Kral Sezer ve Şövalyeleri

Bugün "Anayasa Mahkemesi çok iyi yaptı aferin SEZER'in adamlarına, çok iyi iş çıkarıp Anayasa yı delik deşik edip eleğe çevirdiler" diye övgüler dizenler

Abdullah GÜL mahkemeye üye atadığı zaman ne diyeceklerini çok merak ediyorum

herkes diyoki bu çoğunluğun kararıydı anayasa mahkemesi çoğunluğu ezdi geçti ama hükümet bana sormadı türban kararının çıkarırıken siz %47 aldıysanız bu üklenini %53' ü oy vermedi yani bu karara karşı kimse yok demokrasi çöktü yok bilmeme ne gibi anlamsız cümleler kurmasın oh ne ala memleket tek parti olarak geldim istediğimi yaparım yapamazsınız yapamayıncada böyle mahalle karıları gibi şarlarsınız millete ...Anayasa Mahkesinin verdiği kararı destekliyor ve ülkeyi yobazlara bırakmadıkalrı için teprik ediyorum....

seçim sistemleri senin dediğin gibi hiç bi ülkede yürümez. meclisdeki çoğunluğa bakılır.ayrıca çoğunluğun hakları korunurken azınlığın haklarına gaspedilemez.

bu değişiklikte çoğunluğun hakları korunmakta(kızlar istediği kıyafeti giyebilir...).azınlığın yasaklarıda kaldırılmakta( baş örtülü kızlarda girebilir/yasada belirtilmeyen bi yasak uygulanamaz).şimdi bu başörtüsü yasağının kalkmasına %53 ztn karşı değil akp 47 chp 14 topla bakalım ne ediyor.geriye ne kalıyor."bana sormadı" demişsinde sen kimsin ?imparator falanmı sanıyon kendini aferim sana .

başörütlü kızlarında ünive girebilmesi senin haklarına aykırı değil.

Geri