Kota Sorunu

ttnet bu kadar kafayı aldı daha ayakta helal olsun bu araplara :D

Bende Kotalıyken Hep kontrol ederdim kotayı ay sonu dediğiniz gibi bişeyler olurdu giremezdim bende. :D

TTnet'e kafam girsin. :)

sacma sapan konusmayın..ttnetle ne alakası var..
facebookdan vıdeo ızlemen tabıkı kotanı artıır..99 yılında degılız..artık hersey yuksek byte larla ıslem goruyor..
ınternet uzerınde ses ve goruntu akısverısı olduugu zaman kota yukselır..

sacma sapan konusmayın..ttnetle ne alakası var..
facebookdan vıdeo ızlemen tabıkı kotanı artıır..99 yılında degılız..artık hersey yuksek byte larla ıslem goruyor..
ınternet uzerınde ses ve goruntu akısverısı olduugu zaman kota yukselır..

Arkadaşım konusma uslübuna dikkat et de konus. Biz de biliyoruz heralde videonun ve ses alışverişinin doldurdugunu özellikle bastırarak söyledim uzun süreli videoları izlemiyor ve o kadar sık videoda izlemiyorum 3,5 gb'tı kaç tane video izlersen doldurabilirsin. 1 dakikalık 1,5 dakikalık

Yalnız sunuda bilmek gerek girdiğin her değişik ve yeni site kotana yansır. Yani sadece video izlemekle birşey indirmekle kotan dolmaz. Web sitelerinde gezinirken dahi kota dolar. Günlük net gezintine bağlı olarakta doğal olarak kotan artar.

Aynı sorun bende de var bıktım iyice ayın son 10 günü hiç bişey yapmıyorum artık kota aşmasın diye

buarada benim kafam kel değil benimkide girsin hatta kel olsa daha eyi olurdu ya neyse:))

herkesde böyle bende de :/

Bakın ayın 16sı ama Benim KotA 2.400 mb bişi yapmıyorum sadece bilqisayar hep açık ama kota hep doluyo Kısaca;

:durdurunTTnete KaFam qiRsiN:durdurun

bence hemen sınırsıza geçin bende kotalıydı dayanamadım indirme girme diye sınırsız yaptırdım

TTNET(Türklere Kazık yani )
Reklamlarını Bakarsan Herşey güllük Gülistanlık.
TTNET nizi Taşınyın 6 ay bedava interneti Kullanın.
araştırma yaparsanız bulursunuz.

Geri