Korsana Evet!.. =)

Önce Yazıyı Okuyun Sonra Cevaplayın

• Korsana EVET

Kullanılan: 206 80.2%
  • Korsana HAYIR

Kullanılan: 51 19.8%

• Kullanılan toplam oy
    257
Bence olaya bi de şu pencereden bakın derim;;;;
Şimdi arkadaşlar bu düzeni yaratan Allah A.C derki dünya hayatından geçip benim huzuruma kul hakkıyla gelmeyin zira benim sizin üzerinizde ki haklarımı ben affederim ama kul hakkını affedemem
Buradan hareketle üzerimize hakkı geçen kullara öbür dünyada para ödeyemeyeceğimiz için bu hakları kazandığımız sevaplarla ödeyeceğimiz aşikardır.
Şimdi üzerimize bir müslümanın hakkı geçerse o iman sahibi olduğu için hakkını bizden alırken amellerimizle kazandığımız sevaplarımızdan alarak tahsil edecek.
AMA hakkı geçen kişi bir gayrı müslimse onun temelde imanı olmadığı için sevaplar onun işine yaramayacak ve bizim imanımızı isteyecektir.

Durumun ne kadar vahim olduğunu sanırım anladınız amellerimiz değil imanımız gidecek geriye kalan sevaplarımız da imanımız olmadığından işe yaramayacak.

İnanmayan arkadaşlar bu yorum için ileri geri yazılar yazmasınlar ben inançlarımıza göre bir yorum yazdım onlar ne düşünürse düşünsün....

Yani dostlar üzerinize gayrı müslüm hakkı geçirmeyin derim....durum çok vahim yani....

eveet

bu programları yapanlarda Türk Milletine saygılı olana kadar korsana evet.

abi 400$ kim bulmuş da biz allhın kıytırık işletim sistemine verices linux ta kullanmam çümkü anblamıyom en iyisi xp nin korsanı bi de legal xp yaptın mıydıo tamamdır hiç gerek yok böle atraxionlara...

Şu Korsan cd yi icat etmeselerdi orjinal cd ler çok ucuz olurdu geçen çarşıya gittim cd ciye orjinal oyun alacağım ne kadar fiyatı dediğimde abi 40ytl dedi bende abi hem korsan yap dedim düşüne biliyormusunuz eyer korsan olmasa 40 ytl siz alırmısınız oyun almassınız oyüzden 10ytl olabilir aslın da konu iyi sağ ol kardeş

member.php

peki bu adama ne demeli hangi adi insan bu resmi avatar olarak kullanır adam sitede fink atıyor bu iğrenç siyon yıldızlı türkiye üzerine tasarlanan büyük israil projesi bayrağı şeklini yozlaştırılmış hilal şeklini koymuş ohoooooo bu ne hal beee....

kızdığım kişinin yorumu 4. sayfadadır şiddetle kınıyorum nicki sumerizmir

aıl korsan sensin git de kendi denizinde sür gemini tabi denizin varsa vatansız....

Windows Vista Ultimate gibi bir yazılımı 400$ kullanmaktansa Linux'u 30$ kullanın demiyeceğim çünkü Windows Vista'yı kullanmak daha iyi fakat sakın ücretle almayın, çünkü sizin yabancı yazılımlara verdiğin her kuruşta yabancı firmalar güçleniyor. Bence piyasada ne kadar yabancı kaynaklı film, müzik, oyun vs... varsa hepsinin korsan dağıtımı yasal olmalı. Korsan yalnızca TÜRK kaynaklı verilerde tercih edilmemeli diğer her şey için KORSANA EVET!... :victory

Microsoft, Bütün Yazılımlarını 5$ dağıtsada gider 5YTL ye CD'ciden alırım!..

insanların para kazanma hakları vardır. ve bu hak bireye herhangi bir ulvi güç, kitap, tanrı tarafından verilmez. bilakis toplum tarafından verilir verilmelidir.

daha iyisini yapan daha fazla kazanmalıdır. bu da bu kadar açık ve nettir.

benim saçma ülkemdeki en büyük saçmalık budur aslında. vistayı dvd ciden 5 ytl ye alıp kurup kullananan insanların ondan sonra ilk buldukları yerde microsoft şöyle kötü vista böyle aptal yazmalarıdır. ne verdinki ne bekliyosun derler adama.

ve şunu da hiç düşünmez misiniz? birileri bir yerlerde kopya bastıkça microsoft örneği üzerinden gidelim hadi, microsoft para kaybedecektir. bu da yani birilerinin bir yerde yüzbinlerce kopya basıp satması da microsoftun maliyetidir.

ve de belki vista bu yüzden 400 dolara satılıyordur. hiç düşündünüz mü?

Korsana evet diyecektim ama dediğin gibi yazıyı okuyunca hayır dedim. Mantıklı bir sebep yok ortada senin yazdığına göre. Komiklik olsun diye mi yazdın çözemedim 5 dolar olsada korsan alırım diye. Çok basit bir şey söyleyeyim: sen de yap seninkini de alalım 400 dolara? Sırf saçma görüşün için söyledim bunu. Evet çok pahalı ama bedava verilecek kadar da lanet bir şey olarak görüyorsan almazsın olur biter. Ben de meraklısı değilim Microsoft'a tonla para kazandırmaya. Fakat gel gör ki bu işi şu anda onlardan iyi yapan da yok malesef. Bu iş için binlerce insan emek sarf ediyor. Bunların içinde bizim de vatandaşlarımız var. Ne zorun var o insanların emeğini boş sebepler uğruna hiçe sayıyorsun? Yabancı firmalar güçleniyormuş. Peh! Hepsi bitti Microsoft kaldı değil mi güçlenen? Hangi dünyada yaşıyorsun arkadaş sen? Yabancı firmalar sayesinde internete giriyorsun haberin var mı? Önündeki internet için Türk Telekom'a para veriyorsun, bu paralardan aslan payını kim alıyor söylemek ister misin? Tekrar söylüyorum. Evet 400 dolar pahalı. Fakat ucuzlarsa orijinal almaktan çekinmem. Böyle popülist söylemlerle ancak geri gideriz. Adam yapmış benim neyim eksik diyip feyz almaktansa adamı kötülemeyi yeğleyen bir insan profili işte. Böyle korsana her zaman hayır.

bencede korsana ve emek hırsızlığına hayır.fakat bazı durumlarda destekliyorum.400 dolar gibi paralar ve özellikle dışarı gitmesi konusunda taraf değilim.herkezin alacağı fiyat olursa neden korsana evet diyelimki.

yaw birisi açtığınız konuyu yorumsuz bıraksa,emeğe saygı diye yaygara koparırsınız ama adamlar milyon dolarlar harcayıp, yıllarını verip program üretiyor ona saygı duymuyorsunuz...bende yazılımlarımı maddi zorluklar yüzünden korsan kullanıyorum ama çıkıp korsanı marifet gibi anlatmıyorum...neyse anlayan zaten anlamıştır selamlar saygılar

birgün herşey korsan olacak antepli değilim ama antep hayranıyım birgün antep yazılım korsanlığınada girer buna inanıyorum çünkü yüksek maliyet bize göre değil

gıdıp cd cıden alana kadar kendın yapmayı dene adamlar yapyor kardesım hakkınıda alacak
sen de yap sende guclen
bızım kafamız korsana calıstıgı ıcın bırseyler ıcad etme yolluna gıtmıyoruz zaten............

yabancıda olsa sonuçta bir emek var...

sen yap vista gibi bir işletim sistemi yabancılar gelip sana para versin mantığı bu...

sen vistaya para vermesen bile korsan kullandığın halde microdoftun pazar payına katkıda bulunuyorsun zaten...

bu yüzdende microsoft bir anlamda buna göz yumuyor...

hakkıyla işletim sistemi kullkanmak istiyorsana git PARDUS kullan...

Geri