asıl mesleğim mimarlık nişanlım bil.müh mezunu onun şeçmeli dersiydi kriptoloji ben de katıldım derslerine(Ünv.okurken)Onların sınavlarında tam puan 60 ken benimkinde 35 ti(Ben de giriyodum sınavlarına)Bu olay beni çok sardı ve devam ettim.

Sorusu olan herkeze yardımcı olabileceğime inanıyorum.

Kriptoloji bölümüne mod adayıyım.

Günde 15 saat en az netteyim.

Saygılar

Abi Nette Oldugun Saati Yazmana Gerek Yoktu
Oraya Zaten Senin Mod Olman Lazim
Hatta Bu Basligi Acmana Bile Gerek Yok :d

Kesinlikle Yanindayim Abi Oraya Sen Gerekirsin

yüzde yüz destek veriyorum septagh a o bölümü hak eden biri bence ..

sep senin için ve hackhell için hayırlısı olsun .

+1

Abi kesin mod olman lazım senin foruma inanılmaz katkıların var. İnşallah olursun.

hojam herkes destek verir ben veremesmiyim ol arkandayım dark bu paylaşımları görmemezlikten gelmes benden tam not aga sana seviorm cunku seni:D:D:D

HAHA O BÖLÜME SEPTAGH DAN BAŞKA GİREN YOK ZATEN :d

YAKIŞIR SEPTAGH GÜZEL OLUR HATTA....KİM TUTAR SENİ...:D

Hiç bir şekilde anlamam o konudan ama anlatacak birilerine ihtiyaç varsa o da Septagh ;)

Cagri0905' Alıntı:

Az da olsa var abi öö leme yawwss.Kady ve seven ı görmüştüm bi aralar.Ama İfrit i de alıştıracam:D:D

Sonuna kadar arkandayım... Ben bazen okuyorum güzel dökümanlar oluyor ve döküman veren de fazla kişi yok :) , kesinlikle mod olmasından yanayım kısacası benden de +1 , hadi sep hayırlısı , konuda başarılı olacağından eminim zaten ;) , kolay gelsin herkese...

ben bı dok bastan sona okudum
ertesı gun basıma agrılar gırdı :p saka cıddı anlamda bos zamanda okunması gerekn bır sey

ve mod ıcın kesınlıkle o bolum senden sorulur

Septagh benden de sana bir olumlu oy. Kripte seni tek geçerim az çok bilgimi de senin dok lara borçluyum

septagh zor anlaşılır şeyler yazmada ol sonra anlamakk için uraşmayalım bide :D:D neyse destekliyorum seni dostum

Cagri0905' Alıntı:

YAKIŞIR SEPTAGH GÜZEL OLUR HATTA....KİM TUTAR SENİ
+1

evrenbesiktas' Alıntı:
destekliyorum :D hiç girmesem de :p sen şmdi rüyanda kriptolojiyi adultu geçmiş olarak da görürsün heheeh

hahahah olacağına bak gerçi belli de olmaz ifrit i gördüğüme göre onu hayli hayli görürüm:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri